Това с тези логота които ви стоят.. само за плазмите на Панасоник ли се отнася ?
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Това с тези логота които ви стоят.. само за плазмите на Панасоник ли се отнася ?
За технологията , но плазмите на Панасоник са най-продаваните , досега , но то и нямаше голям избор от моделите на Самсунг и LG .
Телвизора TXP50ST60E разпознаваше фалшката 16GB (NTFS) и работеше перфектно, докато не реших (не знам защо) от настройки\настройки на USB у-во да натисна ОК. След това спря да разпознава флашката, друга флашка работи. Върнах фабричните настройки-не помогна. Форматирах флашката в FAT32 и после в NTFS и това не помогна.На другия телевизор същата флашка работи. Някакви идеи и предложения за решението на това неудобство ? Мерси.
Ако му изключиш захранването за 5 мин , дали ще има резултат ?
И аз да не остана по-назад . Телевизия се гледа предимно на ЛЦД то, Панасоника е само за филми и концерти и въпреки всичко имам съвсем лек отпечатък на забележете, тъпото лого VIERA от менюто горе в ляво. какво да се прави явно пълно щастие няма, иначе след почти 600 часа работа картината е невероятна, надявам се отпечатъка да изчезне с времето
Много се заглеждате ми се струва.
При такъв огромен избор си е задължително .
Интересно, защо кинескопите не прогарят? По скоро прогарят но много по-трудно. И при тях се ползва луминофор, разликата най-грубо е в източника на светлина - в кинескопа електронен лъч "рисува" образа от обратната страна, карайки луминофора да свети, при плазмата предизвикано UV излъчване запалва съответния пиксел карайки луминофора да свети.
Ако е за оплакване и аз да си кажа. При мен личи логото на Висшата Лига на Англия и "S" на Нова Спорт. Пускам периодично черно-белите ленти, но явно искат по-дълъг период от време . Включен е орбиталният пиксел, ама на ... Имам предвид 50ST60Е. Може би трябва да се гледа повече време с включена функция Sidecut Zoom.
Всичко прогаря - имам едно 21" CRT Hitachi с лого на btv (естествено , кой друг ) , а съм виждал и LCD Samsung с отпечатан часовник от СТБ .
Картината на 50ST60 обаче си е трепач от всякъде - единствено съжалявам ,че не внесоха 50GT60 , пък и 55" не бих отказал ...
Аз говорих с Panasonic България да внесът 50GT60 и цената беше 3399 лева. Аномалията с цената сравнена с по-високия клас VT идвала от там, че са договорили преференциални цени за VT серията и за това идва по-евтин от GTто. Аз съответно отказах да го поръчвам и сега съм в дилема 50ST60 vs 50VT60 струва ли си двойната цена...
Виждал съм ги в технополис спор няма кой е по-по-най, но и парите са от значение разликата е голяма. Имам 42g20 и 42GT50 и съм много доволен и от двата. Сега съм в процес на самонавиване за VTто. Аз се надявах 50GT60 да е около 2500лв но уви.