Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 71 от 174 ПърваПърва ... 2161697071727381121 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от bogivarna
    Здравейте,днес се засилих да си купя 42G20E - парите в джоба,мерака на макс.На стилажа в Техномаркета се гледаше рекламен филм - перфектно качество.Аз помолих да пуснат М-САТ кабелна.Те ресетнаха телевизора,за да се появи меню за избор DVB-C или Т.Пуснаха автоматично търсене,каналите се настроиха,на повечето даваше 10 в най-дясната колонка и ... по-размазана картина не бях виждал На HD каналите всичко е наред - перфектен образ,но на SD...майка плаче.Не знам какво да правя - това оправя ли се от настройки?Питам защото преди 9 месеца си взех LG32LH7000 и без никакви настройки даде перфектно качество на всички програми - SD и HD.Моля за съвет.Благодаря.
    Защо не ги накара да ти пуснат цифровите на 42Lh7000 да видиш как ще е?
    Не правиш ли сметка колко по-голям е екрана и колко по-голямо е разтеглянето в случая спрямо 32-ката.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    Въобще не ти трябват тез SD канали ако имаш цифрова телевизия.пък щом ще взимаш такъв телевизор си е просто задалжително да си прекараш ако нямаш цифрова.и таз 32 за що ти е има да се кюриш на нея.
    Вземи научи, какво означават понятията SD, HD, какво означава понятието, цифрова телевизия и не на последно място, научи се да пишеш грамотно, преди да постваш този "дълбокомислен" пост във всяка тема.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bogivarna
    Здравейте,днес се засилих да си купя 42G20E - парите в джоба,мерака на макс.На стилажа в Техномаркета се гледаше рекламен филм - перфектно качество.Аз помолих да пуснат М-САТ кабелна.Те ресетнаха телевизора,за да се появи меню за избор DVB-C или Т.Пуснаха автоматично търсене,каналите се настроиха,на повечето даваше 10 в най-дясната колонка и ... по-размазана картина не бях виждал На HD каналите всичко е наред - перфектен образ,но на SD...майка плаче.Не знам какво да правя - това оправя ли се от настройки?Питам защото преди 9 месеца си взех LG32LH7000 и без никакви настройки даде перфектно качество на всички програми - SD и HD.Моля за съвет.Благодаря.
    И аз минах днес през варненския ТМ, накарах консултанта да пусне няколко SD канала, честно казано изненадващо добре изглеждаха, поне аз очаквах да е по-зле. Може би всичко е въпрос на настройки. ТВ-то беше вързано с компонентни кабели, предполагам че и това си е оказало влияние.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от pacho_20
    Не подкарах субтитрите на PS3 иначе файла тръгна
    Ами при мен само 1 път не са ми тръгвали- трябва да са в същата папка с филма и със същото име.А в настройките на ПС3 направи ли за субтитри>български. Също като пуснеш филма ,натискаш триъгълника и там в менюто избираш субтитрите.

6. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

Привет на всички. Мислех да купувам PANASONIC TX-L37G10E, но сега гледам че излизат новите модели (2010г.) и се колебая дали да не изчакам малко и да взема по-новото.В този ред на мисли - кой е моделът наследник на 37G10Е, по добър ли е и с какво, кога ще излезе и евентуално ориентировъчна цена.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ronnie72
    Привет на всички. Мислех да купувам PANASONIC TX-L37G10E, но сега гледам че излизат новите модели (2010г.) и се колебая дали да не изчакам малко и да взема по-новото.В този ред на мисли - кой е моделът наследник на 37G10Е, по добър ли е и с какво, кога ще излезе и евентуално ориентировъчна цена.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
    Наследника е TX-L37G20E 1100 Euro -при нас вероятно ще стартира с цена 2000лв

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

G20 LCD series МАЙ 2010
    # 200 Backlight blinking Intelligent Frame Creation Pro
    # Motion Focus Technology
    # Wide Viewing Angle with IPS Alpha* Panel
    # Dynamic Contrast 100,000:1
    # Intelligent Scene Controller
    # 24p Smooth Film
    # Super Resolution
    # VIERA CAST
    # DLNA certified
    # VIERA Image Viewer Photo, Video and Music
    # VIERA Link
    # USB Terminals for Wireless LAN Adaptor, Keyboard and HDD Recording
    # VIERA Tools
    # Game Mode
    # PC Input
    # V-Audio Surround
    # Eco Mode

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Momchil МНОГО бързах за това допуснах правописна грешка и не прочетох правилно и имах предвид аналоговият сигнал.

11. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Ами при мен само 1 път не са ми тръгвали- трябва да са в същата папка с филма и със същото име.А в настройките на ПС3 направи ли за субтитри>български. Също като пуснеш филма ,натискаш триъгълника и там в менюто избираш субтитрите.
    There are no subtitle options available, ето това ми изписва само

12. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте, след неоценимата помощ на тази форум, си взех G20, на пръв поглед - перфектен, за мен поне .
    Докато го "чопля", изникнаха 2 въпроса: при включване винаги се позиционира на HDMI-входа (сигнал от компа), въпреки че последно е гледан цифров такъв; последния канал се пали за 1 секунда и веднага превключва на HDMI. Съответно не сработва и копчето "Last View". Това може ли да се фиксне по някакъв начин.
    И 2-ия въпрос - мислех, че във Viera Cast ще присъства Skype, а той липсва. Да не би да изисква задължително наличие на камера или просто тази услуга още не е налична.
    Edit: Относно първия проблем намерих решение: вкрючих т.нар. хотелски режим, където зададох винаги да се стартира DVB-C...
    Другите, които са с този модел, нека споделят с какви настройки го гледат.
    Ето и моите:
    Режим: Професионален 1
    Контраст: 30 (от 60, не са минали 200-а часа)
    Яркост: -4
    Цвят: 30
    Рязкост: 5
    Еко-режим, P-NR, 3D-COMB - изключени

Относно калибрирането: бях намерил следните настройки в едно ревю:
    R-gain +3
    G-gain -2
    B-gain 0
    R-cutoff +2
    G-cutoff -1
    B-cutoff 0

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Ами аз смятам да въртя 100 часа картинки за равномерно прогаряне с настройки от http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1232441, на същия линк има и настройки за режими THX и Custom след това.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от benedict
    Ами аз смятам да въртя 100 часа картинки за равномерно прогаряне с настройки от http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1232441, на същия линк има и настройки за режими THX и Custom след това.
    Нещо не мога да се ориентирам, май дадените стойности не са по нашите мерки, напр.Contrast: 87 (при нас е до 60), Brightness: 68 (при нас до +10) ?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gbiuz
    Нещо не мога да се ориентирам, май дадените стойности не са по нашите мерки, напр.Contrast: 87 (при нас е до 60), Brightness: 68 (при нас до +10) ?
    http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1232441
    Това е американски форум за американските модели ,които имат различни шасита от европийските модели.
    съответно и настройките са различни

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Хмм, да, така излиза. Аз ползвам настройките само за слайдовете. От там нататък директно минавам на THX режим. Така или иначе, всеки панел е различен и фините настройки са специфични за всеки и трябва да се пипне от специалист. В тази насока, в България разполагаме ли с професионални калибратори?

18. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте,
    натъкнах се и на още един проблем с G20 - пускам му Media Server-а, той вижда без проблем всички файлове от библиотеките на PC-о (Windows 7, Media Player), но не може да плейне нито един - дава "Файлът не се чете", това даже и за MP3 и JPG, които си ги чете без проблем от флашката.
    Някой да се е борил ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе