Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 26 от 116 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Отговарям ти като върл геймър и собственик на плазма от VT серията 2011г..
    Игра при ултра настройки на графиката е прелест на 50 инчов екран като визия, както в стандартна резолюция /1920/1080/100/, така и в 3D режим /1280/720/60/
    Що се отнася до input lag-а - е, не можах да го изтрая и се върнах на вариант монитор с последния модел на Асус - VG278HR.
    Може и да струва колкото някой телевизор евтинджос 32-42 инча, но затова пък предлага супер кеф с любимите ми FPS. :rolleyes:

п.п. Това което си прочел за ST серията, намирам за много странно.
    Поне според прочетеното в чуждите форуми /не само геймърски/ най-ниския клас плазми на Панасоник предлагат и най-ниски нива на input lag.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Колеги някой може ли да ми помогне. Пускам си 3D филм примерно от флашка и сутбтитрите през плейъра ма телевизорът. Само, че субовете са разделени на две части. Как да ги подкарам, за да гледам нормални субтитри на 3Д филм?

4. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от chorlav Виж публикацията
    Колеги някой може ли да ми помогне. Пускам си 3D филм примерно от флашка и сутбтитрите през плейъра ма телевизорът. Само, че субовете са разделени на две части. Как да ги подкарам, за да гледам нормални субтитри на 3Д филм?
    От флашка, трябва да ползваш софтуер да ги вгради преди това във видео файла. Не мога да помогна с пример, защото /за мен поне/ тази процедура е пълна загуба на време.
    Ако имаш възможност да пуснеш филма от компютър, ползвай софтуер от рода на PowerDVD /v.10-13/, ТМТ /v.5-6/ или подобен, като вместо бутона на ТВ-то за 3D, активираш този на плеъра.
    Ако телевизора автоматично мине в 3D режим, просто го върни в 2D!
    Тогава обикновените субтитри, без каквото и да било предварително конвертиране, ще се изобразят в 3D, заедно с подадената към ТВ 3D картина.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010
    Живее в
    Sofia

Здравейте ! От години чета форума и след като преди време благодарение на мненията тук си взех ЛСД,сега вече съм пресен собственик и на 42ST60 - пак заради отличните отзиви за ТВ-то тук.Терзаят ме обаче някои въпроси,на които се надявам да получа отговор .Опитах да погледна в менюто навъртените часове/че имам някои съмнения/,но не можах .Влизам в менюто,но дотам.Не стана по изброените стъпки за моделите от 2012г.Прочел съм повечето теми и във връзка с първоначални настройки и т.н.,но не бих отказал още едно мнение,за да се "разработи" правилно Тъй като съм с модул,към момента имам и някакъв проблем с намирането на програмите,но не съм пробвал с различните варианти - пробвах само с Финландия/Турку....но част от програмите,които досега съм гледал на ЛСД-то без проблем,сега излизат като кодиран канал /може и да е от модула,знам ли ? / ?!? ...засега са тези "проблемите" ми... Разчитам и koleto да се включи със съвет като собственик на същия модел

6. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от raziel66 Виж публикацията
    От флашка, трябва да ползваш софтуер да ги вгради преди това във видео файла. Не мога да помогна с пример, защото /за мен поне/ тази процедура е пълна загуба на време.
    Ако имаш възможност да пуснеш филма от компютър, ползвай софтуер от рода на PowerDVD /v.10-13/, ТМТ /v.5-6/ или подобен, като вместо бутона на ТВ-то за 3D, активираш този на плеъра.
    Ако телевизора автоматично мине в 3D режим, просто го върни в 2D!
    Тогава обикновените субтитри, без каквото и да било предварително конвертиране, ще се изобразят в 3D, заедно с подадената към ТВ 3D картина.
    Така а какво ще кажеш през DLNA, без да конвертирам видетото пак излизат двойни, като ги пускам през плеиъра на телевизора?
    Този пост е редактиран от chorlav; 16-08-13 в 13:17.

7. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от chorlav Виж публикацията
    Така а какво ще кажеш през DLNA, без да конвертирам видетото пак излизат двойни, като ги пускам през плеиъра на телевизора?
    За DLNA има цяла тема, където можеш много да прочетеш, за "ползата" от вградените плеъри, най-вече относно субтитрите за рипове на 3D филми.
    Телевизорите още не са станали толкова умни, колкото ни се иска да бъдат. Аз гледам поне по един 3D филм на седмица и за мен инвестицията от 200-300 лв. за мултимедиен плеър, е оправдана, щом искам пълен комфорт и възможности за предпочитанията ми. Дали да е по лесния или по трудния начин - всеки решава за себе си.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от soraka Виж публикацията
    Здравейте ! От години чета форума и след като преди време благодарение на мненията тук си взех ЛСД,сега вече съм пресен собственик и на 42ST60 - пак заради отличните отзиви за ТВ-то тук.Терзаят ме обаче някои въпроси,на които се надявам да получа отговор . Тъй като съм с модул, към момента имам и някакъв проблем с намирането на програмите,но не съм пробвал с различните варианти - пробвах само с Финландия/Турку....но част от програмите,които досега съм гледал на ЛСД-то без проблем,сега излизат като кодиран канал /може и да е от модула,знам ли ? / ?!? ...засега са тези "проблемите" ми... Разчитам и koleto да се включи със съвет като собственик на същия модел
    Честито
    Пусни го на страна Германия. Това за кодираните програми явно е от модула /модел и кабелен оператор?/.

http://www.consumerreports.org/cro/index.htm

More information regarding reliability, from a leading consumer magazine.

"Panasonic plasma TVs have consistently been among the top performers in our Ratings over the last few years. And Samsung and LG plasma TVs have had consistently strong performance in our tests, just a bit below the best. Given that top-notch track record for those brands, we believe their TVs that are not in our Ratings are likely to do just as well. Also reassuring: The TV buyers we surveyed have reported a low rate of repairs for TVs from those brands. That's what we found when we asked about more than 216,000 flat panel LCD and plasma TVs purchased by our readers between 2008 and 2012.The graph shows the percentage of models for each brand that were repaired or had a serious problem. Differences of less than 3 points aren't meaningful, and we've adjusted the data to eliminate differences linked solely to the age of the TV. Models within a brand can vary, and design or manufacture changes might affect future reliability."

Panasonic - 3%
    Samsung - 5%
    LG - 6%

As mentioned above the 3% difference is not statistically significant. Keep in mind unlike other posts, this one is based on real data. Rates are for plasma only.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-08-13 в 22:13.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от javorenator Виж публикацията
    Точа зъбки на 42 инчовият модел на ST60 , и навсякъде го хвалят но казват че не могат да се играят игри на него, защото има голям input lag.
    Аз не съм играл на телевизор но имам в предвид тази опция и само това ме спира за ST60.Аз дори и не знам ще ми хареса ли игрането на телевизор.
    Колко от вас играят игри на телевизорите си, според вас това колко голям проблем е ?
    Друг въпрос е - всички много го хвалят за картината на блу рей устроийствата. А как се справят телевизора със лошата картина от телевизията ? Някой има ли наблюдения ?
    Ето ти едно сравнение с ST30 ако можеш да добиеш някаква представа ...

11. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Ето ти едно сравнение с ST30 ако можеш да добиеш някаква представа ...
    На клипа изглежда добре но забелазах че пистолета гърми доста след като спусъка е отпуснат, предполагам че като усещане е доста гадно да натиснеш и със закъснение да гръмне. Има един човек във форумите който твърди че лага е толкова голям, че има леко разминаване между движенията на устните на хората и звука.
    Official ST60 input lag thread - Page 33

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Щом се вижда - значи е по-голям от нормалното - повече от 40-45 мс вече не е добре .

13. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Щом се вижда - значи е по-голям от нормалното - повече от 40-45 мс вече не е добре .
    we clocked the TXP42ST60B in as lagging by anywhere between 47ms and 62ms, using the high-speed camera measurement method. Panasonic TX-P42ST60 Performance

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010
    Живее в
    Sofia

Честито Пусни го на страна Германия. Това за кодираните програми явно е от модула /модел и кабелен оператор?/.

Да,с Германия излязоха /те и с Финландия излязоха де / .Проблема беше от сигнала,който достига до мен.Вече е решен.Иначе съм на Центрум Груп и модула си е някакъв специален за тях.Сега чакам да минат 200-300 часа,работейки главно на "заливки" от флашката и после ще помоля/търся за подходящи настройки на картината.Колебая се все още за допълнителна 5г гаранция - 160лв е в моя случай /имам 1 месец да реша/.Поздрави и благодаря на Христослав

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не се втелявай чак толкова с тези заливки - гледай си нормално телевизия и филми, но на всеки 2-3 часа сменяй канала за да не се отпечата логото или лентите. Препоръчвам ти да си вземеш допълнителна гаранция - да спиш спокойно :rolleyes:. Тук във форума имаше 6-7 случая, при които почти веднага след изтичане на стандартнта гаранция от 2 години телевизора да дефектира непоправимо.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от soraka Виж публикацията
    Честито Пусни го на страна Германия. Това за кодираните програми явно е от модула /модел и кабелен оператор?/.

Да,с Германия излязоха /те и с Финландия излязоха де / .Проблема беше от сигнала,който достига до мен.Вече е решен.Иначе съм на Центрум Груп и модула си е някакъв специален за тях.Сега чакам да минат 200-300 часа,работейки главно на "заливки" от флашката и после ще помоля/търся за подходящи настройки на картината.Колебая се все още за допълнителна 5г гаранция - 160лв е в моя случай /имам 1 месец да реша/.Поздрави и благодаря на Христослав
    За настройки аз ползвам тези и съм повече от доволен: Panasonic ST60 review - FlatpanelsHD . Само контрастта ми е на 50 - повече от достатъчно е за мойто помещение.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 116 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе