Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 86 от 116 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от vessselinov Виж публикацията
    Да разбирам че това не може да се поправи.....
    Когато взех телевизора, PANASONIC пуснаха 3 години допълнителна гаранция за всички модели плазми, като доказателство че са много качествени, тази допълнителната още мисля че не е изтекла, дали ще го сменят?
    Носи го в сервиза, като си носиш и гаранционната карта. До 30 дни от сервиза трябва да ти издадат протокол за замяна с нов. побързай докато все още има някакви бройки от 42ST60/UT50/X60

2.  

3. Тук е от
    Nov 2010

Питах в сервиза който е към К&К в моя град и те ми казаха да го нося в Техномаркет от там е купен. Довечера ще мина от там да видя как стоят нещата. Ако го заменят с нов ще е по нов модел ли? Как точно стоят нещата при замяна?

.... сега погледнах в магазините и видях че изброените 3 модела са в Технополис, а аз съм го купувал в Техномаркет. Те сменят с каквото имат в магазина, по параметри или по цена се гледа, той единия модел дори не е FULL HD.....
    Този пост е редактиран от vessselinov; 29-05-14 в 17:06.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Естаствено, че ще го сменят с по-нов модел - какъвто имат в наличност.Смяната става по цена и параметри.

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Има ли значение за плазмата ако в близост до панела има магнитно поле от тонколона , по-точно Суб уфер ?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Теоретично има - все пак плазменият панел използва електроди и електрически разряди. не съм специалист но според мен една дистанция от 25см е безопасна. Събуфера не е ли екраниран?

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Предполагам че е екраниран. Държа го буквално до телевизора и ми се стори ,че в тази част на дисплея се е появил червеникав отенък.Обадих се на Панасоник БГ и казаха,че не са чували за такъв проблем. От Роял сервиз също потвърдиха това . Може и да са прави ,но за всеки случай отдалечих тялото. Ето го и него YST-FSW050 - Subwoofers - Yamaha - Other European Countries .

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Няма никакво значение къде ще поставиш събуфъра - под, над ,отляво или отдясно на телевизора. Нискочестотният звук не е насочен(като ултрависоките). Все пак щом си забелязал промяна в цветовите нюанси на дисплея, значи му влияе и трябва леко да го отдалечиш.

10. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

OK, Благодаря много.

11. Тук е от
    Nov 2010

ооооп греда. Какъв е шанса линията на плазмата да изчезне???? Днес ходих в Техномаркет, разбрахме се да го транспортирам до сервиза във Варна, прибирам се тази вечер - чертата я няма. Не знам да плача или да се радвам, хубаво е че се оправи, лошо е че със сигурност ще се развали само че тогава ще ми е изтекла и гаранцията.....

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Ще става по зле,и ще се радваш на нов модел.На мен ми го смениха.Само да не ти свърши гаранцията .До седмица ще си се похвалил,честито в аванс.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vessselinov Виж публикацията
    ооооп греда. Какъв е шанса линията на плазмата да изчезне???? Днес ходих в Техномаркет, разбрахме се да го транспортирам до сервиза във Варна, прибирам се тази вечер - чертата я няма. Не знам да плача или да се радвам, хубаво е че се оправи, лошо е че със сигурност ще се развали само че тогава ще ми е изтекла и гаранцията.....
    Линията вероятно е изчезнала, защото телевизора е загрял след продължителна употреба.
    Изгаси го, изчакай 30 минути и пак го пусни, да видим имали пак линия..

14.  

15. Тук е от
    Nov 2010

Не, линията я няма, оставих го цяла нощ без ток - включих го няма нищо от тази линия, след това го гледах вчера цял ден не се е показвала. Пусках различни тестове с различни цветове и опции нищо не се показва. Не знам какво му става.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

А ако го чукнеш по корпуса в областта на лентата?

17. Тук е от
    Dec 2013

Няма 50st60 които да на са мостри, поне в В.Търново - 1100 часа, Плевен - 3600 часа, (имаше и мостра 42st60 на 330 часа) проверени на място от менюто на телевизора изложен в залата. От Шумен купих мострата, ама има лого на samsung в горния десен ъгъл, беше на 440 часа, пускам лента два дни - за сега няма резултат.

18. Тук е от
    Nov 2010

За чукане не съм го пробвал, но нищо не се е показвало от миналата седмица. Няма ли някакъв тест на самата плазма да се понатовари и тества и да покаже има ли и нещо или ще си ми служи...
    Когато го купувах, първо се съветвах с колегите в форума и затова взех плазмата на Панасоник, първо защото имаше няколко бройки и ми я разопаковаха пред очите, и второ заради удължената гаранция до 5 години........ другия фаворит беше един LG, но беше само мострата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 116 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе