Здравейте.Имам Panasonic TX-L50E6E пробвах да сложа
безжична мишка и клавиатура(комплект) A 4 tech,но телевизора не разпозна юсби устройството.Искам да попитам какъв е варианта да си намеря бежична клавиатура и трябва ли да е Panasonic също като камерата? Иначе с you tube го раководих с телефона си чрез сдвояване.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 88Одобрявам
88Одобрявам

Толкова умни, че съществуват в някаква паралелна тяхна си реалност.
 Толкова умни, че съществуват в някаква паралелна тяхна си реалност. С ЕТ60 съм и днес, 14.03.2014, Петък в 13:30 показва 23 Януари 2014, Четвъртък 20:30.
 С ЕТ60 съм и днес, 14.03.2014, Петък в 13:30 показва 23 Януари 2014, Четвъртък 20:30. Досега винаги изоставаше с 1 ден, като в един момент си оправяше датата и поне часът беше приблизително точен, "само" с около 8 минути напред, но днес тотално ме шашна. Предполагам, че това е причината да има проблем с EPG, защото когато си "намери" правилната дата показва текущото и следващото предаване, като на немските показва дори няколко дни напред. Сложил съм за страна Германия и за часова зона +2. Иначе снощи преди да го изключа си показваше долу-горе вярно датата, въпреки, че в 3 часа още не беше сменил датата, а си показваше 13 Март.
 Досега винаги изоставаше с 1 ден, като в един момент си оправяше датата и поне часът беше приблизително точен, "само" с около 8 минути напред, но днес тотално ме шашна. Предполагам, че това е причината да има проблем с EPG, защото когато си "намери" правилната дата показва текущото и следващото предаване, като на немските показва дори няколко дни напред. Сложил съм за страна Германия и за часова зона +2. Иначе снощи преди да го изключа си показваше долу-горе вярно датата, въпреки, че в 3 часа още не беше сменил датата, а си показваше 13 Март. Първоначално публикувано от Motao
 Първоначално публикувано от Motao