Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 29 от 116 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Готвeйки се за своя 100-годишен юбилей(2018), компанията Panasonic, реши да обнови корпоративният си рекламнен девиз. Сега вместо «Ideas for life» ще се използва “A Better Life, A Better World”.
    Panasonic Establishes "A Better Life, A Better World" as its New Brand Slogan | Headquarters News | Panasonic Global

http://news.panasonic.net/stories/2013/0909_24163.html

http://ifa.panasonic.eu/
    https://plus.google.com/photos/+Pana...89692411098433
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-09-13 в 10:03.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2013

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Освен девиза нещо друго няма ли да има . Честито на Панасоник и колегата Svetlio за новата придобивка .
    svetlio1 одобрява това.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Първи скромни впечатления от 50ST60
    -картина - много добра , въпреки , че лееко ми зеленее , но повече настройки ще прамя след първите 200ч. - сега гледам на "кино" и то главно цифр. тв , че медия плеъра ми нещо остана без дистанционно . Първите 2 дни ми се струваше , че скалирането на СД каналите не е особено добро , но явно се е дължало на "девствения" панел - сега бих казал ,че е отлично .
    Може да се каже , че за пръв път виждам всички детайли в тъмни области на картината или кадри - това на LCD се постига с доста изсветляване на общата картина .
    - менюта и управление - леко странни за мен , като дългогодишен ползвател на корейски продукти бих казал ,че Панасоник има още доста да учат в тая област (не бих казал ,че са много далеч от стария ми CRT Панасоник )
    Пример - ако не ползваш постоянно звука през ресивъра (ARC) се налага при всяко включване на ресивъра да указваш и че звука ще е само през него - иначе се чува и от колоните на тв (да не говорим и че ми трябваше 1 ден да открия от къде се прави )
    - дистанционно - долу-горе добро , но с поне 2 сериозни недостатъка (поне за сега) - 1. капака на батериите е тесен и изпъкнал по цялата дължина на дист. у-е и още сега си хлопа - много дразнещо . 2. Бутона "HOME" припокрива и е по-изпъкнал от навигационния бутон "^" и вече няколко пъти го натискам вместо "^" при работа в менюто .
    За сега толкова - като придобия по-сериозни впечатления след някой месец пак ще пиша , но най-главното - като картина не мисля ,че има нещо по-добро до 3000лв/50" .

5. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Светльо честит ти нов тв! Има ли трепкане в светлите сцени ако си забелязъл в магазина и във вас как е?

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Благодаря , аз не го усещам - то си е до зрението на конкретния човек - някои са по-чувствителни и го забелязват . Трепкане забелязах на 3Д през очилата (особено ЛЕД луничките , които осветяват зад тв) , но след коригиране на съответната опция в менюто (от 120 на 100хц) - трепкане няма. Иначе забравих - има си и "бръм"-а на светли сцени , но за да го чуя трябва да е на изцяло бял/светъл екран и да е намален звука почти до край , дори и така през деня трудно може да се усети .
    п.п. 3Д очилата на Самсунг са съвместими с модела , но и това ми отне 1 ден - след няколко опита да ги сдвоя с тв и никаква визуална реакция просто пуснах 3Д филм и ги включих - оказа се , че вече са си сдвоени и си работят (даже може да се каже , че са ми по-удобни от тези на Панасоник) , но няма отчитане на екрана (за свързаност и за заряда на батерията) като оригиналните .

7. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

svetlio1 ,,поздрави

за добрия избор , и честито нали,,,,по-яка е картината на плазмите,,ти вече си се убедил ,с колко по скъп е 60"ST60 ,че не взе него.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Благодаря , 60" май изобщо не се среща по-нашите магазини , а 55" http://www.technopolis.bg/b2c/detail...55ST60E-PLASMA също е с доста голяма разлика (като сложа и доплащането за 5 год. гаранция...) . Повече ме интересуваше 50GT60 ,но и той още не се е появил по нашите техно-та .

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@svetlio1 ЧЕСТИТО и от мен!!!
    Направи сравнение как е картината спрямо предишния ти телевизор който си гледал.
    Безпроблемно и дълго кефене с тоя телевизионен диамант!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

svetlio1

Прикачени изображения Прикачени изображения

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това при мен е и в килограми - стария 32" CRT беше 50-60 кг сигурно - новите (особено LG-то) 2 пъти по-големи и 3 пъти по-леки ...

Относно картината в сравнение с ЛГ-то , вече споделих първи впечатления - на цифрова тв като скалиране може би са на едно ниво (или с лек + за Панасоник-а , все пак е 3" отгоре) , но като детайл в тъмни сцени или тъмни части от образа няма място за сравнение - на ЛГ-то за да докарам "черно" се губи доста от детайла . За спорт и бързи сцени разликата е "от небето до земята" - това е повече от ясно . Единствено лекото "зеленеене" ме спира да кажа , че картината е идеална .

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Сивото ли ти зеленее или..? На светло, на тъмно или и при двете? Правил ли си му промени по настройките на режим Кино?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Общото усещане е за леко зелен оттенък (главно на тъмно) - не съм правил промени в "кино" режима освен ,че намалих контраста от 70 на 50 .

16. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Колеги , моля за помощ. Днес си правих елтаблото в къщи.Разбира се имаше премигания , превключвания и т.н.Тв-то, Панасонок PV80, беше на стендбай.Като се опитах да пусна приемника , разбрах ,че същия е дал фира , изписа буут и някакви кодове,но по-късно се опитах да пусна филм през компа и неуспях са изкарам картина на ТВ то.Интересното е че видеокартата разпознава телевизора , премигва монитора на компютъра(също както като работи нормално ),но на Тв-то не се появява картина.Подозирам ,че приемника, като се е повредил, може да е изгорил ХДМИ портовете на ТВто.Пробвах и на 3те порта , картина не.Дайте съвет - Това ли е най-вероятната повреде,скъп ли е ремонта и изобщо сервизите правят ли го.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Общото усещане е за леко зелен оттенък (главно на тъмно) - не съм правил промени в "кино" режима освен ,че намалих контраста от 70 на 50 .
    Да не би панелът да страда от зелените петна?
    Този пост е редактиран от pilot; 20-09-13 в 00:28.

18. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от iwoto Виж публикацията
    Колеги , моля за помощ. Днес си правих елтаблото в къщи.Разбира се имаше премигания , превключвания и т.н.Тв-то, Панасонок PV80, беше на стендбай.Като се опитах да пусна приемника , разбрах ,че същия е дал фира , изписа буут и някакви кодове,но по-късно се опитах да пусна филм през компа и неуспях са изкарам картина на ТВ то.Интересното е че видеокартата разпознава телевизора , премигва монитора на компютъра(също както като работи нормално ),но на Тв-то не се появява картина.Подозирам ,че приемника, като се е повредил, може да е изгорил ХДМИ портовете на ТВто.Пробвах и на 3те порта , картина не.Дайте съвет - Това ли е най-вероятната повреде,скъп ли е ремонта и изобщо сервизите правят ли го.

Имах пoдобен проблем с изгорели ХДМИ портове.Ремонта беше доста скъп 180 лева ми взеха в сервиза.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 116 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе