Ще опишеш ли по-подробно как върза tv-то към пц-то?
Ще опишеш ли по-подробно как върза tv-то към пц-то?
Опитвам но не мога да прикача снимкитеПървоначално публикувано от zlobarov
трябва да отговоря пак в общата тема
ДОбра работа. Би ли казал как го пускаш и спираш? Има ли опция да се увеличава интензитета?
През прав LAN-кабел е връзката, явно е ОК, защото всичките медийни библиотеки и папки се отварят без проблем, каталозите се четат, бутона "i" показва информация за файловете.. само плейването не работи. В настройките на мрежата IP/DNS е на Auto, раздаденото IP-о ми изглежда наред (192.168.137.184, като на PC-о е 192.168.137.1), в менюто има точка "Тест на връзка" - тя рапортува, че всичко е наред...Първоначално публикувано от benedict
Viera Cast сервизите също си работят.
Мен ме съмнява по-скоро Уинбозата и пърмишъните на 7-ата
И каква е идеята на 2-е феритни сърцевини, според инструкцията май точно на LAN-кабела трябва да се монтират откъм 2-а края ?
Още в магазина продавачът ми сложи едната на захранващия кабел, другата си стои засега. Каза, че предпазвало от смущения.
Обръщам се към притежателите на телевизори които имат възможност за връзка с интернет /при новите модели е все повече разпространено /!!!
При ползването на такава връзка /особено се отнася за оператори с външно окабеляване/ задължително си сложете LAN протектори ,не че съм много сигурен и в тях !!!!
Аз лично не бих свързал телевизор за 2000-3000 лева в интернет мрежата !!!
ВЕРОЯТНОСТТА ОТ ТОКОВ УДАР ОСОБЕНО ЛЯТОТО Е ГОЛЯМА И ПОСЛЕДИЦИТЕ СА НЕОБРАТИМИ !!!
Още едно ревю на Panasonic TX-P42G20: http://www.avforums.com/reviews/Pana...TV-Review.html
Има ли опасност аз съм с ADSL модем и в локалната мрежа ми е вързан ТВ-то?Първоначално публикувано от Loreti
ivodivo ,надявам се при АDSL опасността да е по-малка от LAN операторите ,но реалността не я знам !!!
Безжичната връзка е решение ,но като гледам всяка марка използва свой донгъл ,който не е много евтин !!!
Плазмата ми Panasonic PV80 се оказа на 3 000 часа ,а е на над 2 години.
Пана благодаря за снимките.Лорети прав си ,че черното и цветовете са перфектни и само писаниците по форумите само те объркват.
Проблемите наистина са виртуални.
И аз не открих никакво прогаряне и неравномерно износване.
Децата по цял ден гледат ДВД та на плазмата с черни ленти повечето.
Наистина е сполучлив модела.
Нали този модел нямаше Сателитен тунер ?
**In for review today is the long-awaited Panasonic TX-P42G20, the second iteration of Panasonic’s affordable but powerful G-Series. At this level, you’ll get the highly desirable 1920x1080p NeoPDP panel, a built-in satellite tuner which is capable of receiving the “Freesat” service, and new for this year, THX Display Certification, ISF calibration controls, and Freeview HD capability built in!**
Във Англия има. В Германия има. Тука няма.