Потърсих в нета някакво инфо за това VieraSRT, но линковете за даунлоуд са неактивни или файла липсва. Не ми се четат страници инфо, просто защото не ми е нужна тази информация. Компа вързан с плазмата ползвам както за игрите, така и филмите и всичко необходимо ми е на него. Ако знаеш работещ линк, откъдето да дръпна този конвертор, дай го и ще пробвам, щом ще е от полза на тези, които разчитат на ограничените възможности на вградените плеари.Първоначално публикувано от lazarus18
п.п. Пропуснах в предният си пост да напиша, че пробите бяха с външен хард 1TB 2.5" форматиран, както си му е реда, в NTFS.
И още нещо относно DTS HD-MA
В менюто за възпроизвеждане от външни устройства има опция, даваща преглед на съдържанието, като дори при маркирането на даден файл, т.е. преди да бъде стартиран на цял екран, започва нещо като демо възпроизвеждане, колкото за инфо, че плеара ще го чете.
При файловете с DTS HD-MA звук също започва това превю, но при стартирането му за гледане - след около 30-сек. чипа отговорен за енкодинга се затормозява явно доста и картината започва да насича, докато спре съвсем. Интересното е, че в опциите на плеара има избор на кирилица за субтитрите, което би трябвало да значи поддръжка - стига да прочете файловете, включващи ги.