Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 26 от 102 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Предвид факта, че 50G20 едва ли ще го намериш някъде, то ти остава само 50U30.
    В сайта на Техномаркет го има наличен, та дилемата между двата пак остава

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Не остава, защото ТМ просто си продават най-изостаналите бройки. Препоръчвам ти да не пробваш поради каква причина са такива.

4. Тук е от
    Feb 2012

LanceLink мерси След кратък разговор с Техномаркет се оказа, че телевизорите са мостри

Сега вече се чудя между TX-P50U30E или да взема по-малкия, но по-висок клас TX-P42G30E.

Да уточня, че ще го гледам от 3-3,5 метра, в помещение в което има пряка слънчева светлина(южно), но тв-то няма да е пряко срещу светлината и основно ще гледам телевизия и може би филми от USB-то или от лаптопа.
    Не държа да са точно тези модели на Panasonic, може да ме насочите и към някой друг

Благодаря предварително!

Коригирам, разстоянието от което ще се гледа е 3 метра.

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

за това разстояние категорично по-големия диагонал!

6. Member
    Тук е от
    Feb 2008

И аз съм винаги за по-големия диагонал, но след многократни ходения по магазините (отново...) в сравнение с U/UX картината на G/GT/ST е трудно да се пренебрегне (много видимо по-добра).

amarinova, просто отиди ги погледай и който ти легне на сърцето. Лошо е, че в магазин U/UX са в още по-неравностойно положение, тъй като осветлението е силно, а филтрите им - слаби (или липсващи).

Само да те предупредя - 42GT30 е по-евтин от 42G30 и е по-висок клас (3D, по-силен филтър) - напр. в Технополис 42GT30 е 1400 лв.

7. Тук е от
    Feb 2012

Лошото е, че ги няма и двата налични на едно и също място, за да мога да направя директно сравнение.
    Може би ще се спра на P50U30E, макар и да се налага да го поръчвам през сайта на Техномаркет, без да мога да го видя на живо А и в крайна сметка на телевизор, на който гледам по час-два след работа няма какво толкова да му избирам, нали?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Не знам къде се намираш, в Технополис Младост ги има, например. Дори и за 2 часа на ден гледане си заслужава да отидеш да ги видиш преди да ги купиш. Е, разбира се, за някои хора 1500 лв. са джобни парички

10. Тук е от
    Feb 2012

Във Варна
    Иначе го казвам, от гледна точка на това, че статично пред телевизора рядко се застоявам повече от 30 мин, останалото време го гледам или по-точно слушам, докато си върша нещо у дома.

11. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Само да те предупредя - 42GT30 е по-евтин от 42G30 и е по-висок клас (3D, по-силен филтър) - напр. в Технополис 42GT30 е 1400 лв.
    Купих този модел има няма 10 дни и вече мога да кажа страхотна картина с много добро качество и разбира се е на страхотна цена така че ако те устройва размера взимай няма да съжаляваш.

12. Тук е от
    May 2009

Ако взимаш 50u30е през саита напиши изрично да не е бил мостра,преди 10 дена си взех такъв от Варна в Техномаркет имаше само една мостра взех последния неотварян от Технополис.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Panasonic обяви цените и датите на пускане в продажба на новите модели VT, GT и ET
    http://www.hifinews.ru/article/details/19714.htm
    Това инфо е за японските модели
    http://panasonic.co.jp/corp/news/off...n120207-8.html
    http://panasonic.jp/viera/products/vt5/index.html

Между другото от една седмица Панасоник, Фуджитсу и Ренесас са в преговори за сливане производството на чипове.
    Сони, Панасоник и Шарп са планирали загуби от 17 милиарда долара за 2012 година.

От европейските модели пак само серия VT има пълно CMS меню.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Не знам как е при другите модели, но 42GT30 има ужасен звук, всъщност по-точно никакъв го няма, пълна трагедия. Трябва да се мисли за нещо допълнително, то и за новини не става, камо ли за концерт.

16. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Директно от телевизора може и да е зле, но пък от цифров изход или пък чинч би трябвало да е малко по-добре.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Колеги,след като декември си купих едно TX-P42ST30E от Технополис и съм страшно доволен от телевизора като цяло,се оказа ,че въпросното ТВ няма DLNA./медия сървър/въпреки обявеното наличие в етикети ,брошури и т.н./няколко страници назад в темата/.Борих се с медия плеъри и т.н.В момента си гледам филми през флашка 16 ГБ и вкарани субтитри вътре с Формат Фактори и съм доволен.
    Проблема ми е следния: след като писах един мейл към Технополис с описание на казуса-продажба на нещо,което не съществува фактически,ефекта беше ,че свалиха отметката за ДЛНА от описанието на продукта.Но вчера отидох в магазина от който закупих ТВ /в мол сердика/ и като обясних тегобата си ,хората изключително културно и вежливо ми предложиха замяна на моя с PANASONIC TX-P42GT30E /в него вече има всичко.Процедурата ще е възможна ,но !!! преди нова година бях в промоция за 5 год гаранция и регистрирах моя сериен номер за тази гаранция.А ГТ е с двугодишна.В момента е в промоция /1400лв срещу 1500 лв за СТто/,но ми обясниха,че реално е по-скъп Другото ,което ми предложиха е : да ми направят добра цена за Blu-Ray плеър SAMSUNG BD-D5300 или нещо подобно/с ДЛНА/ .
    Въпросът ми към Вас е: какво да избера да направя,защото от една страна ми се ще ДЛНА- то,но пък гаранцията не е без значение.Реално има ли други разлики между моделите?А да им давам още монетки,нещо не ми се ще.Но с удоволствие ще прочета и анализирам Вашите мнения и съвети.Предварително благодаря.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Колега, ако все пак се навиеш на замяна с GT-то, много внимавай да не ти бутнат една любезна мостра, понеже и такива неща се случват из родните земи За доплащане и взимане на Blu-ray видеото и сам си знаеш, че не е изгодно. А и вероятно някой от ТП ще получи бонус за продажбата на именно този модел, който ти препоръчват. Три години гаранция в повече не са за подценяване, така че ако за теб това е по-важно от наличието на DLNA и в същото време телевизорът ти вече достатъчно се е доказал с хубавата си картина и липса на проблеми от сорта на прогаряне и т.н., изборът е пределно ясен. Има го и този момент, че ако все пак ти предложат неупотребяван и недефектен GT30 срещу твоя ST30, би трябвало да усетиш някакво подобрение в картината спрямо твоя модел (поне по думите на колеги тук; аз лично не съм сравнявал точно тези модели), а щом в момента се предлага за 100 лева по-малко, можеш да се разбереш тази сума да ти се приспадне с цел по-евтино закупуване на допълнителна гаранция от още 3 години (която е различна за всеки размер и марка телевизор, но преди година на мен ми предлагаха такава срещу 150 лева, но за течнокристален телевизор на LG, струващ 1000 лева).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 102 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе