Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 94 от 102 ПърваПърва ... 44849293949596 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,396 до 1,410 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Вижте предишната страница от темата - има цитат с настройките за ST50.

Моите (50ST50) към момента са следнитe:
    Viewing mode - True cinema
    Contrast - 48
    Brightness - 0
    Colour - 28
    Sharpness - 5
    Vivid colour - Off
    Eco mode - Off
    P-NR - Off

Advanced
    White balance: 3 -2 4 0 -5 -4
    Colour management: -9 -2 0 11 -6 3 0 0 5
    Gamma - 2.4
    IFC - Min
    FCD - Off
    16:9 Overscan - Off
    Pixel Orbiter - On

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Проверете във Фейсбук страницата на HDTVTest
    https://www.facebook.com/HDTVTest
    https://www.facebook.com/HDTVTest/photos_stream
    после дайте линкове за отделните модели

:rolleyes:
    Модели 2013
    http://www.hdzona.com/forum/index.php?topic=2020.0

чакаме
    http://panasonic.net/avc/viera/
    http://www.panasonic.com/promos/ces/...10003-12212012

Panasonic plasma TVs 2013
    Series
    ·································
    VT60
    ···························
    GT60
    ···························
    ST60
    ··························
    UT60
    ····························
    XT60
    ····························
    X60
    ·······················
    Diagonal 65, 55, 50 65, 55, 50 65, 55, 50, 42 50, 42 ? 50, 42
    Processor Dual Core Pro 4
    UniPhier MN2WS0220
    ARM Cortex 9, 2x1400@MHz
    DDR3-1600
    L1 Cache: 32kb
    L2 Cache: 128kb
    Dual Core Pro 4
    UniPhier MN2WS0220
    ARM Cortex 9, 2x1400@MHz
    DDR3-1600
    L1 Cache: 32kb
    L2 Cache: 128kb
    Mediatek 5590 Mediatek 5590 Mediatek 5590 LD8
    3D Yes Yes Yes Yes Yes No
    3D Очила Active x2 Active x2 Active x2 Active x2 Active x2 No
    Tuner
    DVB
    A+T+C+S x2 A+T+C+S x2 A+T+C A+T+C A+T+C A+T+C
    Touch pen Option Option Option Option Option No

Touch Pen- това е управление чрез стилус на панела, как ще бъде реализирано засега не е известно (специально покритие на панела или по bluetooth) а така също и функция Voice Guidance и Voice Recognition. Так-же в уже известтното по 60 серия Touch Pad ще бъде с вграден микрофон и функция голосово управление, вградена камера в ТВ с разпозноване на лица. HbbTV - ТВ-стандарт за допълнителни предложения по интернета на телевизора.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-12-12 в 18:51.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2008

пробвах стойностите на Petar U, но пак жълтее картината

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от apmil4ev Виж публикацията
    пробвах стойностите на Petar U, но пак жълтее картината
    42ST50
    https://www.facebook.com/photo.php?f...size=492%2C376
    https://www.facebook.com/photo.php?f...size=496%2C338

50ST50
    https://www.facebook.com/photo.php?f...size=368%2C273
    https://www.facebook.com/photo.php?f...size=452%2C327

6. Member
    Тук е от
    Mar 2008

ще ги пробвам, благодаря!

- - - Обновено - - -

пак не е същата картината както беше на г20 - сигурно ако нямах база за сравнение нямаше да се тормозя толкова но определено има голяма разлика в картината и не в полза на СТ50. също като фактор за неудовлетворението ми от цветовете на картината трябва да се отчете, че цял месец преди това гледах на хубав 29' нокия телевизор
    малко подобрение се получи като използвах профил нормал, сложих баланса на бялото по White balance: 3 -2 4 0 -5 -4 , а за тип цвят избрах студен - само в този режим се избягва жълтееенето . ако някой успее да докара картината както до тази на добър кинескопен телевизор ще се радвам да публикува настройките си
    иначе от към черното нямам никакви забележки - по-черно е от г20 и контраста е много голям - явно филтъра си върши добре работата
    друго което ми направи впечатление - уж при плазмените телевизори не трябва да има разлика в цветовете от ъгъла на гледане, но на
    42st50 като го гледам по-отгоре или по от ниско има промяна в белия цвят в далечната плоскост на екрана - тъмнее някак си - значи гледам го близко до екрана а на телевизора средата на екрана ми идва на нивото на гърдите. като съм прав го гледам малко изотгоре, а като приклекна да си пусна компютъра под него забелязвам разлики
    изобщо този телевизор (42st50) се държи повече като LCD отколкото като плазма - явно производството и технологиите на LED телевизори надделява в ПАНАСОНИК

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

apmil4ev, просто си свикнал на грешни настройки още от предния ти телевизор. Всички готови настройки, които ще намериш по интернет са правени от калибратори или потребители с уред. Всички те използват Топъл режим на цветовете защото той е най-близък до реалните цветове.
    Ти щом си свикнал хората да са като в Аватар няма да ти свършат работа.
    Ако някой ден решиш да започнеш да гледаш картина както е записана и предвидена да се гледа, тогава си дай няколко дена да свикнеш с тези по-топли настройки.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2008

lazarus18, изобщо не съм съгласен с теб - за твое сведение в г20 си бях направил настройките на цвета на топъл - знам как изглеждат цветовете в топъл нюанс и ми харесват. освен това г20 е по-висок клас от ст50, така че за грешни/неправилни настройки и дума не може да става. на работа ползвам професионални монитори EIZO и имам представа за реални цветове.
    в ст50 картината ми жълтее - не може да ме убедиш че лицата на хората като изглеждат като на китайци(да ме прощават за сравнението китайците) това са правилните настройки. най-добър тест за правилно предаване на цветовете това е човешката кожа, както между другото еталон за звука е човешкият говор, отработван в продължение на хилядолетия.
    най-лесния тест е да си погледнеш вътрешната част на ръката - такъв цвят трябва и да са лицата, по-безкомпромисния е да снимаш някой близък и правиш сравнение със снимката на телевизора и човека

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

пак не е същата картината както беше на г20
    малко подобрение се получи като използвах профил нормал, сложих баланса на бялото по White balance: 3 -2 4 0 -5 -4 , а за тип цвят избрах студен - само в този режим се избягва жълтее

Няма как да докараш същата картина. Двата модела са с различни генерации
    панели, филтри, подобрен работен софтуер и увеличена яркост в ST50 и т.н. Освен това си избрал погрешен режим.....Останалото Лазарус ти го е казал.

Следете темата за новите модели / avjunkie работи в Панасоник
    http://www.highdefjunkies.com/showth...7#.UNs026zcDdk
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-12-12 в 20:42.

11. Тук е от
    Jul 2007

Препоръчайте ми 3Д очила за ST50, като се вземе впредвид и цена.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

lazarus18, изобщо не съм съгласен с теб - за твое сведение в г20 си бях направил настройките на цвета на топъл - знам как изглеждат цветовете в топъл нюанс и ми харесват. освен това г20 е по-висок клас от ст50, така че за грешни/неправилни настройки и дума не може да става. на работа ползвам професионални монитори EIZO и имам представа за реални цветове.
    Искаш да кажеш, че режим Топъл в G20 отговаря на режим Студен в ST50?
    Трудно ми е да коментирам при теб как са нещата защото винагиима разлики, но ми е трудно да го повярвам.
    G20 има режим THX, който е много близък до правилните настройки и няма как да очакваш заводския True Cinema на ST50 да е толкова близък. Като чета по ревюта отклоненията не са малки, но със сигурност са точката, от която трябва да тръгнеш да донастройваш.
    Щом имаш достъп до професионални монитори, които предполагам са професионално калибрирани с уред, използвай същия метод и при телевизора. Друг начин няма.
    Като гледам готовите настройки за ST50 всички коригират зеления цвят и би трябвало с тях да ти се получи по-добре.

14.  

15. Тук е от
    May 2012

Re: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Фърмуер въпрос към hristoslav2 и останалите потребители: 50st50 губи WiFi (не "вижда" адаптъра и съответно никакви мрежи), когато на USB HDD се закачи HDD (750GB WD My passport). Веднага след махане на диска и спиране и пускане на ТВ от дистанционното WiFi започва да функционира нормално. Имате ли идея дали този проблем е обявен официално и съответно адресиран в някой FW update? благодаря предварително

16. Тук е от
    Jul 2007

Тези стават ли за 3Д на ST50 //technomarket.bg/products/09109147/samsung-ssg-p31002-xc
    , че тези SAMSUNG SSG-P41002/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria ми се струват много отворени отстрани?
    И дали има някаква разлика в качеството на 3Д с различните очила?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Може ли да се записва от ефира, кабелната ?
    Да, може но само цифрови програми. За запис е нужен HDD с обем над 40 Гб свързан задължителноно в USB 1 (HDD). ТВ сам ще ви предложи да го отформатира в свой формат, след което дискът ще се чете само от ТВ. Записването става само от цифрови канали директно/ червеният бутон долу в ляво/ и по разписаниe - EPG. По EPG ТВ може да записва без да се включва. При запис и преглед е достъпно превъртане. Ако правите запис, то не можете да превключвате на друг канал - тоест без спиране на записа няма да се получи.

Забележка: На хард диск с обем 1Тб се събират 110 часа в HD и 260 часа в SD.

1TB HDD Toshiba USB 3.0
    Понеже операционната система на ТВ определя обема на диска с използване на степени на числото 2 се получава следното
    1TB = 2^40 = 1 099 511 627 776 байта
    1GB = 2^30 = 1 073 741 824 байта
    Поради тази причина системата показва по-малка налична памет. /при мен под 900Gb/

Качеството на записа е 1 към 1 с телевизора.
    Автоматичният запис започва 2 минути преди стратовото време на предаването.
    Докато записвате: не може да сменяте канали.
    Не може да пуснете аналогова телевизия.
    Може да се гледа от друг източник по HDMI порт.
    Може да записва при изключен телевизор.

Настройка за запис
    GUIDE - избираме предаване от EPG - натискаме ОК
    В първата колона отляво избираме една от трите възможности - USB HDD Rec - ОК

Възпроизвеждане:
    VIERA TOOOLS - Video - OK
    После ви дава списък с файловете където избирате пак с бутона ОК
    С помоща на бутоните със стрелките може да:
    ляво, дясно - превъртате назад и напред - има 4 скорости
    нагоре, надолу - да давате на пауза, стоп
    OK - плейване
    Exit - край

TC-P65S60
    HighDefJunkies Forum
    HighDefJunkies Forum
    HighDefJunkies Forum
    HighDefJunkies Forum
    HighDefJunkies Forum

Страницата все още е скрита...
    http://shop.panasonic.com/shop/model/TC-P65S60/

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...1212272494.htm
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-01-13 в 15:57.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2010

PANASONIC GT50 работи с безжична клавиатура Питането е дали може да се направи нещо за да се движи и мишката
    Този пост е редактиран от emanchev; 28-12-12 в 19:26.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 94 от 102 ПърваПърва ... 44849293949596 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе