Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 93 от 102 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2012

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от savas Виж публикацията
    Хее,
    ...
    Апропо Тв.Някой да сподели впечатления от Иптв на Онлайн Директ,Бтк,Мегалан???След нова година ще сключа договор с един тези оператори .
    Аз съм с Мегалан и според мен за Интернет и поддръжка нямат алтернатива.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от tomeda Виж публикацията
    Здравейте,

Нов съм в този форум, преди няколко дена си купих PANASONIC TX-P42UT50E, в последствие разбрах, че е трябвало да дам някой лев отгоре за да си купя ST серията, но...

Сега ме интересува, може ли някой със същия телевизор или някой, който разбира от тези неща да ми каже как да го калибровам, за максимално хубава картина, днес си взех и HD приемника на Булсатком, и определено има разлика в качеството на картината .

На всички, които ще ми откликнах, благодаря предварително!
    The Official Panasonic UT50 Settings/Issues Thread

Но настройките не са много полезни, защото американските модели имат разлика в meny настройки. Например настройките за контраст там отиват до 100 и само до 60 в европейските модели.

Ето ти още
    http://forums.cnet.com/7723-19410_10...ture-settings/

---------------

http://www.hdtv.ru/news/industry/127...levizorov.html

Panasonic TX-P50XT50B 3D plasma review...
    http://www.avforums.com/reviews/Pana...37/Review.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-12-12 в 16:57.

4. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

На път съм да взема 42ST50, това обаче което ме интересува и не можах поне аз да намеря в темата: ако се върже тв-то към комп чрез мрежов кабел или пък чрез мрежов кабел към рутера, ще може ли да се гледат HD филми .mkv и да се чува DTS? И ще има ли проблем със субтитрите?

5. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Никак. Единственият начин за регулиране звука на външна аудио система, чрез дистанционното на телевизора е да ги свържеш посредством HDMI кабел и активиране на настройката в менюто на телевизора. Тогава се задейства HDMI протокола Viera Link. Казвам ти го от личен опит.
    При мен телевизора е свързан с AV ресивър Pioneer посредством оптичен и HDMI кабел.

Хммм това за свързаният HDD го пропусна в предният си пост, и вероятно в това се крие проблема. Телевизора бърка приоритетите през USB порта...

Пробвай с тези
    HighDefJunkies Forum
    Тук е нужна регистрация ,не можах да се регистрирам. Може ли друг линк.

6. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от maglata75 Виж публикацията
    Тук е нужна регистрация ,не можах да се регистрирам. Може ли друг линк.
    Panel_Prep_Slides.zip
    Recommended 100 Hour Panel Prep Settings for North American Panasonic TC-PxxST50/GT50/VT50 models (ONLY to be used with USB/SD Card Files attached below!!!!!!!!)

*****Note: This procedure is designed to prepare your display for the reference settings listed for each 2012 North American Panasonic model below by aging all pixels equally with the same content. This procedure is NOT designed nor recommended to be used as Break-in, Image Retention and/or Burn-in prevention.*****

Photo Settings

Picture Mode: Custom
    ***Leave all settings at their default***

Slideshow Settings

Frame: Off
    Photo Effect: Off
    Transition Effect: Off
    Photo Size: Normal
    Burst Playback: Off
    Display Interval: Slow
    Repeat Playback: On

Panel Prep Slides:

кои са най-оптималните настройки за връзка на пц към тв-clone или dualview??

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от rakim Виж публикацията
    Аз съм с Мегалан и според мен за Интернет и поддръжка нямат алтернатива.
    И аз съм с тях за интернет,исках и за телевизия.Но от това,което чета по техните форуми за прекъсвания и прочие ме притеснява доста,не че гледам много телевизия но за някой мач е неприемливо да прекъсва.
    Ти имаш ли телевизия от тях и ако имаш с кой стб си(нов или стар)???Има ли прекъсвания.

7. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от savas Виж публикацията
    И аз съм с тях за Интернет, исках и за телевизия.Но от това,което чета по техните форуми за прекъсвания и прочие ме притеснява доста,не че гледам много телевизия но за някой мач е неприемливо да прекъсва.
    Ти имаш ли телевизия от тях и ако имаш с кой стб си(нов или стар)???Има ли прекъсвания.
    Ами аз им ползвам и телевизията, но си взех и сателит към Satellite BG заради HD каналите и сега на P50ST50 тях гледам. Като ми изтече пакета към Мегалан ще оставя само телефона и интернет-а.
    Иначе телевизията не прекъсва, но няма HD канали.
    Този пост е редактиран от rakim; 21-12-12 в 18:12.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Как се избягваше "театралния" ефект при гледане на филм?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от martinich Виж публикацията
    Как се избягваше "театралния" ефект при гледане на филм?
    Изключи от менюто Focused Field Drive (или IFC - зависи от модела и годината) - 2000 или 600HZ

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

St50 е модела

12. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте,на 42ST50E при червен фон на целия екран 1080р,се забелязва една зелена точица вдясно на екрана,имам предвид червен уолпейпър.Опитах да я махна с някакви клипчета от you tu be за бързо сменящи се цветове на цял екран,но не става.А иначе тази точица се забелязва много трудно,ако не се бях вторачил,нямаше да я видя,като я има само на червен фон.Това счита ли се за проблем?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от martinich Виж публикацията
    St50 е модела
    При мен е така /V20/
    Меню - Настройки - Други настройки - (на първият ред IFC)

Цитат Първоначално публикувано от Venimir4o Виж публикацията
    Здравейте,на 42ST50E при червен фон на целия екран 1080р,се забелязва една зелена точица вдясно на екрана,имам предвид червен уолпейпър.Опитах да я махна с някакви клипчета от you tu be за бързо сменящи се цветове на цял екран,но не става.А иначе тази точица се забелязва много трудно,ако не се бях вторачил,нямаше да я видя,като я има само на червен фон.Това счита ли се за проблем?
    Щом на всички цветови заливки имаш зелена точка - вероятно имаш изгорял транзистор за съответният пиксел. Случва се, но много рядко и стига да не е в средата на екрана и не го гледаш отблизо - не е проблем.
    Ако не са минали 3 дни от покупката може да го върнеш и замениш с друга бройка. Говори директно с управителя.

-------------------

http://www.hdtv.com.pl/forum/806779-post1.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-12-12 в 19:04.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Благодаря hristoslav "проблема" е отсранен.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Преди малко пробвах безжична клавиатура на
    PANASONIC TX-P42GT50E всичко работи идеално

17. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Може ли да ми кажете настройки на 42GT50 след разработването Благодаря предварително

18. Member
    Тук е от
    Mar 2008

и аЗ се присъединявам към молбата на колегата по-горе
    имах до скоро PY42G20e, а сега си взех 42ST50(за съжаление нямаше по-големи диагонали) -в сравнение с Г20 и кинескопния ми телевизор сега всички хора ми изглеждат като китайци - картината ми жълтее като на LCD
    Този пост е редактиран от apmil4ev; 26-12-12 в 11:34.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 93 от 102 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе