@yotce, на на някои места е имало двуезичен съпровод при което се е излъчвал сигнал едновременно и на двете подносещи. Телевизор с автоматично избиране би се ошашавил.
@yotce, на на някои места е имало двуезичен съпровод при което се е излъчвал сигнал едновременно и на двете подносещи. Телевизор с автоматично избиране би се ошашавил.
Loreti,
Нямам наблюдения над марката, но ми е ясно, че едва ли са си "оставили ръцете" само при конкретен модел...
yotce, марката си е отлична ....хайде да има и тя някой кусур !!
Като гледам другите марки са бая напред в класацията с кусурите!!
Здравейте,вече се появи 46"G20.Интересно но е на по-ниска цена от G15.Пердполагам,че е по-добре да взема по-новия модел.Дайте съвет,има ли G20 минуси спрямо G15?Благодаря.Първоначално публикувано от chachoto
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070422
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055194
Няма минуси. Като вземеш предвид, че G15 е по-скъп и най-вероятно мостра не виждам смисъл.Първоначално публикувано от casa
Здравейте. От утре в Т.П. има "еко" промоция на PANASONIC L37G10E - 1250лв. . Заслужава ли си на тази цена,как се справя с SD сигнал и т.н. Благодаря предварително.
[/quote]Ako има равитие по въпроса, моля пиши.Първоначално публикувано от zz_stefanov
...и един P.M. , ако може....
Трябва да се организираме и да пуснем всички по 1 писмо и не само до Българското представителство,но и до централата за Източно Европа и т.н.Аз съм с 50V10,но с по-стара версия на фърмуера и само това ме спираше да не ги почна - бесен бях от липсата на настройка за български точно за аудио и субтитри.
Да попитам само - установено ли е точно от къде си взема час телевизора - след промяна към лятно часово време е с 1 час назад - Настройката за часова зона е GMT+2.Подозирам,че Мсат са виновни - ТВ-то се ползва с техен CAM+карта.
И аз имах този проблем на Евроком, решението - в настройката за часовата зона даваш на Auto.Първоначално публикувано от SoftXKey
аз определно съм "ЗА'" тормоза над представителството на Панасоник,но да Ви питам за кои програми са нужни настройки за субтитри и аудио на БГ?При мен така като съм си подредил програмите до първите 50 само на една програма имаше мулти аудио с БГ и на още една възможност за бг субтитри.Защото според мене почти никоя програма не ги подържа сасега,а пък тези които го правят-Евроспорт - там оператора директно си излъчва БГ варианта.Първоначално публикувано от SoftXKey
Здравейте!
Малкият ми син (2г.6м.) успя да надере екрана на плазмата Panasonic TH-42PX80EA.Не го видях с какво,а и не иска да каже.Получили са се 3-4 драскотини по няколко сантиметра.
Първото ми действие беше да хвана памуче с паста за зъби и да се опитам да полирам надрасканото.Резултата беше плачевен.Драскотините останаха,а успях да сваля противоотражателния слой от екрана.Отдолу лъсна стъклото и дефекта стана видим дори от 3 метра.
При включен ТВ не се забелязва,може би само при съвсем тъмни сцени , но аз от тогава и само там го гледам.
Пускам това съобщение с молба за някакви съвети за помощ и като предупреждение към бъдещи "колеги" с малки сръчковци.
Екрана не е от стъкло а от поликарбонат и е нормално да се надраска. Не може да се полира с полир паста. Става частично с вълнен парцал и много търкане. Противоотражателното покрите на моделите от последните две години е от вътрешната страна.
Има ли инфо кога ще излиза TX-P42V20E? Аз, до колкото знам трябваше сега в началото на април да излиза,ама го няма още.
И аз се присъединявам към това питане само че за 32 инчовият модел.Първоначално публикувано от ronnie72
Някъде беше споменато че ще се появи Юни месец.Първоначално публикувано от chachoto