Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Panasonic ?

Гласували
342. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 19''

0 0%
  • 26''

2 0.58%
  • 32''

78 22.81%
  • 37''

35 10.23%
  • 42''

153 44.74%
  • 47''

59 17.25%
  • 55''

15 4.39%
Страница 46 от 113 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1684
Like Tree88Одобрявам

Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от Hristov E Виж публикацията
    И аз от днес съм с Панасоник 42ЕТ5Е.
    Подкарахме кабелната, НО картината е черно бяла. Моля кажете как да я направя цветна, че вече се ровя доста време и не става.
    Покажи точно кое с кое си свързал, струва ми се че не си уцелил "дупката" за видео. НА ЕТ5Е серията композитния и компонентния вход ползват един и същи преходник (късо кабелче с много чинчове от едната страна и специфичен жак от другата) композитния вход е един от компонентните - този който има жълт пръстен.

Моля за малко помощ. Възстанових фабричните настройки на Панасоник 42ЕТ5Е и сега при включване "стои" на аналогов сигнал а не на HDMI1. Преди беше по дифолт на ХДМИ1 тъй като там е включен Булсатком и всичко си беше ок. Сега не мога да намеря тази настройка.
    Моля за малко помощ!
    Ако СТБ-a e свързан към HDMI1 то при вкл. на кабелната телевизора сам превключва на HDMI1 - това важи само за HDMI1.
    За отделна настройка - освен тази която ти е казал колегата по-горе, друга няма.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от biser Виж публикацията
    как го гледаш на какъв режим и какви настройки си правил по картината ?
    Най вероятно си първия, който е закупел такова тв във форума и затова малко е оскъдна информацията... Предвид това, че разполагам със стария модел не би трябвало да имаш проблеми с картината, но всичко е до настройки и свикване
    Може би не съм свикнал още с образа на този вид технология. Това ми е първия такъв ТВ. Иначе от настройките пипах тези на картината. Направих си ги както ми изглеждаха най-добре. Разбрах, че TX-L42ET60E използва IPS-матрица. Някой гледам пишат, че този вид матрици имат малко по-лошо черно. Аз това нещо поне визуално не мога да го видя. На HD каналите качеството е перфектно. На РингБг по време на мач обаче е зле. На БНТ по време на мач около играчите има един ефект на "маранята през лятото" /даже на статичните кадри /. Но това ми се струва, че е от самия сигнал. Интересува ме колко херцов ми е панела? В данните му пише "Опресняване на картината: 600 Hz BLS". Това какво е в действителност? Кой е предходния модел с който си ти?[/QUOTE]

Моя е L42ET5E s 300 Hz Bls. Проблема е май, че много се заглеждаш все още което е напълно нормално. Прави си настройките както на теб ти харесва и си гледай с кеф телевизора. МНого е важен сигнала, тъй като на всеки канал е различен, стари записи и т.н неща които с времето се надявам да ги оправят. релано твоя панел трябва да сие 100 херцов, ако бъркам нека някой друг по запознат да каже, че и аз много много не съм в час още
    Да телевизора ти е с такава матрица, нямаш толкова насищане на цветовете, но пък имаш голям зрителен ъгъл при този тип матраци, хм какво друго да ти кажа.
    За това което говориш мараня и т.н според мен изключи всички излишни екстри, понамали малко контраста и би трябвало да се скрият, поне при мен е така
    Ами това е някой колега може да ме допълни ако съм объркал или сгрешил нещо Радвай се на новата си придобивка

4. Тук е от
    Mar 2013

Може и да си прав за многото заглеждане :D. А кои са излишните екстри за изключване?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Може и да си прав за многото заглеждане :D. А кои са излишните екстри за изключване?
    За да видиш по-слабият контраст трябва да го сравниш с тв, който е с VA матрица.
    Относно маранята или ореолчетата, това се дължи на процесинга, което впрочем е патент на Филипс да прекаляват с него:rolleyes:, но като се изключат някои "подобрители" нещата влизат в релси.
    Ти си изключи IFC, PNR и си намали остротата.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от panasonic-fen Виж публикацията
    Моля за малко помощ. Възстанових фабричните настройки на Панасоник 42ЕТ5Е и сега при включване "стои" на аналогов сигнал а не на HDMI1. Преди беше по дифолт на ХДМИ1 тъй като там е включен Булсатком и всичко си беше ок. Сега не мога да намеря тази настройка.
    Моля за малко помощ!
    Прочети FAQ на първа страница. Там има решение на проблема ти.

7. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    За да видиш по-слабият контраст трябва да го сравниш с тв, който е с VA матрица.
    Относно маранята или ореолчетата, това се дължи на процесинга, което впрочем е патент на Филипс да прекаляват с него:rolleyes:, но като се изключат някои "подобрители" нещата влизат в релси.
    Ти си изключи IFC, PNR и си намали остротата.
    Колега, благодаря ти за съветите! Това IFC /Intelligent Frame Creation/ чичко Google ми го разясни що годе какво е :D, ама това PNR съвсем не успя. За остротата ми е ясно как да я намаля. Моля те напиши от менюто къде са тези функции и как се изключват. Извини ме, но определено сте доста по - напред от мен с означенията и функциите в телевизорите .

8.  

9. Тук е от
    Mar 2013

Колега, благодаря ти за съветите! Това IFC /Intelligent Frame Creation/ чичко Google ми го разясни що годе какво е :D, ама това PNR съвсем не успя. За остротата ми е ясно как да я намаля. Моля те напиши от менюто къде са тези функции и как се изключват. Извини ме, но определено сте доста по - напред от мен с означенията и функциите в телевизорите .
    Не са ти включени най вероятно по сложните настройки както ги водят, затова не ги виждаш.
    За целта меню-настройки-по сложни настройки -вкл, след това даваш на картина-допълнителни настройки и трябва да ги виждаш

10. Тук е от
    Feb 2013

Благодаря за съдействието, бях го свързал правилно , но в крайна сметка се оказа проблема в цифровия декодер.Смених го вчера и всичко заспа с HDMI кабела на HD декодера. Картината е страхотна както на HD така и на SD. Благодаря още веднъж на всички отзовали се .

11. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, при клониране на образа от PC към телевизора не мога да му задам резолюция 1920X1080. На старият ми телевизор LG LH5000, нямаше проблем. Видео картата е Nvidia 9800gt. Дайте съвет, къде бъркам?

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Габрово

Цитат Първоначално публикувано от Koleto07 Виж публикацията
    Здравейте, при клониране на образа от PC към телевизора не мога да му задам резолюция 1920X1080. На старият ми телевизор LG LH5000, нямаше проблем. Видео картата е Nvidia 9800gt. Дайте съвет, къде бъркам?
    Привет ,влизаш с десния на мишката
    1.nvidia control panel
    2.display/change resolution/ 1920x1080 (native)
    3.adjust desktop size and position/size
    4.отмяташ квадратчето и даваш /resize/continue
    5.със стрелките си наместваш- свиваш екрана
    6.Потвърждаваш Apply

13. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте, знаете ли от къде мога да си купя камера за скайп

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от trewa111 Виж публикацията
    Няма ли в Техновергите ? Ако си от Варна мога да ти продам мойта - почти не е ползвана и сега седи в кутията.

16. Тук е от
    Apr 2013

Ами на място не съм ходил, но в сайтовете им няма. За съжаление съм от София иначе бих я взел.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Panasonic TX-L55DT65B 3D LED Television Review | AVForums.com - UK Online

Multi Window 2-Tuner PIP/PAP/PAT - това вече ми харесва :D ...

18. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от trewa111 Виж публикацията

от amazon.de

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 113 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  4. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  5. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе