Искам да попитам как ви работи EPG/Guide? Показва ли цялата информация за програмите или само сега и следващо предаване? Има ли възможност за таймер на програма(да превключи ТВ на тая програма когато тя започне)?
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Искам да попитам как ви работи EPG/Guide? Показва ли цялата информация за програмите или само сега и следващо предаване? Има ли възможност за таймер на програма(да превключи ТВ на тая програма когато тя започне)?
И аз се бях настроил за кофти звук (предвид прочетеното в ревютата и монтираните 2Х5W + 10W), но се оказа, че след съответните потребителски настройки на екуалайзера и особено при задаване на режим за отстояние от стената +30 см. (реалното отстояние на ТВ-то е около 25 см.) се получава приличен звук за помещението.
По-нататък ще мисля за допълнително hi-fi озвучаване
Ceco, телевизора има всичко друго, но не и перфектен баланс на сивото - тука Панасоник са се постарали да го осерат!. Режим стандарт синее и има влошени детайли в тъмната част (като ЛЦД), режим "кино" е в зелената гама (както искаш ти) без никакви настройки, другите два режима стават, но със съответното пипване на баланса. Установих, че е достатъчно да се корегира само двуточковия баланс - донякъде и готовите настройки са някаква база, но е несериозно да се прилагат 1:1 - няма еднакви панели.
"Топло" е вярната цветова температура, гама 2.2 е за по-светли помещения, 2.4 е за по-тъмни.
Този пост е редактиран от koleto; 21-11-13 в 12:04.
Не съм пред ТВ-то в момента, но ще се опитам по спомен да опиша основните настройки:
Потребителски режим:
- Equalizer: най-образно казано във формата на V (ниските и високите честоти съм ги вдигнал , а средните са около 0);
- Отстояние от стена: +30 см. (чувстително променя звука);
- Усилване на бас: вкл. (не съм сигурен за точното име опцията, но е нещо като Bass Boost);
- Surround: изкл. (зададените режими пресъздават различни ефекти, които не ме кефят, но може би ще са ОК ако напр. при гледане на някой мач си включиш режим Стадион )
Все пак това са лични предпочитания, така че можеш да проиграеш различни настройки на EQ и Surr. докато намериш твоите
Поздрави!
Koлеги това ли са очилата на Samsung, за които писахте че са съвместими с ST60???
https://www.technopolis.bg/b2c/detai...-SSG-P51002/XC
Да , това са - най-вероятно стават и миналогодишния модел (4000) .
Improvements
Date/Version Description Nov. 5, 2013
Ver. 1.266
- Improvement of the Wifi connectoin and BBC HTML issue.
Jun. 5, 2013
Ver. 1.265
- Improvement of E.P.G.
Sep. 25, 2012
Ver. 1.261
- Improvement of browser.
Jun. 19, 2012
Ver. 1.256
- Improvement of Viera connect functions.
Apr. 26, 2012
Ver. 1.253
- Support Skype TV functionality.
http://panasonic.jp/support/global/c...down_eu12.html
BBC HTML никога не съм ползвал и ако е имало някакви проблеми не съм знаел.
EPG-то си е все така - текущото и следващото предаване.
С браузъра не съм имал проблеми.
С виера функциите също.
Скайп не ползвам, че не ми се дават 200 лв. за камера тъй, че както написах за мен няма разлика с предишната версия.
За някой друг може и да има.
Може ли докато се разработва телевизор, да се гледа в 3D режим или не се препоръчва?
Никакъв проблем, но и там със занижен контраст и яркост първите около 200 часа. Даже в сферата на шегата, е още по-добре, защото образите са замазани.
Ето как собственик на ST60 е оправил проблема с тинтовете - добавил е вентилатори в горната част на задният капак.
Плазменные телевизоры Panasonic 2013 (часть 2) [96] - Конференция iXBT.com
Някой от собствениците на 50ст60 може ли да качи снимки или видео от СД цифрова тв(не на ХД), особено тези с по-лоша картина. Много ми е интересно дали се справят добре на такъв сигнал.