Щом други две устройства - 24 инча ТВ и Топфийлд кабелен бокс ги виждат всичките програми и дават цяла информация на EPG, не вярвам проблема да е в оператора. И тия последните имат доста повече опции на EPG, докато Панасоника не дава почти никакви опции и дава само сега и следваща програма. И отгоре на това има и проблеми с получаването на информацията, губи данните от EPG. Трябва да отида понякога на самата програма за да изтегли данните от EPG. Говорих и с Панасоник БГ, и те ми казаха- знаем за проблема и нашите инженери работят върху него. Не че очаквам нещо да подобрят де. Това са си редовни фрази за успиване на потребителите. Щом и моделите от 2012 са били със същият проблем. А аз EPG си го ползвам доста, гледам си програмите от там, слагам си таймери на желаните програми, а тия ме върнаха в каменната ера. Да чета вестници. И да си записвам програмите на хартийка.
А за изтриването на каналите - ти говориш за SKIP, а аз говоря за DELETE. Има разлика. При първия канала е пак там, но не се вижда в листа , но пак може да го избереш ако искаш. Просто в листа се получава дупка да кажем от 62 на 70 канал. При втория го няма канала в листа , няма дупки защото канала е изтрит директно. И не може да набереш нещо което вече го няма.