Не става ясно как мерят тия младежи - дали след калибрация или преди.
Така или иначе резултат от 0,02 е повече от добър за LG плазма.
Не става ясно как мерят тия младежи - дали след калибрация или преди.
Така или иначе резултат от 0,02 е повече от добър за LG плазма.
Имай в предвид че това са замервания на модел от ниският клас/PK550/Първоначално публикувано от lazarus18
Интересно какви ли ще са замерванията в модел PK950 ?
hristoslav2 ,LG са догонили Panasonic показател черно ,само че за отпечатването никой нищо не казва !!!
Ще почакаме първите ревюта след 2 месеца и ще видим-дано да са го оправили.Казват ,че променили формулата на фосфорното съединение поставяно в панела.Първоначално публикувано от Loreti
ето нещо/макар че не е тук темата/
http://www.televisioninfo.com/conten...view-1543.htm#
http://www.youreviewelectronics.com/...0pk950-review/
Хмм, вързах си телевизора (G20) към пц-то, взе си IP адрес, пуснах си update към версия 2.0.0.4, всичко точно. Не мога да разбера как обаче да пусна някой файл от компютъра. Като цъкна на Media Server и ми дава, че нищо не е намерено. Някакви идеи?
Ти на компютъра настроил ли си нужния сървър? То как да види нещо ако то не съществува?
Аха, сега се сещам, че имаше и някакъв диск Май ще трябва да го поразцъкам довечера.
За това на компютъра трябва да поставиш и настроиш медиасървър (DLNA-сървър). Без установен на компютъра медиасървър- с този компютър нищо няма да видиш.Първоначално публикувано от benedict
Хмм, нов проблем, появи се нещо средно между бръмчене и пищене, много дразнещ високочестотен звук. Това нормално ли е или ми е попаднала кофти бройка?
От колко далече се чува? Влияе ли се от силата на звука?
Възможно е да е от импулсният захранващ блок. Ако се чува от над 40см го носи за ремонт в магазина или да ти го подменят с друг.Първоначално публикувано от benedict
Относно вградения Медия сървър на Windows 7 - голяма борба падна точно с G20.
Аз първоначално го бях вързал през 2-ата мрежова карта чрез Internet Connection Sharing. Уж всичко е разрешено и т.н., телевизора отваря каталозите, чете имената и инфото на файловете, но не може да ги отвори/изпълни.
Такъв проблем няма с TwonkyMedia - много симпатично програмче, за съжаление не можах да му намеря "лекарство" (30 дневен триал е), ако някой знае такова - нека каже
Обаче всичко е ОК със стриймването от Windows-а, ако TV-о е основната локална мрежа.
Снощи взех и аз Панасоник 42Г20, не ми остана време дори да го изкарам от кашона.
Довечера ще падне голямото човъркане.
Ще се радвам на съвети и препоръки.