Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 84 от 102 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

След дълго лутане между Сони и Филипс днес се сдобих с PANASONIC TX-P42GT50 Книжката с инструкциите е толкова бедна че няколко пъти да четеш нещо може да разбереш Сложил съм го ТНХ cinema и друго не знам Искам специално да благодаря на hristoslav2 за търпението което отделя на такива като мен които не са наясно с тази материя

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от sanivet Виж публикацията
    Здравейте,
    Отдавна чета темата, но досега не съм писал.Собственик съм на P42G20 от 3г. Няма забележки и съм супер доволен от качеството на картината му, НО... искам да го сменя с P42/50GT50. Въпроса ми е има ли пазар на такива телевизори втора употреба, къде да търся и какво мога да очаквам? Има още 2г. гаранция.
    Благодаря Ви.
    Макар и слаб има такъв пазар - оказионите...обявите във форумите.
    Обикновено телевизор на 2 години, се продава на 50% от първоначалната покупна цена, а това че е още в гаранция е голям +.

Цитат Първоначално публикувано от emanchev Виж публикацията
    След дълго лутане между Сони и Филипс днес се сдобих с PANASONIC TX-P42GT50 Книжката с инструкциите е толкова бедна че няколко пъти да четеш нещо може да разбереш Сложил съм го ТНХ cinema и друго не знам Искам специално да благодаря на hristoslav2 за търпението което отделя на такива като мен които не са наясно с тази материя
    emanchev
    Честито и дълго да му се радваш
    А ...да не забравиш да го полееш със съседката :rolleyes:

4. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Нещо много странно забелязах с приложението за YouTube.
    Дизайна му първоначално беше един такъв грозен, сив, неприятен за навигиране. Преди няколко седмици реших да си поиграя с него и да избера клипа от телефона, като го пусна на телевизора. С радост видях, че дизайна на приложението е напълно променен! Хубав, цветен фон, големи, приятни менюта с големи и хубави превюта на клиповете. Направо за секунда ми идеше да стана и да скачам от радост. Викам си "тук вървят на добре нещата".
    Да, ама не. Днес, 1-2 седмици по-късно, отварям YouTube и какво да видя - старото сиво недоразумение се върнало.

Някакви идеи? Вашите YouTube приложения как изглеждат?

И също така, някой да има проблем със Скайп-а? Не мога да влезна, защото ми пише, че имам много контакти в акаунта. 198 са. Четох, че трябвало да са под 200..
    Четох и че някакви хора са го оправили като са ресетнали телевизора хардуерно или са пренасочили определени портове в рутера. Аз обаче нещо не мога да се оправя с Port Forwarding-а на тоя dd-wrt фирмуер, а не ми се ресетва телевизора, че пак трябва да му правя настройките за картината..

5. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от w00x Виж публикацията
    Нещо много странно забелязах с приложението за YouTube.
    Дизайна му първоначално беше един такъв грозен, сив, неприятен за навигиране. Преди няколко седмици реших да си поиграя с него и да избера клипа от телефона, като го пусна на телевизора. С радост видях, че дизайна на приложението е напълно променен! Хубав, цветен фон, големи, приятни менюта с големи и хубави превюта на клиповете. Направо за секунда ми идеше да стана и да скачам от радост. Викам си "тук вървят на добре нещата".
    Да, ама не. Днес, 1-2 седмици по-късно, отварям YouTube и какво да видя - старото сиво недоразумение се върнало.

Някакви идеи? Вашите YouTube приложения как изглеждат?

И също така, някой да има проблем със Скайп-а? Не мога да влезна, защото ми пише, че имам много контакти в акаунта. 198 са. Четох, че трябвало да са под 200..
    Четох и че някакви хора са го оправили като са ресетнали телевизора хардуерно или са пренасочили определени портове в рутера. Аз обаче нещо не мога да се оправя с Port Forwarding-а на тоя dd-wrt фирмуер, а не ми се ресетва телевизора, че пак трябва да му правя настройките за картината..
    И при мен YouTube приложението се промени, не знам причината. Не съм пипал настройки или нещо друго да съм забелязал.

6. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте,преди няколко дена се сдобих с PANASONIC TX-P42GT50 и имам въпрос относно свързването.
    Чрез LAN кабел свързах телевизора към компютъра.В media player-а направих настройките,но мога да пускам само малки по размер клипчета и филми.Въпросите са ми:
    Може ли да се използва и друг player и мога ли да гледам Blu-ray филми на media player-а или ми трябва HDD

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Инсталира ли си DLNA сървър на компа ?
    https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%BD%D0%B5.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-11-12 в 16:36.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Хайде да ви подразня :rolleyes:
    Cashback офертата е валидна само за периода от 11.19.2012 до 05.01.2013 и е само за Германия, Франция и Англия
    Presse - Neueste Meldungen - 118 / 2012 / November 2012 / Clever kauft Smart – Panasonic Cashback-Aktion -Deutschland & Österreich

Panasonic ST50
    http://www.hdfever.fr/forum/viewtopic.php?f=6&t=1082

Web Browser App | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global

HERO Generator | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-11-12 в 16:45.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

Здравейте. С интерес чета темата и съм се насочил към TX-P42ST50E. С разработката от 200 часа нямам проблем, но с отпечатаните логота на телевизии не знам как ще свикна. Дали е от конкретната бройка, или всички са така?
    Имам още един въпрос разстояние 2 - 2,5 м нормално ли е за гледане на 42 инчов телевизор?

11. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от martinich Виж публикацията
    Здравейте. С интерес чета темата и съм се насочил към TX-P42ST50E. С разработката от 200 часа нямам проблем, но с отпечатаните логота на телевизии не знам как ще свикна. Дали е от конкретната бройка, или всички са така?
    Имам още един въпрос разстояние 2 - 2,5 м нормално ли е за гледане на 42 инчов телевизор?
    За отпечатването на логата - зависи колко време ще държиш на един канал. Както и други потребители са споделяли - би имало проблем ако системно се гледа един и същ канал продължително време.
    Аз лично постоянно гледам ТВ, но обиновено за не повече от час-два за даден канал (то така или иначе не успявам да намеря нашенска ТВ, която да ми задържи вниманието повече време). Дори първите 200 часа на разработка си гледах нормално телевизия - просто сменях малко по-често каналите и използвах Zoom режим на картината, за да изчезнат логата.

Аз гледам моя P50ST50E от около 3 метра и напоследък започна да ми малее :D
    Все пак за около 2-2.5 метра вероятно ще ти е ОК 42"

12. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от Petar U Виж публикацията
    ...
    Аз гледам моя P50ST50E от около 3 метра и напоследък започна да ми малее :D
    ...
    За 3 метра и мен ми малее - 65" трябваше да е ама ...

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Странното е, че още на първата седмица му свикнах с големината и започна да малее. А предишния ми беше 42" - все пак 8 инча на са малко като разлика.

Иначе телевизора е уникален (особено сравнявайки го с предишното ми LCD все едно не съм гледал ТВ до момента).

Следващият - 65" :D

14.  

15. Тук е от
    Aug 2010

Толкова ли е по-добър TX-P42ST50E от другите плазми и ЛСД че толкова много го хвалите ще взема да си купя и аз 1 и да се откажа от 3-4 мидела ЛСД към които се бях насочил .

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от Georgi Penchev Виж публикацията
    Толкова ли е по-добър TX-P42ST50E от другите плазми и ЛСД че толкова много го хвалите ще взема да си купя и аз 1 и да се откажа от 3-4 мидела ЛСД към които се бях насочил .
    От това, което съм видял през моя поглед, а и прочетените мнения тук и по други полезни форуми, като съотношение цена-качество ST50 няма сериозна конкуренция. За мен (предполагам и за повечето от нас) този баланс е водещ

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ревю на 50ST50 с настройки след калибрация
    Обзор плазменных телевизоров Panasonic Viera ST50 (TX-PR50ST50) с 3D

Някой питаше преди време за хоризонтални ленти на екрана...
    Ефекта се нарича Line Bleeding и е свързан с неравномерното потребление на енергия в активните редове, което води до такива полоси през целият екран.
    На легендарният вече Pioneer (втората снимка) - нищо подобно няма, отново...
    поредният многогодишен проблем от Панасоник, който те и не възнамеряват да отстранят...
    http://cdn.avsforum.com/7/7f/7f4ed8d...ach220123.jpeg
    http://i.imgur.com/J1PxK.jpg
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-11-12 в 16:34.

18. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от Petar U Виж публикацията
    От това, което съм видял през моя поглед, а и прочетените мнения тук и по други полезни форуми, като съотношение цена-качество ST50 няма сериозна конкуренция. За мен (предполагам и за повечето от нас) този баланс е водещ
    Да, водещ е, СТИГА да не се гледа телевизия на един канал с лого и да не се гледа в светла стая през деня,а всеки си мечате за голям и светъл просторен хол с телевизор разбира се. За повечето хора тези ограничения са несъвместими с понятието телевизор. И това важи за възрастни хора, домакини с малки деца, самите малки деца и т.н. и според мен е повече от 80% от използването на телевизори в България. В тези случаи плазмата е неприложима.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 102 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе