Според мен е най-добре да се търси всяка възможна информация ,това мисля че не може да навреди.Не са 30 минути в аv forums ,за жалост,а доста доста повече,тъй като има много информация по-споменатите от мен неща.Съжелявам ако не съм намерил къде са коментирани тези проблеми тук,но мисля че дори и не са споменати ,говоря като човек чел форума доста детайлно от може би една година.Авторите на тези теми изобщо не продължават масово да използват плазми на Панасоник ,а точно обратното,много са преминали към плазми на ЛГ и Самсумг,като изрично споменават че след това проблеми с 50hz телевизионен материал не са забелязали,много от тези собственици на плазми 2010 година чакаха с нетърпение моделите от 2011 с надеждата най-вече този 50hz проблем да бъде решен ,което се оказа че не е станало ,което според коментарите се приема като голямо подигравка от страна на Панасоник ,като се има в предвид че в Азия и Северна Америка тв сигнала е 60hz.
Никой не говори за идеален телевизор.Говоря само за нещо което е даденост на един телевизор, а именно възпроизвеждането на нормален телевизионен сигнал а не блу рей.
Проблема с 50hz изобщо не се решава с Inteligent Frame Creation Pro-то това е доказано.
Това че рядко се случва също не е така ,тъй като този проблем се осеща ще кажа за пореден път при почти всики спортни предавания.Това се потвърди масово по време на световното миналото лято и оттогава проблема е широко дискутиран.
Lazarus точно ти като един от най-старите членове на форума и като един от най-запознатите да се изказваш така направо ме учудва ,нищо лично но просто това което си написал не отговаря на истината.
Всеки може да си направи следния тест който направих и аз при един познат с плазма на панасоник от 2010 година.
Ако имате телевизора е закачен към PC вместо 60hz сигнал го променете на 50hz и на десктопа създайте някакъв файл или папка и пробвайте плавно да я местите от едната страна на екрана към другата.Това е най-лесния вариант за забелязване на този проблем.
Поздрави