Здравейте, какви ви е мнението за L55ET5E
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L55ET5E
в момента съм със Самсунг С650 и няма формат който да не плейва, също така картината е отлична. Дали картината на Панасоника ще е по зле, неравномерна подсветка?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 88Одобрявам
88Одобрявам

Първоначално публикувано от root666
 Първоначално публикувано от root666 

. То тва с мишката не е чак толкова голям проблем защото и с дистанционното не е чак толкова зле.   Мерси за бързия отговор!!!
. То тва с мишката не е чак толкова голям проблем защото и с дистанционното не е чак толкова зле.   Мерси за бързия отговор!!!
						 . Имам въпрос относно филмите: Често на някои от филмите дори по каналите с HD качество / по телевизията / образа "закъснява" на бързи и даже небързи кадри. Днес на филм с много ефекти по HBO HD / Отмъстителите - екшън фантастика / с доста бърза смяна на кадрите и много ефекти образа насича и закъснява. Този проблем от недостатъчно опресняване на картината ли се получава / TX-L42ET60E е с 600 Hz Bls / или си е от самото излъчване от доставчика / Булсатком /?
. Имам въпрос относно филмите: Често на някои от филмите дори по каналите с HD качество / по телевизията / образа "закъснява" на бързи и даже небързи кадри. Днес на филм с много ефекти по HBO HD / Отмъстителите - екшън фантастика / с доста бърза смяна на кадрите и много ефекти образа насича и закъснява. Този проблем от недостатъчно опресняване на картината ли се получава / TX-L42ET60E е с 600 Hz Bls / или си е от самото излъчване от доставчика / Булсатком /?  има за режим бяло и режим цветове-предполагам това,което сте посочили е за цветовете) а при мен ги отваря така:R-нюанс..G-нюанс...B-нюанс...R-насищане...G-насищане....B-насищане....R-яркост...G-яркост...B-яркост    Ta ...горната таблица,която сте дали само за нюанс и насищане ли се отнася ,или не е пълна,или аз не разбирам нещо?Извинявам се за некомпетентноста ми и Ви моля за отговор...
има за режим бяло и режим цветове-предполагам това,което сте посочили е за цветовете) а при мен ги отваря така:R-нюанс..G-нюанс...B-нюанс...R-насищане...G-насищане....B-насищане....R-яркост...G-яркост...B-яркост    Ta ...горната таблица,която сте дали само за нюанс и насищане ли се отнася ,или не е пълна,или аз не разбирам нещо?Извинявам се за некомпетентноста ми и Ви моля за отговор...