Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 22 от 102 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Какви са настрйките на изходния сигнал от приемника?

2.  

3. Тук е от
    Jun 2006

Пробвах 4:3 както и 16:9, ако за тези настройки питате?

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@digunan честито!!!
    Моля, сподели повече впечатления за качеството на картината при този модел за различните формати и входове (SD/HD/SCART/HDMI).
    Има ли това жужене при ярките сцени, как са отраженията, достатъчна ли е яркоста в светла стая и т.н.

5. Тук е от
    Oct 2011

Замислихте ме с тези кабели,аз преди месец си купих 42ст30е и съм с новия приемник на булсат,където картата е отсрани само че няма скарт и ХДМИ само с компонент съм го свързал да ходя ли да сменям приемника за Еич Д.

6. Тук е от
    Jun 2006

Аз си смених приемника заради няколкото канала и радиа в повече, но това сплескване го нямах на стария приемник и май беше по-добре.

7. Тук е от
    Oct 2011

А между компонент и Скарт коя връзка е за предпочитане ?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от soon
    @digunan честито!!!
    Моля, сподели повече впечатления за качеството на картината при този модел за различните формати и входове (SD/HD/SCART/HDMI).
    Има ли това жужене при ярките сцени, как са отраженията, достатъчна ли е яркоста в светла стая и т.н.
    Благодаря Soon! Засега все още никакви впечатления не мога да споделя, тъй като успях да му се порадвам само за около час снощи и отидох да го полея. По - подробни тестове може би ще направя в събота и неделя. Ползвам стария SD приемник на Булсатком - през скарт не е нищо особено, даже може да се каже че картината е зле ( появява се едно такова пикселизиране на фона - със сигурност това е от скарт-а) , надявам се в скоро време да го сменя за HD такъв.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Braikov
    А между компонент и Скарт коя връзка е за предпочитане ?
    Компонент ,разбира се .

Цитат Първоначално публикувано от digunan
    Ползвам стария SD приемник на Булсатком - през скарт не е нищо особено, даже може да се каже че картината е зле ( появява се едно такова пикселизиране на фона - със сигурност това е от скарт-а) , надявам се в скоро време да го сменя за HD такъв.
    Честито!
    Няма да помогне ,но ще подобри малко -просто над 40" при Булсат не са много препоръчителни...

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Svetun
    Позволете да се намеся - ако въобще някъде по офисите на Булсат имат ZHD-100, той вероятно е в комплект с HDMI кабел. Въпросният кабел едва ли отстъпва на един такъв за 30-40-50 лева, закупен от магазин.
    За кабела обърках устройствата, наистина този в комплекта е достатъчен за приемника.
    При мен имаще проблем със SBS 3D от PC-то с дървения кабел на Булсат, но естествено, че за техния приемник е напълно достатъчен. Та по инерция написах да си вземе нормален 1.4 кабел.

А въпросният кабел от комплекта отстъпва на кабел, закупен за 10лв от магазин, камо ли за 30-40-50лв...
    Ти с този 50-инчов гигант... вземи да го ползваш по предназначение. Пусни му един Blu-Ray с DTS, 3D ако имаш поддръжка и току виж си установил защо не става този кабел

12. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Компонент ,разбира се .
    Мерси колега,най-добре ще е сигурно ако доплатя и взема НД приемник нали

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да ,при всичките му кусури ,основното му предназначение е на ниво, а и вече има нов модел /ZHD200/ -не че има някаква положителна промяна.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kunch
    Здравейте, имам следния въпрос. Скоро си купих Panasonic 50ST30E, до сега ползвах Булсат с SD приемник и компонентно свързване, при задаване на аспект "точен екран" картина се разпъваше достатъчно за да не личи смачкване на образа. Преди две семици смених приемника с ZHD-100, който е свързан с HDMI кабел към ТВ, но при задаване аспек "точен екран" картината не мърда. При разпъване на картината от ZHD образа е видимо смачкан. Нормално ли е да не мога да контролирам аспекта от телевизора (върви само ZOOM 1,2 ,3) при връзка по HDMI?
    Виж първи пост на тази тема - има упътване за настройки на приемника.
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,48770.0.html

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Да ,при всичките му кусури ,основното му предназначение е на ниво, а и вече има нов модел /ZHD200/ -не че има някаква положителна промяна.
    ZHD-200 го няма на сайта ?
    http://www.bulcrypt.com/index.php?op...d=46&Itemid=53

16. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте и от мен взех си модел 42gt30 и след първоначалните проблеми- пускане на сд карта не в слота,а в телевизора, на който се радвах има няма 3 часа и го върнах пак в кашона. В понеделник го занесох да я извадят и вече втори ден продължавам да му се кефя. Въпреки занижените настройки на телевизора както трябва за периода на разработка представя страхотна картина.Не знам защо,но в началото нещо не ми се понрави,но сега вече съм на съвсем друго мнение.
    Между другото без да питам в сервиза казаха че, е много добър с добре направена изработка учудиха се и на цената.
    Радвам се че го има този страхотен форум който ми помогна много в избора.

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от kunch
    Преди две семици смених приемника с ZHD-100, който е свързан с HDMI кабел към ТВ, но при задаване аспек "точен екран" картината не мърда. При разпъване на картината от ZHD образа е видимо смачкан. Нормално ли е да не мога да контролирам аспекта от телевизора (върви само ZOOM 1,2 ,3) при връзка по HDMI?
    Не, не е нормално ... ZHD-100 е толкова дървен, че се оправя само с тесла ! Търси причината в него .
    Сигурно съвсем скоро ще установиш, че и дигиталния аудио изход не му работи ... то няма и канали с DD звук при Булсат, де ...
    Жалко, че от Булсат не предлагат алтернатива и всеки сам да може да си избира с какъв сателитен приемник да гледа каналите им .

Честито за телевизора, със здраве да си го ползваш !

18. Тук е от
    Jan 2012

От 15-16 дни съм с P42UT30. Минах ги тези 200h но мисля да си карам с тези настройки поне до 300h.

Гледам го от 2.7m.
    Със SD приемник на булсат съм.При гледане от над 3м картината е чук

-шумът при ярко бели сцени ме изнервя доста но се свиква.(стаята в която е тв е 3x4м)
    -дистанционното е като тухла единичка (тежко и неудобно)

+страхотна картина
    +за 42" телевизор струващ 1000-1100лв 3D-то е уникално

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 102 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе