Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 101 от 102 ПърваПърва ... 519199100101102 ПоследноПоследно
Резултати от 1,501 до 1,515 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от zlatacho Виж публикацията
    discus, аз имам абсолютно същата видеокарта, само че съм я свързал с 4 или 5 м евтин HDMI кабел (около 25 лева беше). При мен също насичаше, пробвах различни плеъри без ефект, но след като сложих PotPlayer всичко заспа.
    Да оправиха се нещата на 99% с PotPlayer 10x , трябва от време на време да се чете по форуми ама няма кой да гледа филми постоянно дори и да насичат
    Иначе st50 ще е новият ми телевизор от прочетеното до тук на него съм се спрял при първа възможност отивам в технополис само там го има,дано имам късмет с бройка.
    Поздрави на всички и мерси за съветите

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

"Здравейте. С приятеля ми искаме да си купим телевизор, само че имаме известно колебание относно това дали да е плазма или led. Единият вариант е Panasonic TX P42ST50E, а другия Samsung UE40EH6030. Искам да разбера какви са предимствата и недостатъците на единия и другия телевизор. И дали някой може да ми препоръча някой от тях. Бих била много благодарна ако има кой да ми каже."

Според мен hristoslav2 ти го е казал подробно, аз накратко - няма база за сравнение . Твърдо за плазмата.

4. Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Благодаря за отговорите. Ще ги имаме в предвид.

5. Тук е от
    Dec 2012

Ха !
    Да се похваля с прекрасен ''отпечатък'' Arsenal 0-2 Liverpool и по надясно Eurosport !
    )))

Плазмата беше разработена , снощи преди мачовете е била на 250 часа .Един мач върви около 90 мин , като на почивката обикновено гледаш нещо друго и логото го няма .
    Очевидно няма спасение срещу отпечатъците , Панасоник търпи критика .
    Друг е въпроса че тези отпечатъци се забелязват , ако предварително си предположил че може да ги има и е абсурд да се видят освен на чисто едноцветен екран.....

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от stenlyaka Виж публикацията
    Ха !
    Да се похваля с прекрасен ''отпечатък'' Arsenal 0-2 Liverpool и по надясно Eurosport !
    )))

Плазмата беше разработена , снощи преди мачовете е била на 250 часа .Един мач върви около 90 мин , като на почивката обикновено гледаш нещо друго и логото го няма .
    Очевидно няма спасение срещу отпечатъците , Панасоник търпи критика .
    Друг е въпроса че тези отпечатъци се забелязват , ако предварително си предположил че може да ги има и е абсурд да се видят освен на чисто едноцветен екран.....
    Не страхуйся, това не е прогаряне, а само отпечатък - ще изчезне

7. Тук е от
    Dec 2012

Пуснах скрол бара , избледняха малко ....
    Но аз и не виждам проблем , само на заливките се виждат ......

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Подобен проблем забелязвам и на доста различни модели и марки LCD/LED

10. Тук е от
    Dec 2012

За мен тези отпечатъци не са проблем, не се забелязват освен на едноцветен екран .
    Отделно вече едва едва се виждат , след като малкия е гледал цял ден анимационни филмчета
    )))
    bstanchev одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Пусни един wallpaper, остави го половин час, после спри телевизора. Ще го виждаш и на тъмно и на светло, и на всякакви цветови заливки. След няколко часа обаче няма да има нищо на екрана. Ако обаче пуснеш телевизия за 5 минути, след това пак нищо няма да има. Спокойно.
    Имам чувството, че понякога в непрестанната борба плазма vs лсд се ползват удари под кръста. Примерно пускат един канал с голямо лого на плазмата, след пет минути гасят телевизора и веднага снимат. И пишат: "плазмата не струва, ето логото се отпечата".
    На ЦРТ също се отпечатват логота, но изчезват за по-малко време. Случвало се е и два часа да виждам лого.

12. Тук е от
    Dec 2012

Репорт : след около 40 часа от появяването на отпечатъка , вече няма нищо .

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Колеги имам следният проблем:
    Телевизора е 50ST50. Гледам кабелна с КАМ модул. Свързал съм през оптичния изход ресивер Кенууд, който има Долби Дигитал и ДТС декодери. Повечето филми на HBO ги опознава като DTS звук на ресивера и си вървят на 6 канала.
    Вчера обаче гледахме 3D филм от лаптопа през HDMI с Пот плеяр заради субтитрите, но на ресивера си стои стерео звука.
    На самия плеяр ми изписва че звука е 5.1 DTS, но от телевизора не подава към ресивера такъв сигнал.
    Пробвах с какви ли не настройки в самия плеяр, но не се получи.
    В настройките на устройствата за възпроизвеждане на звук пък ми дава телевизора, че има само 2 колони, което си е така по принцип и не мога да го променя да бъде 5.1.
    Има ли някакъв начин с помощта на HDMI от лаптопа към телевизора да подкарам 5.1 звук на ресивера, защото самият ресивер няма HDMI вход, а само коаксиален и оптичен.
    Не съм пробвал от флашка как стоят нещата, но там има проблем със субтитрите и едва ли ще ползвам тоя начин.

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Свети Влас

Трябва ти ресивер с HDMI вход............по друг начин не става за съжаление.........

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Абе има друг начин но си мислех че може да стане и така.
    Имам външна USB саунд карта с оптичен изход, но при това положение ще трябва да изключвам оптичния кабел от телевизора и да го включвам в саунд картата, което си е играчка.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Сигурен ли си, че от HBO ти светва DTS индикацията защото е странно?
    Иначе проблема ти е от настройките на лаптопа и плеъра, който ползваш. Може и от кодеците да е. Ако изкарваш наистина цифров DD/DTS сигнал от лаптопа ще получаваш и 5.1 звук.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе