Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
По принцип не е , но много зависи и какво гледаш основно - ако е главно СД може да минеш и с 43" ... ама 50" си е по-добре![]()
В крайна сметка взех http://www.technomarket.bg/televizor...cbaep-09143443. Ще пиша впечатленията си в раздела за Sony.
Здравейте, ще ми кажете ли как да проверя колко време е работил плазмен телевизор панасоник или да постнете линк с информацията?
1стр., пост 4
Kaĸ дa видим зapaбoтeнитe чacoвe?
Koличecтвoтo зapaбoтeни чacoвe мoжe дa ce види в пoтpeбитeлcĸoтo мeню: Меnu -> Неlр -> Ѕуѕtеm Іnfоrmаtіоn - нa peд Ѕtаtuѕ4(Меnu -> Неlр -> Vеrѕіоn -> Ѕtаtuѕ4.).Чиcлoтo cлeд бyĸвaтa пpeдcтaвлявa чacoвeтe, ĸaтo yвeличaвa cтoйнocттa cи нa вceĸи 60 минyти "зapaбoтeнo" вpeмe.[Cтaтyc 4 зaпoчвa c A oт 0001 дo 0100 чaca, cлeд тoвa В зa 0100-0200 чaca, cлeд тoвa С зa 0200-9999 чaca....]oт A0001 дo A0100 - пъpвитe 100 чaca paбoтaoт В0101 дo В0200 - втopитe 100 чaca paбoтa... A0000- тoвa ca 0 чaca paбoтa
Хм странно... , какъв е модела ? Мисля , че и в сервизното го пишеше ама трябва да видиш как ставаше и къде е точно инфото .
Не помня..все пак това беше дискутирано преди 5 години....Прегледай старите теми.
Имам въпрос.Как да настроя тв Панасоник 42 st50 с приемник на виваком, когато пусна тв да засича приемника, който е с hdmi и да тръгва директно. А не да се налага всеки път от тв да сменям av/tv изходите?
Sent from my HTC Desire 816 using Tapatalk
Хмм това е проблем, тъй като приемниците на виваком май са скарани със CEC протокола....
Погледин дали в менюто му има такава възможност
При панасоник на дистанционното и в менюто има Viera Link - първо активираш от менюто и после през бутона на дистанционото синхронизираш съвместният контрол.
Ако ли не - следният вариант
Как да настроя телевизора така, че когато включа сателита/DVD,Blu-ray/, да се пуска автоматично и телевизора ?
Трябва да влезете в HOTEL MODE. Натиснeте "-/V" на телевизора и без да го пускате натиснете три пъти AV на дистанционното,след като влезете си избирете на кой вход да ви тръгва телевизора.
Хотелски режим - това е режим за ограничено ползване на някои портове, бутони и дистанционното.
1. Включете Телевизора.
2. натиснете и задръжте - / V от лявата страна на телевизора и натиснете 3 пъти бутона AV на дистанционното управление
3. Вече сте в хотелски режим и можете да зададете реда на включване на различните входове и тунери.
Hotel mode - включване/изключване
Initial Input -
Initial POS -
Initial VOL level -
Маximum VOL level -
Button Lock - блокиране на бутони (не пипай!)
Remote Lock - заключване на дистанционното (не пипай!)
4. Задайте хотелски режим ON.
5. Initial Input - Изберете порта, на който искате да стартира телевизора когато го включите (HDMI, Component, и др.).
6. Initial VOL ниво - Нивото на звука, коeто ще се прилага веднага след преминаването към избрания вход.
7. Маx VOL ниво - Максималното ниво на звука, които се задава на избрания вход.
8. Излезте с бутона BACK/RETURN на дистанционното управление.
Имайте в предвид, че моделите на Panasonic са снабдени с HDMI CEC контрол - тоест ако телевизорът открие HDMI свързано устройство, когато включите телевизора CEC контрола автоматично ще премине към HDMI (HDM1 вход), към който е свързан някакъв источник на сигнал. В случай, че не искате CEC контрол, можете да изключите опцията CEC съвместими устройства.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-16 в 23:30.
Здравейте. Имам един лаишки въпрос
Телевизорът е : Panasonic TX-P42ST30E
Ще изкарали 5.1 звук на тази системапрез оптичния изход. Системата разполага с оптични входове. Идеята ми е видео сигнала да идва от компютър през HDMI. Благодаря.
Освен да пробваш - пускаш си филм с 5.1 ДД (щото едва ли чете ДТС) и проверяваш . Също може и някой от немските канали , когато дават филм са обикновено с 5.1 ДД звук ... ако кабеларката ги пуска де.