19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Да не говориш за 47WТ60 ? 47FT60 e 1799лв в ТП - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...47FT60E-3D-LED
Здравейте,
появи се проблем с моя 47DT50. Проблемът е, че когато пусна през външен хард диск blu ray филм или филм над 10GB на екрана на телевизора изписва нещо от сорта на "претоварване извадете външния диск и изключете телевизора от контакта" след като направя това, филмът тръгва, но насича и има хоризонтални размазвания на картината. Имам го от 6 месеца и до сега не е давал никакви проблеми при гледане на ТВ или на филм през флашка (изклчение е проблемът със субтитрите - голяма мъка). Проблемът е само при пускане на външния хард диск на телевизора, хард диска работи без проблем на компютър, филмите тръгват и всичко е наред. Хард диска е форматиран на NTFS - модел: Toshiba Stor.E Basics, 500GB, USB 3.0 5Gb/sec
Доста съм притеснен да не е нещо от телевизора, но не ми се дава на сервиз да му бърникат чарковете.
Благодаря предварително за помощта Ви.
По-скоро проблема във формата на филма и битрейта.
Я пробвай същият филм на друг хард или флашка.
Благодаря за бързия отговор.
Пробвал съм с три различни филма и на всичките го има проблема. Само един от филмите се събира на флашката която имам - 32 ГБ и ще пробвам още тази вечер. Интересно защо на компютъра филмите върят идеално от харда.
Мисля че открих от какво е проблема, на първа страница в темата "При файловете с DTS HD-MA звук също започва това превю, но при стартирането му за гледане - след около 30-сек. чипа отговорен за енкодинга се затормозява явно доста и картината започва да насича, докато спре съвсем." Трябва само да проверя с какво аудио са филмите. Дано е от това.
Разгледай отзад usb-та само на едното пише hdd на него сложи харда и може да изключиш превю-то на файловете от опциите на вградения плейър и кажи какво е станало че много хора имат този проблем
Ако някой знае програма за конвертиране на звука, нека да сподели.
Не ми е много ясно какво значи това "(Форматиран от компютър USB HDD не се поддържа)", копирах го от първа страница на темата. Какъв друг начин има за форматиране освен от компютър?
В нета ги има и то фри .Начини много и от други устроиства с други операционни системи или без такива .От какво към какво ще се конвертира ? DTS към АС3 ?
От DTS-HD Master в DTS 5.1
Това не е нужно да се прави , но пак си зависи от медията - филм или музика . А и темата е за друго !
Здравейте!Какво Ви е мнението за PANASONIC TX-L42ET60E :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
настройки за Panasonic TX-L50E6
Panasonic TX-L50E6 Reviewer's Recommended Best Settings | AVForums
Здравейте,
Днес ходих до го видя на живо, и си поиграх с мострата в магазина.
1. Картината ми изглеждаше много добре, дори и 3Д филмите добре ги даваше.
Сега малко неща за които се колебая:
1. ХДД 512ГБ, го зареждаше около 2 мин.
2.Субтиртите са малки, (тук има постове как да се вградят субс с филма), което се надявам поне даги направи нормални, ако не големи.
3.Няма фолдер изглед. ТВ-то показа само файловете които може да чете, без да показава папките в който са разположени, което е доста некомфортно. (явно за този модел е нормално, незнам)
4. На 3Д филма, субс на английски и на бг, стояха двойни (side by side), докато при чешки и там някакъв си друг беше добре. (най-вероятно е до настройки, незнам)
5. На единият 1080р филм който пуснахме ТВ-то заби. Чакахме го 1-2 мин, и не се оправи, трябаше да спрем филма и да го пуснем пак).
6. Поради факта че нямаше фолдер изглед, неможах да намеря филма който е 32гб да го тестваме дали ще го зареди, но човека каза че по-скоро няма да го, или ще насича :? (малко несериозно ми изглеждаше, но така каза).
7. Телевизора има самотестване, но показа за 3 сек една картинка, и за 3 сек звук и това му беше :?
На първата страница има картинки за тестове и начин да се проверят пиксели, дали това важи само плазмите(със тестването на ТВ-то, или става и за ЛСД:?) Освен това трябва ли да запазя картинките в определен формат, че да тествам ТВ-то?
Все пак ще се радвам притежател на гореспоменатият модел ТВ да напише впечатленият от него.
Това е интересно....виж какви са настройките следващият път и пиши.
Да - картинките от линка в 3-ти пост на темата, стават за тестване на LCD и плазми.
Виж и тук
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D1%8F.html