Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 63 от 102 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Преди седмица някой беше писал, че телевизора не реагира на свързана с него мишка...ето отговор от Панасоник

По отношение на въпроса ти за мишката - до колкото ми е известно телевизорите ни работят само с клавиатура (мишка не),
    При новите модели (VT50, WT50) има допълнително тъч-пад дистанционно за позициониране.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

И на G30 не става мишка, прясно пробвано след поста на Христослав :-)

4. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

http://www.eisa.eu/award/44/european...2012-2013.html - "Put simply, Panasonic’s TX-P50VT50 is the best plasma TV you can buy"

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Използвам моя 50ST50 за игра на конзола в 90% от времето (след 200-те часа). Не виждам да се е отпечатало нещо. Не че съм търсил де , но не мисля да го жаля изобщо. Гледам на 2 часа да спирам.
    Преливката между снимките е ефект. Изключва се от менюто. При бързите сцени се справя много добре след като се поизключат повечето опции за подобрения.
    3D не използвам. До екрана се виждат пикселите и това е нормално, само че той не е направен да се гледа от там.

Нещо друго което забелязах: Бутона за осветяването на дистанционното е с фосфорно покритие и свети нощем.
    През нощта телевизора издава звук като при пускане, но без да светва дисплея и започва да ми върти закачения към тв-то твърд диск. Виждам му лампичката как мига. След малко започва да мига и рутера, което значи че изпраща данните някъде. Не мисля че това е нормално и поне трябва да уведомят хората, ако ти тършува файловете и ги изпраща в централата им примерно.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от warstomp
    През нощта телевизора издава звук като при пускане, но без да светва дисплея и започва да ми върти закачения към тв-то твърд диск. Виждам му лампичката как мига. След малко започва да мига и рутера, което значи че изпраща данните някъде. Не мисля че това е нормално и поне трябва да уведомят хората, ако ти тършува файловете и ги изпраща в централата им примерно.
    През нощта телевизора автоматично сканира за нови програми и търси нов фирмуер по нета. Имаш настройка в менюто за това. Диска се върти при всеки старт на телевизора.

nitrogen14 - се мъчи да пише приложения за Панасоник
    http://www.pristavka.de/index.php/topic,9116.0.html

Браузъра не може да се зареди на старите модели
    http://panasonic.net/avc/viera/globa...pps/detail/145

http://panasonic.net/avc/viera/globa...apps/detail/60

7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Ясно. Ще потърся да си го изключа.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Нещо май не е наред с моя телевизор. Нормално ли е да се чува толкова силно тоя шум при по-светлите сцени? Ясно, че е нормално да се чува по принцип, но аз седя на 2 метра от него и ако звука е намален под 20 се чува ясно. Или поне аз го чувам, а мен такива неща ме дразнят като цяло.

И тази сутрин като го пуснах, не засичаше безжичната мрежа, която преди това беше настроена. Вярно, че снощи гледах в сервизното меню колко часа е работил, но след това пусках филми през DLNA.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

При пълна тишина вечерта и намален звук, може да се чува от два метра, но много тихо. Другите членове на семейството също ли го чуват ясно? Да не би просто да си се концентрирал над шума и така да го преекспонираш за себе си ? Макар и рядко но се срещат по-шумни бройки...пиши на подръжката и ги попитай.

По отношение на дразнещия високочестотен звук от заранващите блокове на плазмените екрани.
    Въпросният звук ,се излъчва не само от импулсният трансформатор, но и от множеството дросели и електролитни филтриращи кондензатори, възможно е дори самият панел да "жужи" до известна степен, предвид плазмените разряди. Както и да е, явно всички плазми жужат и ще жужат, коя повече, коя по-малко (обусловено или от по-качествени компоненти, или от по-добра звукоизолация на корпуса, или и от двете), но едва ли има чувствителна разлика в шума на два отделни екземпляра от даден модел и размер. По-скоро търсете разликата в конкретните акустични условия - има ли стена в непосредствена близост зад панела, която да отразява наличие или отсъствие на шумопоглъщащи материали наоколо (завеси, мека мебел) ,дали телевизора е в ниша на холната гарнитура. Самата стена отразява шума и усилва ефекта и то значително. И не на последно място - разстоянието на което се намира обичайната ви позиция на седене от самия екран.

За тези от вас които се оплакват от силен шум в телевизора - решение на проблема.
    http://www.hdzona.com/forum/index.ph...53604#msg53604

11. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Ако и кондензаторите "жужат", то те са за смяна или веригата около тях. По принцип при тях не се наблюдават подобни явления ако са работоспособни. При положение че телевизора не е в гаранция и позволява отваряне може да се поправи и в домашни условия.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Телевизора го гледам само аз, та няма как да кажа дали се чува и от други хора. Не съм се концентрирал върху шума, но го чувам как променя честотата си при различната картина.

Как да разбера дали е нормално или е нещо дефектен и трябва да търся гаранцията? Ако е нещо дефектно, няма ли да изгори в последствие?
    Телевизора е на 3 дни. Няма как да го отварям и да го ремонтирам в къщи.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от w00x
    Телевизора го гледам само аз, та няма как да кажа дали се чува и от други хора.
    Хмм..покани съседката, колежката
    Занеси го в сервиза и те да решат какво да го правят.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Хмм..покани съседката, колежката
    Занеси го в сервиза и те да решат какво да го правят.
    Не е чак толкова дразнещо. Чува се само, когато звука е намален под 30 и екрана е почти изцяло бял.
    Разнасянето на тоя голям телевизор изобщо не ми е лесно, а и време е нужно, за да го закарам до сервиза. Пък и като знам, че ще ме мотат 1 месец.... Хората казват, че като се разработел, жуженето намалявало. Да видим. До сега съм на около 40 часа. Още малко остават до 100.

Някой попадал ли е на хубави настройки? Намерих едни в един форум, но те са за Американския модел и са със стойности от рода на 78 на места, на които максимума ми е 60. Или пък 57 там, където на мен ми е 13 най-много.
    До колко трябва да е дълбоко това дълбоко черно? В тъмна стая, като пусна филм 14:9, горе и долу лентите ги виждам. Не ме дразнят, но ги виждам. Не трябва ли почти да се сливат с рамката? Ако намаля яркостта с 8-9 - изчезват и се сливат с рамката, но тогава ми се губят полутоновете в картината и става много тъмно.
    В началото като се включва и като се покаже логото Smart Viera, в началото екрана е по-светъл, но после става много приятно черен. След като мине логото се връща към по-светлото.

На Cinema ли сте го настройвали или на True Cinema?

16. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Мога да ти пратя моите настройки. Взети са от някакъв сайт, естествено пет дена след това пипах постоянно насам-натам, докато го нагласих по мой вкус. Пратих ги на приятел с ST30, който също ги ползва, но и той е пипнал малко.
    (Жената ми виси на врата и ми дава зор)
    Затова ето ти линк - http://www.album.bg/dedopop/

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Ами аз намерих някакви в HDTVtest, които са за европейския вариант на телевизора, но не знам дали може да е по-добре или това е оптималното възможно без индивидуална калибрация. Твоите обаче май не са за ST50, защото аз Професионален режим нямам.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /&

Може да го направиш в който си искаш режим. Аз ползвам професионален 1 постоянно. Професионален 2 е една идея по-светъл и го ползвам при тъмни филми (примерно кофти рипнати). На Нормален може да сложиш същите настройки. Моят е 42GT30.
    Аз по принцип гледам винаги една идея по-тъмно и винаги имам малко загуба в черното. Ако го направя както трябва ми става прекалено светло и не се чувствам добре. Може би защото имам добро зрение и на тъмно виждам като котка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 63 от 102 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе