Първоначално публикувано от
jullk Имам познати в Илиенци Техномаркета и бях решил от там да си взема 50-ка VT 30. Убеждаваха ме да взема G серията понеже нямало разлика в качеството. Аз обаче не съм съгласен с това твърдение и след разговор с една позната която работи при продажбите ме посъветва да го взема онлайн с 5% отстъпка. И понеже разликата между 50" и 55" не беше чак толкова осезателна предпочетох по голямият. Заявих при поръчката че го искам неразпечатван. Записаха го. С голямо притеснение получих доставката. Кашона беше разпечатван, като товарачите ми обясниха че е бил отворен за да запишат серийният номер който стои отзад. Казах им да го връщат и че им плащам 10те лева за доставката. Работата ми е свързана с хора и видях че бяха искрено удивени от моята реакция. Реших да приема поръчката. Внимателно го огледах след това за прикрити следи от предишна употреба. По всичко изглеждаше че ТВ-то е нов. Въпреки това докато не влязох в сервизното меню бях на тръни.
Телевизора се оказа на 16мин и 2 включвания.
Това беше на 16 Декември, София.
Пожелавам на всички да имат моя късмет и естествено Весела Коледа и Щастлива Нова Година