19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
[QUOTE=hristoslav2;620409]Отнася се за нюанс и насищане.
Благодаря отново на hristoslav2.Не знам от къде изхожда за тези настройки - предполагам от някой сайт където са посочени такива направени с апаратура.Истината е ,че с тези ,,пареметри,,картината ми се струва с най-близки до истината цветове и е много добре така.Само бих искал да уточня,че при мен го няма това Vivid Color ( не знам защо) а при Еко-режима понеже е посочено ON/Off по ми допада на е на Off -като е включенна тази опция става по ,,убита,,картината.Не знам дали така е по-правилно-да е по-,,осветена,,Иначе наистина така е по-добре ,отколкото с фабрични настройки.И аз си поиграх да понастройвам с изменения на едно ,или друго ,но така определено е най-добре.Благодаря за което ....
1. Появи се при VGA.
2. TАкава настройка няма при мен.
3. Защо маже картината при HD 1280x768@60? Maже и при 1280x1024@60. Прави ми впечатления, че видео качеството е по-добро на лаптопа, а дефакто еднакви сигнали?
dsc_0454_7d540_30541887.jpg
Образът става тъмен при гледане на филм. Изключил съм ЕКОТО и всички такива ненужни екстри. Как да го махна това затъмнение?
brotzki
Менюто за което говорихме
Меню - Настройки - DVB-C настройки - Добавяне на тунер - ОК
Здравейте! Моля за мнение за клавиатура и камера за Panasonic TX L42WT50E! В Технополис и Техномаркет казват, че имало съвместими само един модел и са на цена около 300 лв. двете. Има ли на по-приемлива цена?
Този пост е редактиран от vessonik; 20-04-13 в 12:09.
Здравейте,какво ви е мнението за този телевизор: PANASONIC TX-L50E6E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Доволен съм от видяното в магазин /технополис/ - 50Е6Е
-добри цветови настройки и добра динамика на панела
Ето ревю на 42"-ят вариант
Panasonic TX-L42E6 : Test complet
превод на ревюто
http://translate.google.bg/translate...23test-complet
sub pixel panel TX-L42E6 - странен IPS-PSA , произведен от CMI
http://img1.lesnumeriques.com/test/7...6_sous-pix.jpg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-04-13 в 20:03.
При гледане на филм през USB, екранът някак си губи контраст при тъмните сцени. Изключил съм ЕКО-РЕЖИМ. Как да го махна това затъмняване или трябва в сервиз да го нося?
Този пост е редактиран от brotzki; 26-04-13 в 15:59.
Здравейте,
Имам колебание между няколко модела. По принцип чак 42 инча не ми трябва (37-39 ми е идеално), но гледам при 42-ките има по-голямо разнообразие от модели. 3D също не ми трябва. Гледа се предимно SD от blizoo, рядко по нещо HD от компютъра.
Та, колебанието ми е между:
1. TX-L42DT50E - висок клас, макар и от миналата година. Ако го взема ще е повече заради 100-те херца (или са 200?), ако кажете че си струва. 3d няма да ползвам. Колебанието ми е, понеже е миналогодишен модел, че черното му е евентуално по-зле от на новите. Но пък чета добри ревюта.
2. TX-L42ET60E - среден клас, но по-нов модел (евентуално по-добро черно), 100Hz, пасивно 3д, съответно евтини очила, съответно евентуално някога може и да гледам 3d на него, но главното, заради което бих го взел са по-добро черно и 100-те херца.
3. TX-L42E6E - 2d, 50Hz, нов модел, MVA/PVA матрица (или бъркам), и в момента на промоция.
4. TX-L39E6E - 2d, 50Hz, нов модел, MVA/PVA матрица?, идеалният размер за мен, евентуално аналогичен на горния(точно в това е въпроса), но с по-малък размер. Е, и незнайно защо със 100 кинта по-скъп, щото не е на промоция.
Та, 3d версиите заглеждам заради 100-те (или 200 при DT50E?) херца, а не толкова заради 3д-то. Въпроса ми е, в магазина разлика се забелязва, но в живия живот има ли велика полза от херците?
Да речем че разликата в цената (500 кинта между най-евтиния и най-скъпия) някак ще я преглътна, та не е водещото. 42-ката ми е малко голяма, но пък в тоя размер има повече варианти, та и тоя компромис също не е съвсем най-важния.
Просто ако можете дайте вашите 5 стотинки, ако имате наблюдения върху тия модели, и какво бихте избрали вие. В момента съм с дъртичък (6-7 години) 32 инчов LCD пак на Panasonic, и общо взето съм доволен (за времето си беше добър модел), но от тогава изтече доста вода и сегашните модели поне на пръв поглед го бият с много, пък и ще заместя стария Trinitron на село с него.
sparkybg
1. TX-L42DT50E - 200 херца, дори видимо се забелязва подобренито в картината при гледане на динамични сцени
има обаче вероятност да попаднеш на бройка с неравномерна подсветка /видях вече един такъв/
2. TX-L42ET60E - 100Hz IPS матрица /+PSA - технология
3. TX-L42E6E - IPS матрица /+PSA - технология
4. TX-L39E6E - IPS матрица /+PSA - технология
Всички изброени модели не се славят с добро черно /1000-1200:1/, след като няма да гледаш 3Д /или поне няма да е редовно/ те съветвам да направиш компромис и до погледнеш - ET60. В случай че гледаш много спорт- DT50 или още по-добрият вариант
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST60E
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-04-13 в 19:45.