Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 126 от 174 ПърваПърва ... 76116124125126127128136 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,876 до 1,890 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2009

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от boboev
    Самоцитирам се:

Само да предупредя, ако някой не знае, че промото в ТМ на Панасоник за 5 годишна гаранция не се получава автоматично.

След като си закупите ТВ, получавате съвсем стандартна двугодишна гаранция. Чак след като се свържете с представителството на Панасоник у нас, и ви изпратят един регистрационен формуляр, го попълвате, снимате си касовата бележка или фактурата, както и гаранционната книжка и им го пращате.

Трябва да получите писмен отговор за успешна регистрация.

Иначе са любезни, просто не пропускайте да си "активирате" 3-те години бонус гаранция.

.......

Ето това е бланката. Попълвате я, пак напомням, че се изписва целият сериен номер ХХ-1234567, снимате или сканирате страничката на оригиналната гаранционна книжка, където трябва да има дата на покупка, сериен номер, модел на ТВ-то и печат на магазина. След това снимате или сканирате касовата бележка и/или фактурата, според това с какъв фискален документ, удостоверяващ покупката разполагате и изпращате всичко по пощата или на имейла. Всички адреси ги има на бланката.

Следва отговор от Панасоник, че регистрацията ви е успешна и че ще бъдете известени когато новата гаранция е готова (каквото и да означава това).

Аз си пратих гаранцията която ми дадоха от магазина заедно с листа който трябваше да попълня,върнаха ми отговор че е регистрирана и писаха че като била готова самата гаранция щели да ми пишат.Ве1е 1 месец чакам,това нормално ли е?Ако някой знае моля да пишете.Благодаря.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2010

хиляди благодарности,моето момиче вече е щастлива с филмчетата си.имам само още няколко въпросчета-имам филмче,на което аудиото не във формат АС3,пуснах го през програмата,филмчето върви без броблем,но звуци няма никакви.опитах се с други конвертори да оправя аудиото ,но не стана.кажете как да се справя с този проблем.файла не е голям ако е по лесно да го пратя на някой от вас да го поправи,ще съм много благодарна.купила съм няколко двд'та с детски филми,които ми се иска да конвертирам така,че да ги пусна на тв.как се процедира с двд файлове,като отвори папката ми изписва нормално аудио и видео файлове.но как става да са в един avchd файл.

4. Тук е от
    Jun 2010

Взех това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070404
    но незнам с какъв панел е ,може ли да се гледат филми от сд карта и т.н -не намирам читаво ревю на модела .дайте инфо или линк.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от jishka
    ......само още няколко въпросчета-имам филмче,на което аудиото не във формат АС3,пуснах го през програмата,филмчето върви без броблем,но звуци няма никакви.опитах се с други конвертори да оправя аудиото ,но не стана.кажете как да се справя с този проблем....
    Предполагам филма е с DTS аудио звук,така че трябва да се конвертира звука в АС3./при MKV видео файл/

Виж тези програмки:
    1.PopCorn MKV AudioConverter: http://www.brothersoft.com/popcorn-m...er-263363.html
    2.EZmkvDTStoAC3 : http://www.mediafire.com/?oozmdnpj4aj

Аз специално ползвам втората,но за нея ако си на Windows XP задължително си инсталирай NET Framework 1.1 !
    Отнема 8-10 минути в зависимост от големината на филма.Успех !

6. Junior Member Аватара на deank
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от jishka
    хиляди благодарности,моето момиче вече е щастлива с филмчетата си.имам само още няколко въпросчета-имам филмче,на което аудиото не във формат АС3,пуснах го през програмата,филмчето върви без броблем,но звуци няма никакви.
    Има опция в Subtitles&Audio: [x] Convert DTS to AC3

7. Тук е от
    Jul 2010

Привет на всички!

Попаднах на ревюто на P50V20B в hdvtest.co.uk, след което изчетох цялата тема от началото. Поздравления на всички, които са допринесли за полезната информация в нея.

Докато преди възнамерявах да купувам LED LCD, сега вече съм твърдо решен да се сдобия с P50V20E. За съжаление в София до колкото успях да проверя няма от къде да се купи към днешна дата. В ТМ са останали 2 бройки - по една във Варна и Пловдив, и не мога да разчитам, че въпросните бройки не са мостри и не са навъртели някакви часове примерно на 4:3 (което всъщност забелязах в един от магазините на ТМ на един P42V20E). Та въпроса ми е следния: някой има ли информация кога евентуално ще има нова доставка на въпросното "жувотну" P50V20E по нашите земи и конкретно в София?

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Отиди в ТМ на Цариградско в офиса/може и в друг ,но там е най-вероятно да знаят/ и питай или си направи поръчка , но с уговорка да е запечатка за да не ти набутат някоя мостра. Иначе модела е трепач !

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

И моя беше мостра и първия във Варна. И беше мостра 24 часа. Вероятността да не бъде моста е никаква за сега, защото едва ли разпращат повече от една бройка извън София, а там явно са свършили. Просто дебни кога ще се появят в София и купувай смело!
    Вчера през DLNA си пуснах "Сблъсъкът на титаните" свалено от BluRay с 1080p. Нямаше никакво прекъсване, но не успях да пусна субтитрите. Ползвах разни редактори, които ми обясняваха, че са много дълги, но така и не успях и пак се наложи да си включа лаптопа и изненадващо установих, че през HDMI излиза само стерео сигнал. Лаптопа е DELL Studio. Някой успявал ли е да накара такъв лаптоп да изкара 5+1?
    А относно DLNA, забелязах че ако мрежата е натоварена тогава има накъсвания на филмите. Затова когато реша да гледам нещо за по-сигурно изключвам разни torrent клиенти и браузери и тогава нямам проблеми. При превъртане на филми напред-назад не съм имал проблеми с прекъсване или голямо забавяне. Но засега остава разминаването на видео и аудио от време на време. Един дори успя след време отново да се синхронизира.

11. Тук е от
    Jul 2010

Уж оставих координати и в ТМ, и в ТП и очаквам да ми звъннат в понеделник-вторник, но я ми звъннат, я не. Ще почакам 2-3 дни пък ако не се обадят ще отида в магазина на Цариградско да видим там какво ще кажат.

@jidachev: да те питам как ти се струва SD-то от цифров източник (било то сателитен или кабелен)? Аз съм с БСК, но с Dreambox приемник и ще гледаме от 3-3.5м разстояние? Разбира се, че не го купувам за СД телевизия само, но поне 50% от времето ще се гледа БСК...

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2006

Ако ти кажа, че картината е перфектна има опасност да претърпиш голямо разочарование при първото ти включване. Определено голямо значение има източника на сигнала. При добър битрейд и качествена програма няма да имаш забележки. По нещастно стечение на обстоятелствата гледам с един AzBox и аз БСК. Но смятам, че е в момента няма телевизор който да се справя по-добре или поне аз не съм виждал. Този екран за тези разстояния от които ще гледаш е напълно задоволителен. Да не забравяме, че SD (576i) сигнала е въпрос на време да бъде отживелица и до няколко години ще има само HD (дай боже повече FullHD). Тогава определено за тези разстояние на гледане 3 - 3.5 м ще бъде нормално един 65" телевизор.

13. Тук е от
    Jul 2010

В момента гледам на 40" LCD Samsung но ми е малко. Затова и съм се засилил към 50-ка направо. За момента ми се струва оптимално въпреки че може и повече

Колкото до FullHD каналите, то в момента дори и FilmPlus HD на БСК ми се стува ъпскейлнат. Няма нищо общо с детайлността на 1080р-тата из торентите. Пък за по-натам - ще поживеем, ще видим...

14.  

15. Тук е от
    Jun 2010

Мии, то Full HD-тата поне тези от пакета на близу, всичките са 1080i, а не 1080p, та сигурно затова имат разлика от 1080-ките из нета.

Хора, два дена се занимавах с калибриране. Съжалявам, че не си взех файловете от вкъщи, да се похваля до каква степен настроих машината. Дано довечера да успея да кача малко графики от типа преди/след. Гамата вече си спинка полегнала хоризонтално, без онези космически амплитуди. Между другото, за първи път ползвах Calman Pattern Generator. Супер удобно! Някой от вас да е пробвал с него или всички сти с Digital Video Essentials?

16. Member
    Тук е от
    May 2009

колеги дайте малко инфо за хората, които нямам средства за калибриране, как да си настроят от менюто на тв-то - яркост, контраст, режим и тн. за най-близка картина до тази калиброваната?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от boboev
    Мии, то Full HD-тата поне тези от пакета на близу, всичките са 1080i, а не 1080p, та сигурно затова имат разлика от 1080-ките из нета.

На практика няма канали 1080р. Не се и планира да има. Обикновено са 720р/1080i. Така, че това Full HD на Близуу си е чист маркетинг, да не кажа долна лъжа.
    Освен резолюцията, разлика спрямо свалените 1080р неща има и в битрейта.

Ти от къде подаваш сигнала като калибрираш? Нали си наясно, че тази калибрация важи само за комбинацията с този източник и само за този видео вход?

18. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Телевизионен сигнал 1080p скоро няма да видим !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе