Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 38 от 174 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

DVI-HDMI преходник към HDMI няма звук на телевизора или поне аз не мога да го пусна .

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от nevena666
    DVI-HDMI преходник към HDMI има звук
    До колкото зная през DVI изход/вход минава само видео сигнал. Няма как да има звук. Използва се паралелно чинчов кабел за изкарване на звук.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    ами другите марки и те ли нямат все още тази екстра.
    Някои ги имат - LG, високия клас на Самсунг, но при Панасоник ги нямаше. Те разчитаха на добри фабрични настройки със зададени режими. Попринцип това е добре защото за много хора са достатъчни, но няма как във високия клас да лишават хората от това.

Има видео карти, при които минава и звук през DVI.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Да при мен с ATI HD4850 си минава звука през DVI и след това ползвам преходник до HDMI.

6. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Да при мен с ATI HD4850 си минава звука през DVI и след това ползвам преходник до HDMI.
    zlobarov с какъв телевизор си?

п.п.Аз не мога да пусна звука на телевизора слушам през компютъра( X-Fi Platinum Fatal1ty Champion + X-540 ), като си помисля звука е много по-качествен от този на телевизора (но си мислех,че може и през телевизора - с DVI-HDMI преходник към HDMI ) !

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://picasaweb.google.ru/pannys.ua/CES2010#

Серии G25 и G20

Технологичните новости в панелите - на тези слайдове:

Научили са се да палят пиксела "частично", т.е. не на пълно. Ключовата графика - вдясно долу. Показани са 3 нива на яркост. Напомням - до сега, всички пиксели се палиха или на 100% или на 0%, а градациите на яркоста се получаваха с различно задържане по време, благодарение на превключване на субполетата, плюс dithering.

показва че ще се използва нов луминофор с повишена ефективност

показазва че има подобрено пропускане от горните слоеве (където преминават вертикалните електроди), ето тук обичайната плазма подробно, за да е разбираемо за кой слой иде реч

Кутийката отгоре е самата камера за скайпа. Стерео?

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от jovko
    Здравейте, имам следният проблем с новата ми плазма p42s10e:
    намирам всички канали на цифровата телевизия(имам КА модул), но след като телевизора стой изключен по дълго време(през ноща) на другият ден ми ги няма последните 15 канала и трябва да ги търся на ново.
    какво да направя?
    ПП: И още нещо. Като включа тв-то от дистанционното на сутринта ми тръгва канал 1 - номер1000. това нормално ли е?
    Някой може ли да помогне?
    Ако искам да слушам радио как да махна надписа радио от екрана?

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

На цифровите канали започва да ги записва от 1000, а на аналоговите от 1, можеш да им смениш номерата от менюто "списък канали" маркираш с зеления цвят и пишеш номера.За съжаление не са правили телевизора за радио, и аз не знам и не ги слушам, май няма начин за махане.

11. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    На цифровите канали започва да ги записва от 1000, а на аналоговите от 1, можеш да им смениш номерата от менюто "списък канали" маркираш с зеления цвят и пишеш номера.За съжаление не са правили телевизора за радио, и аз не знам и не ги слушам, май няма начин за махане.
    Ако искаш цифровите да ти почват от 1-ви канал си ги премести във Фаворите и там си ги подреди както ти е кеф,пак със зеления бутон става.
    Относно радиото и аз не мога кажа,а за това че ти губи каналите пробва ли да изключиш актуализацията на списъка?

12. Тук е от
    Jan 2009

Някакви ориентировачни цени за новите плазми дали са се появили ?

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

добре де неможе ли само такива очила за 3D без да си сменяш телевизора.нали очилата правят ефекта.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    Ако искаш цифровите да ти почват от 1-ви канал си ги премести във Фаворите и там си ги подреди както ти е кеф,пак със зеления бутон става.
    Относно радиото и аз не мога кажа,а за това че ти губи каналите пробва ли да изключиш актуализацията на списъка?
    Проблема не е номера на канала. Пронлема е че аз последно съм гледал Нова ТВ, а сутринта като си пусна тв-то ми тръгва първият канал-бнт1. Все едно си загубва част от паметта и ми губи последните 15 канала. Това за актуализацията го търсих но няма такава опция. Като вляза в менюто за актуализация веднага тръгва да ми търси нови канали.
    Веднъж му дадох пълно търсене и ми сложи въпросните 15 канала най-отпред с първи номер 1000, а при бързо търсене ми слага бнт1 с номер 1000
    Луда работа

16. Тук е от
    Aug 2009

Искам да питам ето "ТАКА" съм си направил настройките от компа към телевизора .
    Няма да махам HDMI кабела с който съм свързал компа с телевизора само като гледам телевизия ще превключвам на AV 1 ,пречи ли нещо ако настройките си седят така(Примерно ->Дисплей: 1/2 Няколко монитора и Множество дисплеи: Дублирай тези дисплеи) или по-добре ще е да сменя нещо?

п.п.Вашите компютри свързани ли си седят към телевизорите?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    добре де неможе ли само такива очила за 3D без да си сменяш телевизора.нали очилата правят ефекта.
    Не може само с очила. Трябва нещо да създава ефекта, а с очилата се "събира" образа.
    Или трябва да пуснеш филм, записан за 3D. От сорта на този:
    https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=182786&hit=1

Честно казано, не знам каква е драмата с това 3D. 2/3 от новините от изложението тази година е нещо 3D. Пълна простотия е за мен това. Освен 2-3 анимации не виждам какво друго си заслужава да се гледа размазано, с кофти цветове и нереалистично триизмерно усещане.

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Точно поради липсата на такива филми , Тошиба са разработили процесор за техните нови модели ТВ ,който превръща стандартният материал в 3D по примера на Resolution+ . Колко е ефективно предстои да видим. Явно маркетинговите отдели на фирмите виждат в 3D ефекта начин за справяне с кризата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 174 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе