Не знам за другите, но за мен и всички около мен в компанията е изключително дразнещо нещо подобно да ти се случва и постоянно да си в очакване.
Не знам за другите, но за мен и всички около мен в компанията е изключително дразнещо нещо подобно да ти се случва и постоянно да си в очакване.
Дано си прав lazarus18,дори от днес европейското ще го гледам на zoom3.Наистина никак не е приятно,нооо...,надявам се да се оправи и вече след като е разработена да не се получават тия прогаряния.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340022911[/time]_________________________________________________
Да де отпечатвания.
Не се излагай. Ползвай си телевизора и не се връзвай толкова. Ще орежеш целия образ само за да скриеш логото. Гледаш един мач, което са реално 2 часа. През другото време нали ползваш и други канали.
Да разбира се,ползвам и други канали,но си мислех да не влоша повече нещата за това.Оставих заливките снощи на слайдшоу за около 8 часа,като че ли има съвсеееем леко подобрение за което ти благодаря
Настройки-настройки на дисплея-входни етикети-DVB-T-прескочи.Първоначално публикувано от zelen
Това е пътя ако не си се оправил вече.
А може да си ги гледаш по Das Erste HD/ZDF HD - идеална картина , полупрозрачно малко лого и най-важното - без тъпите коментари на Петела и сие.Първоначално публикувано от tothot
Благодаря svetlio1,но аз съм на кабеларка която е супер между другото,но има само 4 HD канала от които тия не са от тях.
Само да допълня като черна станция ... що не си взе LCD, нямаше да ги имаш тези грижи.Първоначално публикувано от tothot
Ами нали си чувал поговорката rakim:човек се учи докато е жив
Браво бе, Колега - ти си гений! Благодаря за помоща!Първоначално публикувано от marty
Може би някой вече го е цитирал, но съм сериозно обезпокоен от това:
http://reviews.cnet.com/8301-33199_7...-burn-in-test/
http://www.avsforum.com/t/1414908/pa...on-please-help
Прилича ми на сериозен риск при новите плазми.
На мен пък ми прилича на тотално незачитане на това, което приказваме тука от години.
Взел си човека новата плазма, не я разработва, засилва контраста и оставя солидни статични образа с ярки контрастни тонове в тях за по няколко минути.
Е, там и в двата линка пишеше дни ...Първоначално публикувано от lazarus18
Здравейте,
Предстои ми покупка на 50ST50. Твърдо решен съм да направя първоначалната разработка от 200ч. Въпроса ми е : .img файловете със заливките ли са най-доброто за разработка, ако да, рисковано ли е да ги оставя да се въртят постоянно, съответно с намален контраст и всички останали препоръчителни за разработката настройки?
Повече от 30 месеца гледам в 99% от времето само БТВ и от време на време някой филм от PC. Не виждам проблем с прогаряния и подобните им версии. Вероятно се дължи на логото понеже е малко прозрачно. Първия месец гледах ТВ с намалени параметри и това ми беше разработката!