Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 67 от 116 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от Didko1984 Виж публикацията
    Колега какви заливки си използвал...
    На ПЪРВА страница има доста. Аз ползвах основно "noise", а също и "Plasma TV Logo Removing DVD - fix burn-in pixels". При второто, хубавото е че можеш да "зашумиш" само проблемния участък. Лошото е, че за да го дръпнеш, иска регистрация у гръцкия форум. Но както споменаха и колегите, гледай на zoom една-две седмици и постепенно ще отшуми. ЧНГ!

2.  

3. krm
    krm е офлайн

Тук е от
    Feb 2012

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Ако се вижда на бял фон-отпечатъка трябва да е тъмен.Дали ще пускате заливки или ще гледате на разширен екран -разлика няма.
    Ако много Ви дразни -оставете скрол лентата да работи една нощ или един ден без прекъсване/около 10 часа/.
    След тази интервенция би трябвало да няма отпечатък,а ако има-ще трябва да се примирите с него и да внимавате за в бъдеще.

4. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от Той Виж публикацията
    На ПЪРВА страница има доста. Аз ползвах основно "noise", а също и "Plasma TV Logo Removing DVD - fix burn-in pixels". При второто, хубавото е че можеш да "зашумиш" само проблемния участък. Лошото е, че за да го дръпнеш, иска регистрация у гръцкия форум. Но както споменаха и колегите, гледай на zoom една-две седмици и постепенно ще отшуми. ЧНГ!
    Да, пробвах да дръпна именно този с ляв/десен участък, но се отказах заради регистрацията. Въртях няколко часа споменатото от теб DVD, но като цяло съм се ориентирал с фабричния Scrolling Bar и Zoom. И като гледам единия краи от отпечатъка леееко почва да изчезва, просто иска време маааму Цяла година гледах, пазих си го и за една седмица немърливост по 1-2 часа на ден стана белята. Мерси все пак за съветите

5. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg Виж публикацията
    Колеги, споделете или дайте някакъв клип или нещо с което да тествам 3D-то на телевизора, макар че и без тестове ясно се вижда огромния crosstalk който има телевизора (предимно на сцените които са назаден или на преден план, в 2D равнината/ако така мога да я нарека/ там нещата са горе-долу добре). По какъв начин мога да го определя точно? До сега все го пренебрегвах, но вчера няколко приятели дойдоха и без да са каквито и да е специалисти, ме питаха какви са тези гадни сенки които се виждат. И ако това е така мога ли да върна телевизора за рекламация в сервиз.
    2. Другото доста неприятно нещо което ме дразни, а и пак всички го забелязват (дори и жена ми) е в 2D, примерно когато камерата снима движение на кола или на човек и след тях остават накъсани сенки, всякаш гледаш на първия създаден модел LCD телевизор. Отвратително дразнещо. Точно при плазмата смятах че няма да е така!( Естествено като включа IFC на Среднен или Макс, се оправя, но... така не става за гледане разбира се). Да и при старото ми LCD го имаше, но беше едва забележимо, сега който да седне пред ТВ-то ме пита защо така не опреснявал картината.
    Колега тези синкави сенки при 3D се получиха и при мен при сигнал от HDMI 1.4-PC- KMP 3.7 файла е .MKV 10GB .Голяма мъка. Притесних се и реших, че ще тегля ISO файлове по 34-45 GB, но си тествах новата флашка 16GB NTFS format с филма и тръгна директно от плеъра на телевизора 50ST60. Екрана беше разделен на две ,но с влизане в меню/картина/3D настройки (разширени) и натискане на бутон 3D се оправи и за първи път видях страхотно чист 3D образ. Най-вероятно и от PC-ще пусна такъв след време. Не предполагах, че 3D ще върви гладко от флашка.

6. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от goro3 Виж публикацията
    Колега тези синкави сенки при 3D се получиха и при мен при сигнал от HDMI 1.4-PC- KMP 3.7 файла е .MKV 10GB .Голяма мъка. Притесних се и реших, че ще тегля ISO файлове по 34-45 GB, но си тествах новата флашка 16GB NTFS format с филма и тръгна директно от плеъра на телевизора 50ST60. Екрана беше разделен на две ,но с влизане в меню/картина/3D настройки (разширени) и натискане на бутон 3D се оправи и за първи път видях страхотно чист 3D образ. Най-вероятно и от PC-ще пусна такъв след време. Не предполагах, че 3D ще върви гладко от флашка.
    Aми за съжаление съм пробвал и от външния ми плеър, и от външен хард (закачен директно за ТВ-то), с флашка и директно от телевизията (има два 3D канала) - навсякъде положението е много зле. Включително а тези клипчета за тестване на crosstalk-a. Просто вече съм си навил на пръста че ще го връщам в сервиз, но се притеснявам дали ще го приемат за проблем и дефект това

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

brabusbg
    Дай линкове към проблемните филми, които си изтеглил - може би проблема е в тях, нека колегите да ги пробват.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-01-14 в 21:11.

8.  

9. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    brabusbg
    Дай линкове към проблемните филмите, които си изтеглил - може би проблема е в тях, нека колегите да ги пробват.
    Мога да дам, не е проблем, само че както писах и по-горе съм пробвал и директно от телевизията - и там положението е зле. Пробвах и клипчетата с тестовете за crosstalk, които ти ми беше дал - и там разминаването е очевадно. Не е от определен филм или конкретна сцена за съжаление.

10. Тук е от
    Nov 2013

Здравейте! И аз около празниците се сдобих с 42ST60 разработвам го според указанията и съм на към 180ч ,но вчера ми се наложи да използвам HDMI2 пускайки си комп., а в HDMI ми е свързан Булсатакома не работеше дори и в тройката както и Гайд бутона на дистанционото .Та питам дали има някви настройки или са изгорели портовете.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/

Гайд бутона на дистанционото е приложим, само ако ползваш вграденият в телевизора тунер.
    Горе вдясно на дистанционното имаш бутон AV, чрез който сменяш портовете - ако пак не става ...вероятно си изгорил портовете.

1. Изгаси телевизора и приемника на булсат.
    2. Разкачи HDMI кабела от приемника и го свържи към компа(който също е изключен).
    3. После пак включи ТВ и компа

12. Тук е от
    Nov 2013

Благодаря за бързия отговор след като ги направих и 3-те неща са всичко е ОК. Ако помогнеш и стова равен няма да имаш: опитвам да си свържа Йфона с телевизора но постоянно се сменят ИП адресите при опит да ги уеднаквя ,а до колкото разбрах всичко трябва де е еднакво за да работят.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Грешиш - не може да имаш два еднакви IP адреса. Нормално е да са различни :rolleyes: така и трябва да бъде.

http://panasonic.jp/support/global/c...ote/index.html
    -

http://panasonic.jp/support/global/c...ios/index.html

14.  

15. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от spurs Виж публикацията
    Благодаря за бързия отговор след като ги направих и 3-те неща са всичко е ОК. Ако помогнеш и стова равен няма да имаш: опитвам да си свържа Йфона с телевизора но постоянно се сменят ИП адресите при опит да ги уеднаквя ,а до колкото разбрах всичко трябва де е еднакво за да работят.
    С тази програмка става най-бързо и най-лесно!
    P.S. Sorry за офтопика - hristoslav2 ме изпревари.

16. Тук е от
    Nov 2013

и из така мислех но явно съм се заблудил благодаря все пак и най-вече от препоръките за този телевизор за момента съм повече от доволен
    Този пост е редактиран от spurs; 06-01-14 в 13:06.

17. Тук е от
    Dec 2012

Моя отпечатък почти се махна

18. Member Аватара на dilyn
    Тук е от
    Jan 2009

Имам този Panasonic .Пуснах 3D от флашка, филма върви но няма субтитри Аз ли бъркам някаде или е от самият телевизор?
    Благодаря!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 67 от 116 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе