Страница 44 от 94 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

На презентациите за модели 2011 беше споменато ,че тази камера е съвместима с телевизорите Panasonic
    http://www.logitech.com/en-us/webcam...es/tvcam-skype
    Съвместими модели
    http://logitech-en-amr.custhelp.com/...ail/a_id/23127

http://market.yandex.ru/model-spec.x...68&hid=4684840

2.  

3. Тук е от
    May 2009

Mиналата седмица си харесах TX-P42S30E и отидох в Техномаркет да го видя на живо,оказа се че го нямат изложен и ми казаха че бил същия като TX-P42S20E.Нямали място къде да го сложат и затова нямало мостра TX-P42S30E го дават с панел G14 а за TX-P42S20E не се споменава какъв е.Освен че има повече екстри заслужава ли си разликата от 300лв.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lion73bg
    Mиналата седмица си харесах TX-P42S30E и отидох в Техномаркет да го видя на живо,оказа се че го нямат изложен и ми казаха че бил същия като TX-P42S20E.Нямали място къде да го сложат и затова нямало мостра TX-P42S30E го дават с панел G14 а за TX-P42S20E не се споменава какъв е.Освен че има повече екстри заслужава ли си разликата от 300лв.
    TX-P42S20E e с G13 панел.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от lion73bg
    S30 дава доста по-различна (разбирай по-добра) картина от S20, освен това S20 е 1000 лв., защото са последни бройки. Аз останах с впечатлението, че въобще нямат неотваряни. Това по информация от тях.

6. Тук е от
    Apr 2011

Наистина P42S30E изложен в ТМ Варна нямат! Не съм питал за причината! Вчера закупих въпросния P42S30Е. Изкараха го от склада и всичко беше точно по окомплектоването не беше изкарван от кашона и пускан до момента. От вчера го ползвам (разбира се на занижени настройки) но разлика повярвайте има, особено във диапазона и възможностите за настройки, който предлага. За момента пробвах чете *.avi и *.mp3 от USB но не можах да подкарам *.srt (нямах възможност да опитам повече варианти за субтитрите). Ако има въпроси на ЛС ще се радвам ако мога да помогна. Христослав ако искаш някаква информация от книжките или нещо друго по тестове такива работи казвай.

ПП: Сега отворих диска от Панасоник и са описани всички формати. Чете всички най-използвани формати на видео, аудио и субтитри но има и забележка, че някой файлове могат да не се възпроизведат дори да отговарят на тези условия.

7. Тук е от
    Apr 2003

Здравейте, искам да попитам тази плазма P50C2E става ли и заслужава ли си парите. Разполагам с 1000-1200 най-много и ми се иска ТВ с възможно най-голям размер за тези пари. Заслужава ли си покупката на това ТВ или да се насоча към друг модел с по-малък екран евентуално. Ще се гледа през 90% от времето на цифрова телевизия от Булсатком и от време на време за филми през лаптопа с HDMI.
    Разстоянието от което се гледа е 3,5м
    Благодаря предварително

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Negara,50C2 става за всичко ...за 1200 лева можеш да вземеш и 50X20 ...... от 3.5 метра 50 инча сa много добре !

10. Тук е от
    Feb 2011

Миналата седмица купих онлайн един Panasonic TX-P42VT30. Доставиха го в Петък. Тази седмица ще се окачва на стената в хола, за сега си седи в кашона.

Поразрових и открих доста аксесоари, 3д цайсите и зарядните към тях, доста кабели, преходници и т.н. Има даже упътване на Български и диск с инфо. Доста тежи кашона.

Дано да е добра покупка че дадох доста пари

11. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Brutallica Print,пожелавам ти да работи безотказно поне 20 години ,а другата година да си вземеш 50VT40 !

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Loreti
    Negara,50C2 става за всичко ...за 1200 лева можеш да вземеш и 50X20 ...... от 3.5 метра 50 инча сa много добре !
    Negara, имай предвид, че Х20 има видимо по-добра картина от C2 (каква е причината не ми е ясно), а цените са почти еднакви. Огледай ги внимателно.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Panasonic: Plasma black levels no longer worsen
    http://news.cnet.com/8301-17938_105-...#ixzz1NY20sNyg

ST30/GT30/VT30 Floating Brightness
    http://www.hifi-forum.de/index.php?a...9&thread=10241

Клиентите им пуснаха петиция относно 50Hz Bug да вземем и ние да пуснем една.
    http://www.petitionspot.com/petitions/Panasonic50HzBug

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2009

LanceLink,X20 има по-добра картина защото е с процесор Vreal 5 ,а C2 e със старият Vreal 4 от 2009 година , затова препоръчвам X20 ,въпреки че е със сто лева по-скъп !

16. Тук е от
    Apr 2003

Вчера ходих за ТВ и обстойно разгледах Х20Е. Това което ми направи впечатление е, че при по близко гледане пикселите си личаха доста, но все пак е с ниска резолюция. Това което ме разочарова обаче е, че така и не успях да подкарам лаптопа ми през HDMI да изпълни целия екран. На каквато и резолюция да го пуснех все имаше черни ленти от горе и отдолу. Самия телевизор няма функция оverscan, а и глупавата ми видеокарта няма никъде подобна настройка Консултанта в магазина беше много отзивчив пич и за тези пари ми препоръча старичък но добър ТВ - 47" LG LH7000. На него картината беше екстра, нямаше никъде черни ленти и уж имаха 3 неразпечатвани бройки и вече се бях навил да го взимам, ама се оказа че са ги изписали.... Та търсенето продължава

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

ТВ-то има overscan.

18. Тук е от
    Apr 2003

Ами пича в магазина пробваше всякакви настройки и не можа да направи така, че да няма черни ивици по краищата. На LG-то първоначално като го пуснахме също изкара черни ивици но имаше повече настройки на картината и го направихме на цял екран без никакви ивици. Сега чета из нета, че ATI и Win 7 омазват нещата. В настройките на catalist-а никъде нямам настройка за overscan или някаква ръчна корекция.... Днес ще пробвам с нови драйвери и ако успея да изкарам това меню, може пак да се замисля за плазмата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 94 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе