Някой да е пробвал дали работи тъчпад? И също някой да е пробвал Web Camera Plug and Play дали работи на телевизор с Smart Viera 2012г.?
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Някой да е пробвал дали работи тъчпад? И също някой да е пробвал Web Camera Plug and Play дали работи на телевизор с Smart Viera 2012г.?
Здравейте, отскоро имам TX-L42WT50 и възникнаха няколко въпроса Ще се радвам, ако някой може да ми ги разясни:
- при гледане на HD филми в режим Normal на картината, в част от сцените ако на преден план има лица(фигури) се осветяват допълнително и изглеждат странно, като залепени/наложени отгоре. В режим Кино този ефект го няма, но там пък има някакво замъгляване, което не мога да изостря със sharpness...В normal режим си е доста 'sharpnato' и се регулира през sharpness-а.
- не успявам да подкарам 5.1 звук към домашното кино, ако вържа компа с ТВ-то през hdmi, а ТВ-то с киното през оптичното аудио. Някакви решения за това да знаете?
На едно място прочетох, че камера която потдържа H.264 формат ще работи за скайп на телевизори Panasonic. Това вярно ли е?
Мерси! А в режим Кино има ли как да се докара sharpnessa да е като в нормалния режим?
Здравейте наскоро си закупих 55ет5е и имам следния въпрос ,защо като си пусна 3д "сбс" и от страни ми се появяват две черни ленти тоест картината не се вижда до края.Преди това имах един филипс на който не съм забелязал този ефект.Когато телевизора работи в 2д режим картината си изпълва целия екран и подобен ефект няма.
Това зависи от избраната степен за 3Д дълбочина - поне на ЛГ е от това , а моделите на практика са еднакви в 3Д частта .
Странно никъде в менюто не намирам възможност да се регулира дълбочината на 3д ефекта.Явно при този телевизор това не е възможно.Явно ще се свиква с черните линии няма как.
Пускаш си 2Д --> 3Д режим, отиваш в меню, картина и там 3Д настройки и там има за регулиране на дълбочината.
Oт компютър през ХДМИ кабела с най различни плеяри и настройки пробвах , лентите си ги има.
С Влс , КМПлеар и ПауърДВД съм пробвал , вчера пробвах и с дълбочината на 3д ефекта и няма промяна , успях да ги изчистя с функцията оверскан на видеокартата като разтегна картината и по този начин изчезват лентите но част от картината излиза извън екрана. Интересното е че като изключа оверскан функцията картината не излиза на цял екран дори и в 2д режим и ако искам 2д то да е на цял екран трябва да е включена на поне няколко процента.
Имах подобен проблем на 47ET5E - оказа се плеъра. Media Player Classic и VLC не можеха нещо да се разберат с телевизора при пускане на 3D TB (отгоре/отдолу) и оставяха черни ленти отстрани, докато при SBS нямаше никакъв проблем. Бях се видял в чудо, мислех си че телевизора нещо не е наред, докато не пробвах с PowerDVD 12 - получи се от първият път. Пробвай да изключиш overscan-а на картата си и този на телевизора и опитай различни плеъри.