Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Питах в сервиза който е към К&К в моя град и те ми казаха да го нося в Техномаркет от там е купен. Довечера ще мина от там да видя как стоят нещата. Ако го заменят с нов ще е по нов модел ли? Как точно стоят нещата при замяна?
.... сега погледнах в магазините и видях че изброените 3 модела са в Технополис, а аз съм го купувал в Техномаркет. Те сменят с каквото имат в магазина, по параметри или по цена се гледа, той единия модел дори не е FULL HD.....
Този пост е редактиран от vessselinov; 29-05-14 в 17:06.
Естаствено, че ще го сменят с по-нов модел - какъвто имат в наличност.Смяната става по цена и параметри.
Има ли значение за плазмата ако в близост до панела има магнитно поле от тонколона , по-точно Суб уфер ?
Теоретично има - все пак плазменият панел използва електроди и електрически разряди. не съм специалист но според мен една дистанция от 25см е безопасна. Събуфера не е ли екраниран?
Предполагам че е екраниран. Държа го буквално до телевизора и ми се стори ,че в тази част на дисплея се е появил червеникав отенък.Обадих се на Панасоник БГ и казаха,че не са чували за такъв проблем. От Роял сервиз също потвърдиха това . Може и да са прави ,но за всеки случай отдалечих тялото. Ето го и него YST-FSW050 - Subwoofers - Yamaha - Other European Countries .
Няма никакво значение къде ще поставиш събуфъра - под, над ,отляво или отдясно на телевизора. Нискочестотният звук не е насочен(като ултрависоките). Все пак щом си забелязал промяна в цветовите нюанси на дисплея, значи му влияе и трябва леко да го отдалечиш.
OK, Благодаря много.
ооооп греда. Какъв е шанса линията на плазмата да изчезне???? Днес ходих в Техномаркет, разбрахме се да го транспортирам до сервиза във Варна, прибирам се тази вечер - чертата я няма. Не знам да плача или да се радвам, хубаво е че се оправи, лошо е че със сигурност ще се развали само че тогава ще ми е изтекла и гаранцията.....
Ще става по зле,и ще се радваш на нов модел.На мен ми го смениха.Само да не ти свърши гаранцията .До седмица ще си се похвалил,честито в аванс.
Не, линията я няма, оставих го цяла нощ без ток - включих го няма нищо от тази линия, след това го гледах вчера цял ден не се е показвала. Пусках различни тестове с различни цветове и опции нищо не се показва. Не знам какво му става.
А ако го чукнеш по корпуса в областта на лентата?
Няма 50st60 които да на са мостри, поне в В.Търново - 1100 часа, Плевен - 3600 часа, (имаше и мостра 42st60 на 330 часа) проверени на място от менюто на телевизора изложен в залата. От Шумен купих мострата, ама има лого на samsung в горния десен ъгъл, беше на 440 часа, пускам лента два дни - за сега няма резултат.
За чукане не съм го пробвал, но нищо не се е показвало от миналата седмица. Няма ли някакъв тест на самата плазма да се понатовари и тества и да покаже има ли и нещо или ще си ми служи...
Когато го купувах, първо се съветвах с колегите в форума и затова взех плазмата на Панасоник, първо защото имаше няколко бройки и ми я разопаковаха пред очите, и второ заради удължената гаранция до 5 години........ другия фаворит беше един LG, но беше само мострата.