Имам 3D Smart TV ET5 Panasonic. Като включа външен HDD как мога да гледам филми от него?
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Имам 3D Smart TV ET5 Panasonic. Като включа външен HDD как мога да гледам филми от него?
Като дам Viera Tools и избирам Video и ми излиза, че това не е възможно или нещо от този род.
А телевизора разпознава ли диска като го включиш?
Да открива го. Сега го включих диска когато беше пуснат телевизора и стана(преди първо го включих и после пуснах телевизора), но как мога да запаметя настройките за субтитри, как да задам настройки за субтитри по подразбиране да са на Кирилица и как мога да им променям размера и тн? Също как мога да записвам филми на HDD-то и с каква резолюция мога да записвам?
Този пост е редактиран от radibg2; 15-01-13 в 14:57.
Прочетох, но имам въпрос. Като запиша някой филм от телвизора пише, че няма да мога да го гледам никъде освен на телевизора от който е записано. Как мога да го гледам на PC-то например?
Според мен тези телевизори имат два използваеми режима
-True Cinema защото няма динамични корекции на картината, по принцип освен контраста/подсветката даже леко корегират и баланса на бялото другите!
-Game само защото във всички други режими има висок лаг, иначе True Cinema щеше да е напълно достатъчен.
Би трябвало скоро да ми се отвори възможност да го калибрирам с колориметър, нямам търпение
Имам два въпроса обаче, нещо не мога да намеря как се влиза в сервизното меню точно на ET5E, намирам информация само за някакви по-стари модели и явно се различава метода или аз се бъркам.
Интересува ме дали мога да свърша две неща първо да я има винаги опцията за Limited/Full RGB защото така и така го ползвам като втори монитор предпочитам да е на Full за да си ползвам едни и същи настройки на видео плеъра. Второто е да се променят настройките на сензора за околна светлина, върши чудесна работа вечер но през деня е прекалено агресивен, разбира се това би било удобство, в момента просто го изключвам през деня и включвам вечер.
Ето това работи "Задръжте натиснат бутона V- на корпуса на телевизора, а на дистанционното три пъти натиснете "0", и отпуснете."
При мен Game не променя прекалено много начина по който изглеждат цветовете, но се появява banding при плавно преливащи цветове. Бих снимал с фотоапарата но не знам до колко ще се вижда.
@Zerotolerance
Мерси за предложението ще го пробвам после, а ще си изчисти ли настройките телевизора след човъркане?
Дали скоро ще излиза ъпдейт на Firmware за Panasonic 3D Smart Viera телевизор ит 2012г. в който да работи мишката и в който да има Flash Player?