Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 78 от 174 ПърваПърва ... 2868767778798088128 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

за G20
    В Панасоник се появи функция връщане на предходният гледан канал. Намира се под бутона "9".
    "Американският" Панасоник не вижда даже сигнал в PAL по HDMI - No Signal Така че замислете се ако решите да си купите телевизор от щатите по интернет.Ще ви трябва отделен външен видеопроцесор за да може да гледате сигнал PAL на него.А това струва доста пари.
    Различават се по буквите в абревиатурата ТС -американски , ТХ -европейски
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Подкарах го с TwonkyMedia , обаче бихте ли ми дали съвет как да подкарвам субтитри или единствения ми вариант е да ги сливам с видеото ? Препоръчайте ми прогвама за целта.
    Благодаря.

Едит: Оправих се с тази програма AVI_ReComp налагам субтитрите и директно през мрежата... така ще поне докато ми пристигне HDMI кабела от Китай

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Всеки ден чета този форум. Това, което забелязвам, че всички споделяме или се оплакваме от някой проблем, който предписваме на Панасоник. И аз съм собственик на 42 G10E. Е, вече се пише основно за 42G20E, нормално е. Но мисля, че ако получавахме качествен ефирен HD сигнал нещата биха били много по-приемливи. Сега се чудим как да дадем качествен сигнал на нашите телевизори, за да се изкефим на възможностите им. А те, Панасониците са наистина много добри, да не кажа най-добрите и е въпрос на време, за да оценими предимството им пред другите марки. На този етап или трябва да "теглим" разни не добре преведени филими, да търсим BluRay дискове или да се абонираме при измислени оператори за 7-8 HD канала, които дори не гледаме с кеф, но за да задоволим желанието си за HD сигнал. Или да "набавим" такъв, само защото телевизора ни е от висок клас. Надявам се, скоро да можем да гледаме най-популярните програми само с пускането на телевизора без всякакви допълнителни "намеси". Дано да е скоро...

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Докато видиш първия ефирен HD канал ще си сменил телевизора.
    Аз не виждам нищо лошо да разчиташ на "тегленето" за добър сигнал. Дори и утре да направят 90% от 170-те канала, които приемам пак няма да ги гледам. По-високата резолюция няма да ги направи по-интерсни, да ги дават точно когато ти трябва и да не ги прекъсват през 20 мин за реклами.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Докато видиш първия ефирен HD канал ще си сменил телевизора.
    Аз не виждам нищо лошо да разчиташ на "тегленето" за добър сигнал. Дори и утре да направят 90% от 170-те канала, които приемам пак няма да ги гледам. По-високата резолюция няма да ги направи по-интерсни, да ги дават точно когато ти трябва и да не ги прекъсват през 20 мин за реклами.
    Все пак първите стъпки са направени. Вече по кабела пускат програми 'отместени във времето' с по няколко часа. Така можеш да гледаш нещо, когато ти трябва.
    Ако направят така, че да можеш да си изключваш и рекламните блокове когато си искаш, ще бъде "една малка крачка за човека, но огромна за човечеството"!!!

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По кабела е друго. Пък и тези отместени програми ги предлагат само 1-2 оператора и не е нещо сложно.
    Те от 3-4 години мъчат едни тестови 7-8 канала ефирно само в София и те са SD.
    До 2-3 години ще се натрупат повечко канали и ще тръгнат в цяла БЪлгария. Пък кога ще станат HD не ми се мисли.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Те сега се лигавят и не искат да минат в формат 16:9
    И няма как да стане защото харчат пари за глупости а не за техническо обновяване.Работят с техника от преди 15 години.
    Българската национална телевизия има персонал от 2000 човека и прави 2 програми БНТ1 и БНТ Сат.Като втората повтаря голяма част от програмата на първата.БТВ има персонал от 450 човека и прави една програма + 2 съпътстващи-/Синема,Комеди/.Шевката на националната телевизия Уляна Пръмова не иска да съкрати тези излишни 1000 човека персонал защото я било страх от синдикатите.Това им е работата на синдикатите да реват,а нейната работа е да управлява рационално националната телевизия.В което явно не я бива. В момента Виваком/БТК/ обмисля дали да спре ефирното излъчване на БНТ заради неплатени сметки от Юли миналата година до сега в размер на 8,000,000 лева.
    http://vevesti.com/%D0%BE%D0%B1%D1%8...BE%D0%B2%D0%B5

А кога ще станат 3D Ultra HD там въобще не ми се мисли....

Оспамихме темата

10. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от stoianoff
    Но мисля, че ако получавахме качествен ефирен HD сигнал нещата биха били много по-приемливи. Сега се чудим как да дадем качествен сигнал на нашите телевизори, за да се изкефим на възможностите им. А те, Панасониците са наистина много добри, да не кажа най-добрите и е въпрос на време, за да оценими предимството им пред другите марки
    Без да претендирам да бъда някакъв капацитет по темата,ще се доверя на очите си.Според мен трябва да добавим и факта че има разлика от SD до SD сигнал.Значи ако гледам някой от "регионалните" БГ канали качеството е определно е ниско,но в момента в който включа на ZDF или SAT1 картината веднага се избистря,особенно ако излъчването е от студио и се доближава като качество към National Geographic HD.Определено HD има предимство,но немския сигнал е в пъти по-добър от нащите програми.Така че освен всичко друго и БГ операторите подават ужасен сигнал,който обаче трябва да каже,че Панасоника го обработва доста добре.Качеството на обработка се вижда лесно - примерно като гледам някакъв мач примерно и камерата следи някой бързо движещ се играч в близък план(zoom) в момента, в който се смени кадъра,просто за части от секундата се,за милисекунди се вижда как картината става цялата една такава груба и "пикселизира" и веднага след това се изглажда и променя.Това се вижда наистина рядко и не е някакъв дефект,а просто видимата разлика преди и след обработката.Аз поне така си го обяснавам.Иначе примерно като гледам Английското по Диема чистосърдечно мога да кажа,че като на моя (42S10) по-хубава картина и по-плътен хубав зелен терен не съм виждал.Често гледам мачове и в приятели с други марки плоскоекренни ТВ-та,но моята картина определено ми допада най-много.Сега държа да подчертая,че приятели с ТВ-та от по 2500-3000 лева нямам и там сигурно обработката ще е още по-добра,но мисля че Пани-тата,както галено си ги наричаме са чудесни телевизори.Аз дълго време се терзаех с въпроси като калибриране и качество на картината,но в момента,в който зърнах HD-то на National Gegraphic и картина от blue ray диск разбрах,че телевизора е чудесен и просто "козата си сака пръч"!

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

И аз обичам плазмички Панита.С нетърпение събирам парички в тая небивала криза за Пани-G20.

12. Тук е от
    Mar 2010

Panasonic TX-P42U10E Какво мислите за този модел ?

Здравейте,мисля да купувам телевизор и определено ще е Плазмен!Бюджета ми е 1300.Та спрял съм се на този Panasonic TX-P42U10E http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055053 . Какво мислите за този модел моля кажете неговите плюсове и минуси.Има ли проблеми с ползването му и какви са те.Главно ще го ползвам за HD Movies,игри и ТВ.Моля по конпетентните от мен да се отзоват.Благодаря предварително!

13. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Panasonic TX-P42U10E Какво мислите за този модел ?

Чудесно бюджетно решение! /съотношение цена-качество/
    Като картина няма да имаш никакви занележки. Само малко по-внимателно ползване за игри от компа /надявам се не играеш по 10-12 часа на ден/. Като най-съществен недостатък мога да посоча, че DVB-C тунерите на Панасоник са куци коне /при определени кабелни телевизии имат проблеми/.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2010

Нямам никакво намерение да го ползвам за игри от компютъра мисля да е xbox наи вероятно.Та се чудя Булсат как ще изглежда на този телевизор .Дали ще имам някакви проблеми т.е как ще е качеството.Нямам си много напредстава от тези работи..така че ако можеш разясни.И нямам в предвид ХД каналите,а SD.Благодаря ти все пак

16. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Принципно плазмата по-добре представя SD сигнал, а панасоник имат добра обработка на SD. Щом ще ползваш Булсат, свържи Сеттопбокса с ТВ-то с качествен кабел /СКАРТ/, важно е за добра картина. Като качество на картината не се притеснявай.

17. Тук е от
    Mar 2010

Мерси много ам имам още един въпрос на цял екран ли ще се гледа Булсата или ..?И не се притеснявам за качеството на картината от страна на ТВ-то а от страна на Булсата!Някак си няам много доверие относно СД сигнала им и то на Full HD .

18. Тук е от
    Mar 2010

А и още нещо дали няма шанс да свържа приемника с HDMI кабел сигнала ще е 100% по добър .Мисля да взема и Full HD player WD аа последния модел мисля че беше 250лв. стария не е за предпочитане ако нямаш home cinema няма звук на кратко казано.Мисля да взема и 1TB HDD външен на WD.Какво ти е мнението по този въпрос!Благодаря ти все пак че ми отделяш малко време

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе