19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Този пост е редактиран от Петър.; 30-01-13 в 16:26.
тук има, но са за 42 инчовият вариант
Panasonic ET5 review - FlatpanelsHD
Трудно е да се направи сравнение на два телевизора ползващи различен тип матрици и 3Д
Аз лично съм по-скоро за вторият.
Колеги пуснал съм една тема за Домашно кино, ако може да е погледнете и да дадете някакво мнение. Благодаря![]()
Благодаря много за съветите, сега гадния "ефект" липсва![]()
Добре де тия от панасоник няма ли да пуснат един прост ъпдейт за уголемяване на субтитрите за Ет серията за другите нз как е.
Този пост е редактиран от Mitnick1; 01-02-13 в 23:51.
Телевизор-гигант за 500 000 долара --
искам гооооооо....
Колеги от няколко дни не ми се включва YouTube приложението започва да зарежда и ме изхвърля някой има ли идея как да го оправя или ако може да си върна старата версия, че новата е отвратителна много е мудна и няма опция за лайкване на видео и за добавяне към любими.
П.С Телевизора е Panasonic TX-L32ET5E
PANASONIC TX-L50EM5E как е според вас устройва ме защото не ми трябват разни смарт и 3д панела дали е на LG
Specifications | EM series -LCD TV | Product Line-up for EU | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
Къде го видя в България? Панела е IPS на CMI
Технополис Пловдив 1499лв.Струва ли си парите
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...main_category=
50 инча на тази цена си е добро предложение. Утре може да отида да го поразгледам...
Относно инфо за новите модели, има ембарго до следващата седмица, когато има дилърска конференция за Европейските дилъри в Ница 11-13 Февруари
PANASONIC 3D TX-L42DT50E - PANASONIC TX-P42ST50E
Привет, кой според вас е по удачния модел за гледане на спортни предавания и като цяло по добра картина.
и какво ще рече 1600 Hz BLS на първия моделколко са реални от тези херцове а също така с каква матрица е ,колко бита е. ако има запознати да споделят,благодаря
![]()
Този пост е редактиран от xxxxx13; 06-02-13 в 19:40.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-02-13 в 14:50.
За Коледа взех един TX-L42E5E. Забелязвам обаче една бягаща линия, която се движи от дясно на ляво по екрана през определен интервал от време. Трудно забележима е, но при сцени с еднакъв цвят си се вижда. Това дефект на телевизора ли е или е породено от нещо друго?
При мен подобно нещо не съм наблюдавал. Въпреки че вече е късно качи на една флашка цветни заливки и ги пусни. Ако се появи нещо - търси си гаранционното обслужване.