Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 70 от 174 ПърваПърва ... 2060686970717280120 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от pacho_20
    Здравейте, довечера ще свързвам един PS3 към моята плазма та се питам, дали тая джаджа ще успее ли да възпроизведе мкв файл със субтитри от флашката ми и ако става има ли нещо по-специфично в настройките?
    С 90% от релийзите няма да имаш никакви проблеми . Аз ползвам multiAVCHD , става за 5-10 мин. ,слагаш го на HDD или флашка под FAT32 ( без значение от големината на получения AVCHD файл -сруктурата е подобна на DVD и отделните подфайлове са до 4 гб) и си гледаш с перфектно качество . Най-добре е релийзите да са с точна резолюция - 1920х1080 или 1280х720.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008
    Живее в
    София

Срещу 300-400 лева си взима един PopCorn и забравя за видео конвертиране / транскодиране... Това е решението, ако не ти се занимава.

4. Тук е от
    Nov 2003

Здравейте, довечера ще свързвам един PS3 към моята плазма та се питам, дали тая джаджа ще успее ли да възпроизведе мкв файл със субтитри от флашката ми и ако става има ли нещо по-специфично в настройките?
    mkv2vob е твоето решение.

5. Тук е от
    Jan 2010

Благодаря на всички за отговорите, утре ще ви кажа какъв е резултата, защото са забравили да ми донесат джойстика и дистанционното за PS3 и ми е малко трудничко да подкарам каквото и да е
    Иначе използвах програмката mkv2vob и се надявам да няма загуба на качеството

6. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    С 90% от релийзите няма да имаш никакви проблеми . Аз ползвам multiAVCHD , става за 5-10 мин. ,слагаш го на HDD или флашка под FAT32 ( без значение от големината на получения AVCHD файл -сруктурата е подобна на DVD и отделните подфайлове са до 4 гб) и си гледаш с перфектно качество . Най-добре е релийзите да са с точна резолюция - 1920х1080 или 1280х720.
    Това също ли е някаква програма(multiAVCHD), която конвертира мкв файлове в други за да тръгнат на PS3

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да - програма е- има доста опции, може да си правиш менюта ,като на DVD и BD и повечето mkv-та не се конвертират и става много бързо.Изтегли си я от http://multiavchd.deanbg.com/ (между другото я пише българин ) има и упътване.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Някой може ли да каже на p42s10e каква му е обработката на звука? в смисъл ако вържа ресивер към оптичният изход на звука и си пусна филм от плеър ще ми изкара ли звука на филма с всики ефекти?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от jovko
    Някой може ли да каже на p42s10e каква му е обработката на звука? в смисъл ако вържа ресивер към оптичният изход на звука и си пусна филм от плеър ще ми изкара ли звука на филма с всики ефекти?
    Какъв плеър имаш предвид? Ако е външен плеър защо не вържеш направо плеъра с ресийвъра? Така със сигурност ще стане. Ако мине през телевизора е по-съмнително. Със сигурност поне DTS филмите няма да излезнат.

11. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте,
    не разбрах на G20 може ли да се подкара безжичната мрежа с някой обикновен WiFi-адаптер, напр:
    http://iskampc.com/tenda-w311u-wirel...s-usb-2-0.html
    Или се изисква специализиран на Панасоник.

12. Тук е от
    May 2009

Здравейте,днес се засилих да си купя 42G20E - парите в джоба,мерака на макс.На стилажа в Техномаркета се гледаше рекламен филм - перфектно качество.Аз помолих да пуснат М-САТ кабелна.Те ресетнаха телевизора,за да се появи меню за избор DVB-C или Т.Пуснаха автоматично търсене,каналите се настроиха,на повечето даваше 10 в най-дясната колонка и ... по-размазана картина не бях виждал На HD каналите всичко е наред - перфектен образ,но на SD...майка плаче.Не знам какво да правя - това оправя ли се от настройки?Питам защото преди 9 месеца си взех LG32LH7000 и без никакви настройки даде перфектно качество на всички програми - SD и HD.Моля за съвет.Благодаря.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Ами колега, нормално е да ти се струва замазано при такъв рязък преход при сравнението, да не говорим, че си гледал най-вероятно от метър - метър и половина , а със сигурност 32 инчовия го гледаш от по-далече (и все пак е по-малък с - 25 см по диагонал).

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Въобще не ти трябват тез SD канали ако имаш цифрова телевизия.пък щом ще взимаш такъв телевизор си е просто задалжително да си прекараш ако нямаш цифрова.и таз 32 за що ти е има да се киориш на нея.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gbiuz
    Здравейте,
    не разбрах на G20 може ли да се подкара безжичната мрежа с някой обикновен WiFi-адаптер, напр:
    http://iskampc.com/tenda-w311u-wirel...s-usb-2-0.html
    Или се изисква специализиран на Панасоник.
    за Wi-Fi -иска само оригиналният донгъл на panasonic-другите не ги вижда.
    провери за модела
    http://panasonic.jp/support/global/c...ty/usb/eu.html

Цената на новият донгъл/DY-WL-10EK - WiFi Adapter/ за модели 2010 е между 74 и 100 евро
    http://www.preis.de/produkte/Panason...-K/654379.html

17. Тук е от
    Jan 2010

Благодаря на всички за отговорите, утре ще ви кажа какъв е резултата, защото са забравили да ми донесат джойстика и дистанционното за PS3 и ми е малко трудничко да подкарам каквото и да е
    Иначе използвах програмката mkv2vob и се надявам да няма загуба на качеството
    Не подкарах субтитрите на PS3 иначе файла тръгна

18. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    Въобще не ти трябват тез SD канали ако имаш цифрова телевизия.......
    При теб на цифровата само HD канали ли хващаш?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе