Първоначално публикувано от
Braikov Притежател съм на ТХ-Р42ст30
+мога да кажа че картината е перфектна,няма такова дълбоко черно и такива наситени цветове дори и при настройки на 50 %
+проблемът със "заслепяването" на панела,ако мога така да го нарека е решен,новият филтър поглъща много добре страничната светлина,само да отбележа че имам прозорец без завеса почти срещу телевизора не ми създава никакви проблеми,вярно не е източен или южен ,но все пак си е светлина
+много добър цифров и аналогов тунер,първите няколко дни докато сложа булсат бях с антена обикновена 2-3 лв.,един приятел дойде и ме пита на коя цифорва съм,не повярва че е антена даже ходи да гледа какво съм включил
-има още какво да се желае при аспекта на дисплея при Ауто режим,понякога минават 2-3 минути докато нагоди картината,или реже субтитрите не ги разпознава като картина.Имам наблюдения че има зависимост от качеството на сигнала ако се направи фина настройка и сигнала се качи над 13 дб ,малко се подобряват нещата
+до колкото шума няма такъв ,т.е има но трябва да си завреш главата зад панела на телевизора