Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 25 от 102 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Цифрова - аудио/ субтитри

Някаква идея защо не ми запомня аудиото и суб. > (анг/бг) на определени програми от цифровата ...
    сменям ги когато съм на избраната прогр... но след като превключа на друг канал и се върна, липсват промените !
    Надявам се да не е от ТВ -то а от доставчика !!!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

При Панасоник е така, обсъждали сме го много пъти назад из темата.

4. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Здравейте!
    Нуждая се от малко квалифицирана помощ. Не съм сигурен обаче, дали въпросът ми е точно за тази тема, така че се извинявам предварително.
    Тв-то е Panasonic TX-P42S20E. Наскоро снабдих домашното си PC с видеокарта Nvidia Geforce FX 5700 LE, която освен щатния VGA-изход, има и S-Video- и DVI-изходи ( http://www.tigerdirect.com/applicati...rceid=insertID ).
    Един колега в службата разполагаше с преходен кабел DVI - HDMI, та реших да взема и да пробвам ще мога ли да пусна HD-филм на PC-to и през кабела да го гледам на плазмата за да се насладя на качеството. Закачих кабела за компа и за HDMI 3 на тв-то и пуснах PC-то(мониторът си остана вързан на VGA, иначе няма как да боравя с PC-то). Естествено, VIERA-Link не намери устройство, затова реших през AV-функцията, където посочих HDMI 3 . Никаква реакция. Екранът си остана черен. А в това време филмчето си вървеше на компютърния монитор. Реших да не рискувам да прецакам нещо и се отказах от по-нататъшни опити. Някой има ли идея какво трябва/не трябва да направя за да тръгнат нещата или по принцип това не може да стане? И освен това, ако все пак е възможно да стане, как ще се прехвърли и звукът?
    Благодаря за вниманието!

5. Тук е от
    Oct 2004
    Живее в
    София

За да имаш образ на екрана на телевизора трябва да пуснеш видеокартата в режим "clone" или "dualview" в зависимост от модела на картата и драйверите с които си на компютъра. Това се прави в контрол панела на NVidia. На долния линк има клипчета по въпроса

http://www.nvidia.com/object/nview_tutorials

6. Тук е от
    Jan 2012

wan,
    ако правилно съм те разбрал, когато плейваш филми през мрежата видеокартата на компютъра ти не е играе никаква роля,. Така ползуваш компютъра като място, от което телевизионният плеар си "взима" файла.
    И аз така го разбирам и се чудя дали мога да си пусна субтитри по някакъв начин при възпроизвеждането на необработения файл.

7. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Би трябвало да може.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от ori75
    Колеги, след поредното разваляне на плазмата ми дадоха писмо да получа нов в Техномаркет. Понеже от модела има само 4 бройки в БГ аз съм сигурен че са мостри, а и от магазина не го отричат. Казват че мострата си е нов телевизор. Имате ли идея как да се преборя с тях, понеже аз твърдо не искам да взимам мостра на 2000 + часа, но когато не държиш пари а едно листче в ръка не е толкова лесно да се излезе на глава с тях. Модела е TX-P42G20E, който дойде след като сдаде багажа TX-42PY8P.
    Все пак успях да се преборя за нова неразпечатана TX-P42G30E благодарение на отзивчивостта на служител на централния офис на К&К сервис. Иначе служителите на К&К сервис Пловдив и Техномаркет бяха крайно не отзивчиви, едва ли не как може да искам нова бройка. Радвам се че нещата се разминаха сравнително лесно. Но в закона за потребителите пише изрично трябва да е нова бройка и бях готов да се придържам към това докрай. Трябва да се научим да си отстояваме правата защото това е единствения начин големите фирми да се научат да ни ги зачитат. За съжаление докато чаках да ми се обадят от К&К сервис се обадих на „Комисията за защита на потребителите” за консултация. Те почти се опитаха да ме убедят че мострата може да е и нов ТВ и едвам изтръгнах от тях че ако ТВ е работило повече от 4-5 часа може да се счета за не нов. Това не ми вдъхна голяма надежда че бих могъл да разчитам на тях при евентуален проблем но може и да греша. Опитах се да се свържа с Panasonic България но телефона им даваше заето цял ден, а от Intec България които са реално Panasonic България ми казаха че единствено мога да се обърна към централния телефон за клиента който имал някакъв проблем в момента. След това ми се обадиха от К&К сервис и нещата се наредиха, макар да имах малко проблеми със самото взимане на ТВ от магазина което отне 2 седмици. Дано тази информация помогне на някого, а още по добре е да си работят ТВ без проблеми. В допълнение ще напиша само, че това е третия телевизор който ми сменят заради отлепяне на дешифратори на панела. И в трите случая от Panasonic дават разрешение да ми бъде заменен ТВ с нов без проблеми. Според мен проблемите идват от Техномаркет където трябва да се извърши замяната.

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от color
    За да имаш образ на екрана на телевизора трябва да пуснеш видеокартата в режим "clone" или "dualview" в зависимост от модела на картата и драйверите с които си на компютъра. Това се прави в контрол панела на NVidia.
    color, благодаря!
    Оправих се криво-ляво, ама докато разбера, че всъщност nvidia-та иска специален драйвер(независимо от това, че XP си я разпознава като такава, оказа се, че това не е достатъчно), бая се поизпотих. Сега остава да се оправя в настройките на nView Setup-а, защото доста работи там са ми още неясни. Видяха се едновременно Панасоника и монитора, но при задаване на Dualview, мониторът си работи, а на тв-то излиза само празния Dеsktop на Windows(със зеления хълм и небето). Обратно, при Clonе тръгна Телевизора(направо като монитор), а на монитора приложенията от стартовата лента изхвърчаха някъде нагоре без да се отворят(докато на тв-то пък липсваше курсора на мишката) и след като изключих и разкачих Панито, се оказа че не мога да подкарам монитора, щото видеокартата си е запазила в настройките тв-то като Примари, та се наложи да минавам през Safe Mode и Restore от по-задна дата за да се осефери PC-то. Отделно има доста настройки с различните резолюции и на двата екрана, но се надявам след практикуване по метода на пробите и грешките да понатрупам някакъв опит и доведа работата до приемливо за мен ниво. Важното е, че нещата потръгнаха и стартът е даден!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Panasonic SmartViera TV Media Player - възпроизвеждани формати /2012/
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...dia-player.jpg
    *(1) Only for the L32X5
    (2) AVCHD 3D/Progressive
    (3) AVCHD Progressive
    (4) DivX HD
    (5) WMA

http://www.fullhd.gr/eidiseis/in-out...tion-2012.html
    http://www.fullhd.gr/eidiseis/techno...vigation-.html

12. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здрасти. Моля за по-конкретни препоръки за разработката на телевизора - в кой режим и с какви стойности на настройките.
    До сега пуснах десетина пъти "Карибски пирати", вързах двд плеър и пускам каквито дискове намеря - домашни записи, анимации.
    Ползвам следните настройки:
    режим на гледане - нормален
    контраст 15
    яркост -16
    цвят 18
    рязкост 1
    баланс на цвета нормален.
    Всичко останало е изключено.
    Купих телевизора в петък следобяд. До днес да е работил най-много 25 часа.
    Сега свалих пакет с цветни заливки (намерих ги в темата), които пуснах да се въртят на слайд през 15 секунди. Настройките остават същите.
    По колко часа на денонощие се прави разработката и трябва ли да почива? Днес е първият ден, в който не е спирал вече 12 часа.
    Правилно ли постъпвам, или някъде греша? Сега се загледах и виждам че при бяло и много светли заливки, тук таме има по-светли петна. Това обаче се вижда само с яко взиране. От време на време снимам и монтирам видео, затова виждам и най-малките детайли по екрана, които по принцип друг няма да забележи.
    Тв-то е TX42GT30E.
    Благодаря!

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

ДЕйствай и занапред така, но когато гледаш телевизия и филми не ползвай тези настройки защото са доста далеч от истината - много са студени цветовете. Ползвай си THX.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2009

ori75, вече почваш да ставаш съмнителен!
    Дано този изкара повече от две години !
    Или си голям карък или си голям спец ,но и при двата случая си с нов модел !
    Честито !

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Panasonic обяви цените и датите на пускане в продажба на новите модели VT, GT и ET
    http://www.hifinews.ru/article/details/19714.htm

17. Тук е от
    Feb 2012

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /&

Mоже ли някой да ми даде съвет кой от двата да избера Panasonic TX-P50U30E или Panasonic TX-50G20E?

Може би да отбележа, че ще го ползвам основно(а може би единствено) за гледане на телевизия и чат пат някой филм.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Предвид факта, че 50G20 едва ли ще го намериш някъде, то ти остава само 50U30.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 102 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе