Panasonic Viera TX-P37X20B 37in Plasma TV Review
http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p1
Panasonic Viera TX-P37X20B 37in Plasma TV Review
http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p1
bimbata,честита придобивка !
Човъркай ,но внимателно !
benedict,само да не си в някой райнон с кофти напрежение и честота на тока, ако е така си купи стабилизатор !!!
С нашите ЕРП - та нещата са трагични!
По-назад сте дали спецификацията на USB-то при Г20 и какво чете, но бихте ли ми обяснили на Български , че тези Мпег 1-2-100 не ми говорят нищо.
DivXHD какво ще рече ?
Найстина ще се радвам някой ако ми ги разшифрова като подръжка със субтитри.
bimbata, миналата седмица си играх с един G20 ,пробвах с филми в Divx формат и записи от DVD камера /MPEG-2/ . Видеото върви идеално
само субтитрите не можах да ги подкарам ....излизат на кирилица ,но с разбъркани букви и нищо не се чете .
А DivXHD е HD формат ....но не много срещан като MKV ..имам няколко филма в такъв формат !
Само не мога да разбера дали чете AVCHD ..в американският сайт пише ,че го поддържа ,но нали са с различни шасита от европейските и затова не съм сигурен !
bimbata, вземи си едно хардче като това например: http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537782 за да можешда си ползваш PVR функцията !
Разочарован съм ,че рекордера няма таймер само запис 60,120,180 минути ,но го очаквах !!
P.S. Както се посочва по-горе ,този хард го забравяш за други цели защото се форматира от самото ТV и записите могат да се четат единствено на него !!!
Успех !
А тези двете *сивите неща* ... :Р които идват с телевизора .... по-назад прочетох, че са един вид стабилизатори. Как точно се използват и защо?
bimbata,какви са тези "сиви неща" ? ....конкретизирай се !!!
Нямам представа за какво говориш !!!
benedict-е,
това с жуженето(брум-а) при плазмите го имаше като оплакване и от още някой по-назад в темата.За да те успокоя ще ти кажа,че го има и при мене - P42S10.Появява се само при много светли сцени или бял екран,когато захранването се било товарело най-много(моля да ме поправите ако не цитирам точно!).При мене се чува слабичко и то само при сравнително намален звук.
Поздрави и честита придобивка!
Май говори за феритите които се слагат на захранващия кабел.Първоначално публикувано от bimbata
Да, има 2 сиви ферита, аз моите ги сложих на LAN-кабела - след прочитане на pdf-описанието на телевизора (беше даден линк по-рано в темата).Първоначално публикувано от granity
Там на 81 стр. има нарисувана схема, където те са монтирани на до 10см. от двата края на LAN-кабела, като пише, че сърцевината се отваря, кабела се навива 2 пъти (иначе се изсулва) и тогава се затваря. Не знам дали вършат някаква работа наистина...
Здравей,Първоначално публикувано от Loreti
успя ли да подкараш субтитрите при Г20 ... на мен ми излизат но *на маймунки* независимо, че сменям латиница 1 , латиница 2 ; или кирилица ???
Някой друг успял и е ?
Относно субтитрите - май няма решение засега.
Интересното, че при запис на файла в UTF-8 си излизат кирилските букви, но явно кодовата таблица е изместена и символите не съответстват...
Еб** ти и плеара тогава... Това е голяма простотия.Първоначално публикувано от gbiuz
Почти изчетох ръководството и пише следното : "Когато телевизора е свързан към захранването от вътрешността му може да се чува шум (което не е признак на неизправност).
И от моя се чува като жужене... чува се отдалеч много слабо, но при абсолютна тишина. При включн звук не се чува.
П.с> Успяхте ли да подкарате субтитрите на БГ ? или мрежата за гледане директно от компютъра ?