DVI-HDMI преходник към HDMI няма звук на телевизора или поне аз не мога да го пусна .
DVI-HDMI преходник към HDMI няма звук на телевизора или поне аз не мога да го пусна .
До колкото зная през DVI изход/вход минава само видео сигнал. Няма как да има звук. Използва се паралелно чинчов кабел за изкарване на звук.Първоначално публикувано от nevena666
Някои ги имат - LG, високия клас на Самсунг, но при Панасоник ги нямаше. Те разчитаха на добри фабрични настройки със зададени режими. Попринцип това е добре защото за много хора са достатъчни, но няма как във високия клас да лишават хората от това.Първоначално публикувано от venci79
Има видео карти, при които минава и звук през DVI.
Да при мен с ATI HD4850 си минава звука през DVI и след това ползвам преходник до HDMI.
zlobarov с какъв телевизор си?Първоначално публикувано от zlobarov
п.п.Аз не мога да пусна звука на телевизора слушам през компютъра( X-Fi Platinum Fatal1ty Champion + X-540 ), като си помисля звука е много по-качествен от този на телевизора (но си мислех,че може и през телевизора - с DVI-HDMI преходник към HDMI ) !
http://picasaweb.google.ru/pannys.ua/CES2010#
Серии G25 и G20
Технологичните новости в панелите - на тези слайдове:
Научили са се да палят пиксела "частично", т.е. не на пълно. Ключовата графика - вдясно долу. Показани са 3 нива на яркост. Напомням - до сега, всички пиксели се палиха или на 100% или на 0%, а градациите на яркоста се получаваха с различно задържане по време, благодарение на превключване на субполетата, плюс dithering.
показва че ще се използва нов луминофор с повишена ефективност
показазва че има подобрено пропускане от горните слоеве (където преминават вертикалните електроди), ето тук обичайната плазма подробно, за да е разбираемо за кой слой иде реч
Кутийката отгоре е самата камера за скайпа. Стерео?
Някой може ли да помогне?Първоначално публикувано от jovko
Ако искам да слушам радио как да махна надписа радио от екрана?
На цифровите канали започва да ги записва от 1000, а на аналоговите от 1, можеш да им смениш номерата от менюто "списък канали" маркираш с зеления цвят и пишеш номера.За съжаление не са правили телевизора за радио, и аз не знам и не ги слушам, май няма начин за махане.
Ако искаш цифровите да ти почват от 1-ви канал си ги премести във Фаворите и там си ги подреди както ти е кеф,пак със зеления бутон става.Първоначално публикувано от ivan1
Относно радиото и аз не мога кажа,а за това че ти губи каналите пробва ли да изключиш актуализацията на списъка?
Някакви ориентировачни цени за новите плазми дали са се появили ?
добре де неможе ли само такива очила за 3D без да си сменяш телевизора.нали очилата правят ефекта.
Проблема не е номера на канала. Пронлема е че аз последно съм гледал Нова ТВ, а сутринта като си пусна тв-то ми тръгва първият канал-бнт1. Все едно си загубва част от паметта и ми губи последните 15 канала. Това за актуализацията го търсих но няма такава опция. Като вляза в менюто за актуализация веднага тръгва да ми търси нови канали.Първоначално публикувано от Bivola
Веднъж му дадох пълно търсене и ми сложи въпросните 15 канала най-отпред с първи номер 1000, а при бързо търсене ми слага бнт1 с номер 1000
Луда работа
Искам да питам ето "ТАКА" съм си направил настройките от компа към телевизора .
Няма да махам HDMI кабела с който съм свързал компа с телевизора само като гледам телевизия ще превключвам на AV 1 ,пречи ли нещо ако настройките си седят така(Примерно ->Дисплей: 1/2 Няколко монитора и Множество дисплеи: Дублирай тези дисплеи) или по-добре ще е да сменя нещо?
п.п.Вашите компютри свързани ли си седят към телевизорите?
Не може само с очила. Трябва нещо да създава ефекта, а с очилата се "събира" образа.Първоначално публикувано от venci79
Или трябва да пуснеш филм, записан за 3D. От сорта на този:
https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=182786&hit=1
Честно казано, не знам каква е драмата с това 3D. 2/3 от новините от изложението тази година е нещо 3D. Пълна простотия е за мен това. Освен 2-3 анимации не виждам какво друго си заслужава да се гледа размазано, с кофти цветове и нереалистично триизмерно усещане.
Точно поради липсата на такива филми , Тошиба са разработили процесор за техните нови модели ТВ ,който превръща стандартният материал в 3D по примера на Resolution+ . Колко е ефективно предстои да видим. Явно маркетинговите отдели на фирмите виждат в 3D ефекта начин за справяне с кризата.