Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 62 от 116 ПърваПърва ... 1252606162636472112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Това с тези логота които ви стоят.. само за плазмите на Панасоник ли се отнася ?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от varvarina Виж публикацията
    Това с тези логота които ви стоят.. само за плазмите на Панасоник ли се отнася ?
    За всички плазмени телевизори, независимо от марката.

4. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

За технологията , но плазмите на Панасоник са най-продаваните , досега , но то и нямаше голям избор от моделите на Самсунг и LG .

5. Тук е от
    Jun 2010

Телвизора TXP50ST60E разпознаваше фалшката 16GB (NTFS) и работеше перфектно, докато не реших (не знам защо) от настройки\настройки на USB у-во да натисна ОК. След това спря да разпознава флашката, друга флашка работи. Върнах фабричните настройки-не помогна. Форматирах флашката в FAT32 и после в NTFS и това не помогна.На другия телевизор същата флашка работи. Някакви идеи и предложения за решението на това неудобство ? Мерси.

6. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Ако му изключиш захранването за 5 мин , дали ще има резултат ?

7. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Ако му изключиш захранването за 5 мин , дали ще има резултат ?
    Не помогна.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от Той Виж публикацията
    И аз съм в кюпа... Сега се загледах на бял фон, имам леки отпечатъци от "National Geographic HD" и "БТВ HD" . Утре ще оставя заливките да се въртят... Това е..., 2013 модели, разработки, тинтири-минтири - прогаря си плазмата. 700 часа работа, контраст 67, яркост +4
    И аз да не остана по-назад . Телевизия се гледа предимно на ЛЦД то, Панасоника е само за филми и концерти и въпреки всичко имам съвсем лек отпечатък на забележете, тъпото лого VIERA от менюто горе в ляво. какво да се прави явно пълно щастие няма, иначе след почти 600 часа работа картината е невероятна, надявам се отпечатъка да изчезне с времето

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Много се заглеждате ми се струва.
    hristoslav2 и svetlio1 харесват това.

11. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

При такъв огромен избор си е задължително .

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    За всички плазмени телевизори, независимо от марката.
    Интересно, защо кинескопите не прогарят? По скоро прогарят но много по-трудно. И при тях се ползва луминофор, разликата най-грубо е в източника на светлина - в кинескопа електронен лъч "рисува" образа от обратната страна, карайки луминофора да свети, при плазмата предизвикано UV излъчване запалва съответния пиксел карайки луминофора да свети.

13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2013

Ако е за оплакване и аз да си кажа. При мен личи логото на Висшата Лига на Англия и "S" на Нова Спорт. Пускам периодично черно-белите ленти, но явно искат по-дълъг период от време . Включен е орбиталният пиксел, ама на ... Имам предвид 50ST60Е. Може би трябва да се гледа повече време с включена функция Sidecut Zoom.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от koleto Виж публикацията
    Интересно, защо кинескопите не прогарят? По скоро прогарят но много по-трудно. И при тях се ползва луминофор, разликата най-грубо е в източника на светлина - в кинескопа електронен лъч "рисува" образа от обратната страна, карайки луминофора да свети, при плазмата предизвикано UV излъчване запалва съответния пиксел карайки луминофора да свети.
    Всичко прогаря - имам едно 21" CRT Hitachi с лого на btv (естествено , кой друг ) , а съм виждал и LCD Samsung с отпечатан часовник от СТБ .
    Картината на 50ST60 обаче си е трепач от всякъде - единствено съжалявам ,че не внесоха 50GT60 , пък и 55" не бих отказал ...

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Аз говорих с Panasonic България да внесът 50GT60 и цената беше 3399 лева. Аномалията с цената сравнена с по-високия клас VT идвала от там, че са договорили преференциални цени за VT серията и за това идва по-евтин от GTто. Аз съответно отказах да го поръчвам и сега съм в дилема 50ST60 vs 50VT60 струва ли си двойната цена...

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bebo Виж публикацията
    Аз съответно отказах да го поръчвам и сега съм в дилема 50ST60 vs 50VT60 струва ли си двойната цена...
    Определено :rolleyes: Виждал ли си ги един до друг ?

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2005

Виждал съм ги в технополис спор няма кой е по-по-най, но и парите са от значение разликата е голяма. Имам 42g20 и 42GT50 и съм много доволен и от двата. Сега съм в процес на самонавиване за VTто. Аз се надявах 50GT60 да е около 2500лв но уви.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе