Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Благодарности на svetlio1, koleto и Той за споделените настройки на картината. Поиграх си малко и обединих няколко различни източника в таблица, ако някой иска да си играе ето: Настройки
При мен едните малко червенеят, другите малко зеленеят, абе искат допълнително да се пипнат.
Че ти ако ще гледаш преобладаващо само такива канали, по-добре си намери едно CRT.
Не виждам поради каква причина поставяш на първо място лошите SD канали, като основен фактор за избор на телевизор?
От снимки няма как да добиеш пълна представа за качеството на тези канали. Няма смисъл.
кой от телевизорите да избера ще се гледа предимно телевизия булсат държа на спортните предавания да няма компромиси главно футбол и ф1
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...T60E-3D-PLASMA
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...46F7000-3D-LED
Е то няма все на СД да караме - както и преди съм писал - забелязвам го при лоши записи (обикновено не гледам ония телевизии , дето по-принцип са си с лоша картина ) примерно върви по btv/nova/БНТ1 студийна картина или от някое предаване снимано в последните години и след това тръгва някой стар сериал и разликата е очевидна - при ЛГ-то преди нямаше толкова очевидно разминаване - явно от едно положение надолу не се справя добре с ъпскейла ... ,но пък и имай предвид , че съм леко претенциозен в тая област и за други (или за теб) може да не обърнат толкова внимание .
Струва ми се , че в началото като взех СТ60 ЕПГ-то си работеше нормално , от известно време показваше само сегашно/следващо ... днес като го пуснах си зареди и показваше на програмата , на която тръгна (в случая btv comedy) за 24 часа напред ... другите канали около него пак си бяха сега/следващо ...
За спорт плазмата е винаги първи избор
п.п. Абе защо като опитам да редактирам мнение и ми излиза празно поле ?
кой доставчик мислиш че е по добър и да предават испанското първенство по футбол
Темата е за телевизори Panasonic, а не избор на телевизор и доставчик!!
За това има отделни теми.
mod/edit
Този пост е редактиран от Momchil; 23-11-13 в 20:30. Причина: проба - редакция
Нещо нямам късмет, има останали само два броя ZT60 в Технополис, ще ходя да ги гледам, на колко часове са.
Хич не ми се купува мостра.....
Направо си мисля да прегледам 4К телевизорите, нищо че са малко по-скъпи.
Някой има ли предложение за по-добър телевизор от ZT60 в ценовия диапазон, около 10 000?
извинявам се за разводняването на темата с въпроса за доставчика
и аз съм фен на плазмата единственото ми притеснение е че понякога телевизора работи дълго време на една и съща програма
Ако взема мостра, която е работила, освен прогарянето има ли нещо, което трябва да ме притеснява? Няма ли поне да е разработена плазмата и директно да го настройвам както искам?