Какви са настрйките на изходния сигнал от приемника?
Какви са настрйките на изходния сигнал от приемника?
Пробвах 4:3 както и 16:9, ако за тези настройки питате?
@digunan честито!!!
Моля, сподели повече впечатления за качеството на картината при този модел за различните формати и входове (SD/HD/SCART/HDMI).
Има ли това жужене при ярките сцени, как са отраженията, достатъчна ли е яркоста в светла стая и т.н.
Замислихте ме с тези кабели,аз преди месец си купих 42ст30е и съм с новия приемник на булсат,където картата е отсрани само че няма скарт и ХДМИ само с компонент съм го свързал да ходя ли да сменям приемника за Еич Д.
Аз си смених приемника заради няколкото канала и радиа в повече, но това сплескване го нямах на стария приемник и май беше по-добре.
А между компонент и Скарт коя връзка е за предпочитане ?
Благодаря Soon! Засега все още никакви впечатления не мога да споделя, тъй като успях да му се порадвам само за около час снощи и отидох да го полея. По - подробни тестове може би ще направя в събота и неделя. Ползвам стария SD приемник на Булсатком - през скарт не е нищо особено, даже може да се каже че картината е зле ( появява се едно такова пикселизиране на фона - със сигурност това е от скарт-а) , надявам се в скоро време да го сменя за HD такъв.Първоначално публикувано от soon
Компонент ,разбира се .Първоначално публикувано от Braikov
Честито!Първоначално публикувано от digunan
Няма да помогне ,но ще подобри малко -просто над 40" при Булсат не са много препоръчителни...
За кабела обърках устройствата, наистина този в комплекта е достатъчен за приемника.Първоначално публикувано от Svetun
При мен имаще проблем със SBS 3D от PC-то с дървения кабел на Булсат, но естествено, че за техния приемник е напълно достатъчен. Та по инерция написах да си вземе нормален 1.4 кабел.
А въпросният кабел от комплекта отстъпва на кабел, закупен за 10лв от магазин, камо ли за 30-40-50лв...
Ти с този 50-инчов гигант... вземи да го ползваш по предназначение. Пусни му един Blu-Ray с DTS, 3D ако имаш поддръжка и току виж си установил защо не става този кабел
Мерси колега,най-добре ще е сигурно ако доплатя и взема НД приемник налиПървоначално публикувано от svetlio1
Да ,при всичките му кусури ,основното му предназначение е на ниво, а и вече има нов модел /ZHD200/ -не че има някаква положителна промяна.
Виж първи пост на тази тема - има упътване за настройки на приемника.Първоначално публикувано от kunch
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,48770.0.html
ZHD-200 го няма на сайта ?Първоначално публикувано от svetlio1
http://www.bulcrypt.com/index.php?op...d=46&Itemid=53
Здравейте и от мен взех си модел 42gt30 и след първоначалните проблеми- пускане на сд карта не в слота,а в телевизора, на който се радвах има няма 3 часа и го върнах пак в кашона. В понеделник го занесох да я извадят и вече втори ден продължавам да му се кефя. Въпреки занижените настройки на телевизора както трябва за периода на разработка представя страхотна картина.Не знам защо,но в началото нещо не ми се понрави,но сега вече съм на съвсем друго мнение.
Между другото без да питам в сервиза казаха че, е много добър с добре направена изработка учудиха се и на цената.
Радвам се че го има този страхотен форум който ми помогна много в избора.
Не, не е нормално ... ZHD-100 е толкова дървен, че се оправя само с тесла ! Търси причината в него .Първоначално публикувано от kunch
Сигурно съвсем скоро ще установиш, че и дигиталния аудио изход не му работи ... то няма и канали с DD звук при Булсат, де ...
Жалко, че от Булсат не предлагат алтернатива и всеки сам да може да си избира с какъв сателитен приемник да гледа каналите им .
Честито за телевизора, със здраве да си го ползваш !
От 15-16 дни съм с P42UT30. Минах ги тези 200h но мисля да си карам с тези настройки поне до 300h.
Гледам го от 2.7m.
Със SD приемник на булсат съм.При гледане от над 3м картината е чук
-шумът при ярко бели сцени ме изнервя доста но се свиква.(стаята в която е тв е 3x4м)
-дистанционното е като тухла единичка (тежко и неудобно)
+страхотна картина
+за 42" телевизор струващ 1000-1100лв 3D-то е уникално