Страница 85 от 94 ПърваПърва ... 35758384858687 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,261 до 1,275 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. VGP
    VGP е офлайн

Тук е от
    Dec 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Здравейте на всички ... и Ви благодаря за богатия на информация форум, който има не малка заслуга да стана собственик на P50G30!

От всичко което прочетох до тук ми стана ясно, че трябва първите 200 часа (в магазина казаха 10часа, но имам повече вяра на Вас) телевизорът трябва да работи със занижени настройки.

Въпросите са ми следните:
    - достатъчни ли са настройките, които са публикувани на страница 1:
    Настройки за първите 200 часа на разработка-след закупуване
    В никакъв случай не гледайте в динамичен режим!!! или режим на картината - THX /или Cinema/
    Аспект на картината - Auto
    16:9 сканиране - изключено
    Еко режим - изключен
    P-NR - изключен /излишно е да пускате филтъра за шум P-NR на цифров сигнал. Единственото, което прави е да замазва и без това замазания образ.
    Жив цвят - изключен.
    Рязкост < 5
    Настройки - други настройки - Intelligent Frame Creation - изключен /не ви трябва - картината става като телеспектакъл/.
    Не пипайте нищо друго в настройките-само ще влошите картината !!
    - първите 100-200 часа настройките на картината като яркост,контраст и цветове да са под 50%
    - настройките, които е качил hristoslav2 за Настройки P50GT30
    http://forums.cnet.com/7723-19410_10...;threadListing могат ли да се използват за G30E

Ще съм Ви благодарен ако споделите повече информация как да си настроя ТВ-то ако гореспомената не е достатъчна разбира се

Благодаря предварително ... Лека

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от VGP
    Здравейте на всички ... и Ви благодаря за богатия на информация форум, който има не малка заслуга да стана собственик на P50G30!

От всичко което прочетох до тук ми стана ясно, че трябва първите 200 часа (в магазина казаха 10часа, но имам повече вяра на Вас) телевизорът трябва да работи със занижени настройки.

- настройките, които е качил hristoslav2 за Настройки P50GT30
    http://forums.cnet.com/7723-19410_10...;threadListing могат ли да се използват за G30E
    Ще съм Ви благодарен ако споделите повече информация как да си настроя ТВ-то ако гореспомената не е достатъчна разбира се
    Благодаря предварително ... Лека
    Привет VGP и честит телевизор
    Според специалисти, в моделите от последните 3 - години този срок на разработка може да се намали на 100 часа. Нарочно съм го оставил на 200, за да се научат всички да си пазят телевизорите.
    Настройките от сайта за азиатският модел Panasonic TC-P50GT30 теоретично стават за европейският Panasonic TХ-P50GT30, защото панелите и софтуера са идентични - въпреки че като шасита има малки разлики. Тоест може спокойно да ги ползваш на твоят телевизор - стига да ти харесат.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Честита ти придобивка, колега VGP!

И моето 6-месечно чудене най-сетне приключи! От два дни съм собственик на TX-P50VT30E.
    Не съм предполагал, че ще видя такъв зор с настройката на тунерите му, но без ценната помощ и съвети от първа страница, вероятно още щях да търся начин, как по ангелите да видя HD каналите в действие.
    При мен страна Финландия не даде ефект. При избор -Германия обаче започна едно щуро зареждане на канали и всичко си дойде на мястото. Аз съм на цифрова по кабел - и с малки изключения всички HD канали, предлагани от доставчика, са свободно достъпни!
    С GTX картата ми се разбират чудесно и до сега дали гледаме рок концерт в 1080р или 3D Блу-рей диск от компютъра, картината е просто перфектна!

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Честито ,със здраве да си ги ползвате!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Разгледах играта на Панасоник във Фейсбук, Всяка седмица резултатите се нулират и започват отново.
    http://apps.facebook.com/viera_quiz_bg/
    Откровено казано, има грешно формулирани въпроси и отговори.
    Водещият в резултата е хакнал страницата. 5743 точки се правят за 82 часа прекарани в попълване на отговори.
    Успех на тези които участват....

Някои от отговорите свързани с история на телевизията може да намерите на
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg444698
    за другите, ако ви интересува мога да ви ги напиша тук.

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

Да,малко странна игра. Голямо цъкане пада. Тя е по-скоро за хора без работа... по време на работа ! Наградата си заслужава,но едни и същите въпроси доскучават.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Кой е по-правилния избор към този момент: 46GT30 или 46ST30? В какво се различават и има ли съществен смисъл тази разлика?

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

DLNA, Timeshift + Record LiveTV, възможност за калибриране.
    Дали си заслужава всеки преценява.
    Не съм сравнявал коментираното, че ST30 възпроизвежда 3D през ред, докато GT30 - изцяло.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@LanceLink, ако кажем, че 3D изобщо не ни интерисува и всякакви други екстри. Говорим за абсолютно само и единсвенно - чиста и реална картина в 2D - SD/HD. Чета, че GT30 бръмчал значително повече от ST30, a отделно ST30 го дават и с по-добро черно (поне така е замерено при наличните тест ревюта) има ли нещо вярно? При ST30 панела тъмен ли е или зеленее?

12. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Моят VT30 е едва в началото на разработването му.
    По препоръките от първа страница върви в THX режим на картината.
    По моите възприятия - на HD каналите /1080i/50 Hz/, видео в 1080р и възпроизвеждане на Блу рeй 3D, картината е кристално чиста. До колко е реална, нямам идея.
    Не съм присъствал на заснемането на филмите!
    Разчитам на това, че THX я предава такава.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Чета, че GT30 бръмчал значително повече от ST30, a отделно ST30 го дават и с по-добро черно (поне така е замерено при наличните тест ревюта) има ли нещо вярно? При ST30 панела тъмен ли е или зеленее?
    Има си решение за бръмченето...
    http://www.hdzona.com/forum/index.ph...44732#msg44732

Съвместими HDMI кабели
    http://panasonic.jp/support/global/cs/info/hdmi.html

Чудничко...
    http://www.hdzona.com/forum/index.ph...45881#msg45881

през 2012 година ще се появат модели с подръжка на DVB-T2
    http://www.hdzona.com/forum/index.ph...45945#msg45945

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Кой е по-правилния избор към този момент: 46GT30 или 46ST30? В какво се различават и има ли съществен смисъл тази разлика?
    А, за бръмченето и неговото решения ... егати ако по този първичен начин се решават недогледаните технологични решения на такава голяма марка като PANASONIC.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от kirretto
    Провери все пак дали наистина сателитния подава през HDMI 5.1, а не стерео.
    Колега, оказа се прав, наистина през HDMI изхода на сателитния приемник излиза само стерео звук .
    Така че тук вината не е в телевизора .
    Реших проблема като си купих преобразувател коаксиален към оптичен и сега се наслаждавам на многоканален звук .
    Благодаря за помощта !

P.S. Някой знае ли откъде мога да си купя оригинален HDMI кабел на Panasonic и на каква цена ?

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За какво ти е пък оригинален техен кабел?
    Ако искаш да заложиш на качествен кабел потърси някой на фирма, която се занимава само с кабели - Monster, Van Del Hul, QED, Inakustik...

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Оригинален HDMI кабел на Panasonic си купи от техномаркета за 29 и за 35 лв. 1,5 метра. И гледай да е 1,4 стандарт не 1,3 на кутията се вижда.
    Тествал съм в пъти по скъп кабел на фуротех и разликата е никаква или ако има такава не се вижда. За аудиото е друго там се чува разликата в по скъпия кабел както и в захранващия.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 85 от 94 ПърваПърва ... 35758384858687 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе