19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Този пост е редактиран от Петър.; 30-01-13 в 16:26.
тук има, но са за 42 инчовият вариант
Panasonic ET5 review - FlatpanelsHD
Трудно е да се направи сравнение на два телевизора ползващи различен тип матрици и 3Д
Аз лично съм по-скоро за вторият.
Колеги пуснал съм една тема за Домашно кино, ако може да е погледнете и да дадете някакво мнение. Благодаря
Благодаря много за съветите, сега гадния "ефект" липсва
Добре де тия от панасоник няма ли да пуснат един прост ъпдейт за уголемяване на субтитрите за Ет серията за другите нз как е.
Този пост е редактиран от Mitnick1; 01-02-13 в 23:51.
Телевизор-гигант за 500 000 долара --
искам гооооооо....
Колеги от няколко дни не ми се включва YouTube приложението започва да зарежда и ме изхвърля някой има ли идея как да го оправя или ако може да си върна старата версия, че новата е отвратителна много е мудна и няма опция за лайкване на видео и за добавяне към любими.
П.С Телевизора е Panasonic TX-L32ET5E
PANASONIC TX-L50EM5E как е според вас устройва ме защото не ми трябват разни смарт и 3д панела дали е на LG
Specifications | EM series -LCD TV | Product Line-up for EU | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
Къде го видя в България? Панела е IPS на CMI
Технополис Пловдив 1499лв.Струва ли си парите
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...main_category=
50 инча на тази цена си е добро предложение. Утре може да отида да го поразгледам...
Относно инфо за новите модели, има ембарго до следващата седмица, когато има дилърска конференция за Европейските дилъри в Ница 11-13 Февруари
PANASONIC 3D TX-L42DT50E - PANASONIC TX-P42ST50E
Привет, кой според вас е по удачния модел за гледане на спортни предавания и като цяло по добра картина.
и какво ще рече 1600 Hz BLS на първия модел колко са реални от тези херцове а също така с каква матрица е ,колко бита е. ако има запознати да споделят,благодаря
Този пост е редактиран от xxxxx13; 06-02-13 в 19:40.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-02-13 в 14:50.
За Коледа взех един TX-L42E5E. Забелязвам обаче една бягаща линия, която се движи от дясно на ляво по екрана през определен интервал от време. Трудно забележима е, но при сцени с еднакъв цвят си се вижда. Това дефект на телевизора ли е или е породено от нещо друго?
При мен подобно нещо не съм наблюдавал. Въпреки че вече е късно качи на една флашка цветни заливки и ги пусни. Ако се появи нещо - търси си гаранционното обслужване.