Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 65 от 116 ПърваПърва ... 1555636465666775115 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

За съжаление не познавам такъв..май през 2011 година имаше колега от Бургас, който беше калибрирал плазмата си, но не си спомням ника му.
    За останалото си прав.

2.  

3. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    brabusbg
    Ако използваш функцията за конвертиране от 2D в 3D, е нормално да забелязваш crosstalk. За 3D използвай сигнал от блу-рей или 3D телевизиите.
    Последното ти изречение не го разбрах
    Конвертиране от 2D в 3D даже не съм го пробвал. А да пусна качествен 3D сигнал беше първото нещо което направих. Ползвам телевизия вече и от Мсат, същото е положението и с двата 3D канала които са пуснали. Особено ясно си личи при шапката на SKY SPORT 3D. Наистина мисля че съм направил всичко необходимо относно това.
    А за това което не ме разбра, имах предвид че картината ( в 2D сигнал, няма значение HD или SD) при движение на даден обект след него остава една накъсана сянка. Всякаш не може да го опресни телевизора. Много е неприятно и осезаемо. И при LCD-то го имаше, но почти незабележимо. Тук се набива на очи много ясно. Не знам при вас така ли е, но според мен не не е нормално.

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Закачам по-долу калибрирани настройки от един руснак с телевизор - 65VT60, които са забранени за свободно разпространение по молба на калибратора, но това е само за Москва. Има ISF дневни и ISF нощни настройки, пробвайте и споделете впечатления. Аз изпробвах дневните на моя 50ST60 и след тези на D-Nice, разбира се - ми зеленеят.

DOX.bg - Файл организатор за лесно споделяне и съхранение на файлове
    hristoslav2 одобрява това.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg Виж публикацията
    А за това което не ме разбра, имах предвид че картината ( в 2D сигнал, няма значение HD или SD) при движение на даден обект след него остава една накъсана сянка. Всякаш не може да го опресни телевизора. Много е неприятно и осезаемо. И при LCD-то го имаше, но почти незабележимо. Тук се набива на очи много ясно. Не знам при вас така ли е, но според мен не не е нормално.
    Не е нормално...я пробвай с различни настройки на IFC.

6. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Не е нормално...я пробвай с различни настройки на IFC.
    E не, при IFC на Среден или Максимум го няма вече, но... то там всичко става като все едно гледаш сапунен сериал! То не може да се гледа така (освен спортни предавания разбира се)

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

brabusbg на колко часа е плазмата ? При моя в началото наблюдавах разни "дефекти" като замазване в тъмни области и особено зелени сенки при преместване на лица , но след разработката вече мога да кажа , че не съм имал тв с по-добра картина (естествено при добър сигнал и ХД ) и не съм виждал споменатите "дефекти" .

- - - - - - - - - -

brabusbg на колко часа е плазмата ? При моя в началото наблюдавах разни "дефекти" като замазване в тъмни области и особено зелени сенки при преместване на лица , но след разработката вече мога да кажа , че не съм имал тв с по-добра картина (естествено при добър сигнал и ХД ) и не съм виждал споменатите "дефекти" .

kiko70виж тук имаше и за VT/ZT60 настройки - http://www.controlcal.com/forum/showthread.php?t=939 (макар и да пишат да не ги споделяме )

8.  

9. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията

На над 400 е вече. До сега си играх пак с това 3D да пробвaм какви ли не настройки и регулиране, но няма и няма. По никакъв начин не мога да премахна crosstalk-a.
    Не знам вече. Ще съм благодарен на някой колега от Варна с такъв или подобен телевизор да го поканя за да сравния или аз да видя неговия, защото наистина въобще не ми харесват нещата и да съм сигурен дали трябва да започвам да се разправям със сервизи. Ще бъда благодарен наистина.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Я напиши кой модел очила ползваш?

P.S. Поправих и дъпълних FAQ
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-12-13 в 00:32.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

И едно клипче, при 2Д, да ги видим тези сенки...

12. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Ами очилата са оригиналните - тези които са в комплекта, модел TY-ER3D5MA. Имам и тези които се продават комплект - два чифта на Самсунг, но и с тях е същото.
    А при 2D сега пробвах да направя клип с камерата, и съответно това "насичане" не се вижда там.

13. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Колега, аз съм от Варна и съм с 42ST50, може да тестваме, ако искаш! Къде е този канал sky sports 3d, че май го нямам. На Мсат ли е?
    Този пост е редактиран от chorlav; 28-12-13 в 02:25.

14.  

15. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от chorlav Виж публикацията
    Колега, аз съм от Варна и съм с 42ST50, може да тестваме, ако искаш! Къде е този канал sky sports 3d, че май го нямам. На Мсат ли е?
    Супер колега, нека да минат празниците и ако можеш... На Мсат да, на 214, той е тестов и не върви постоянно той.
    https://www.dropbox.com/s/va938dvr7bdj72o/IMAG0495.jpg

16. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Ок. Пиши след нова година да пробваме.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg Виж публикацията
    E не, при IFC на Среден или Максимум го няма вече, но... то там всичко става като все едно гледаш сапунен сериал! То не може да се гледа така (освен спортни предавания разбира се)
    Как гледаш кабеларката с приемник или директно с тунера на телевизора? Би ли споделил какъв сигнал излиза като натиснеш бутон "инфо" на телевизора?
    Когато гледаш презредов сигнал - 1080i или side by side 3d, e нормално на един безкрайно бърз панел като плазмата да видиш ефекта от липсата на пълния кадър. С пускането на IFC на практика оставяш телевизора да допълни кадъра до 1080p, oставяйки чувство на прекалена плавност или сапунка с което се свиква стига да погледаш. За истинско 3д ти трябва блу рей копие, там вече сигнала е 1080р, но съответно кадрите са двойни 1080р/48 и си трябва съответен 3д плеър.

18. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Телевизията е през тунера на телевизора. Ето снимки от това какво излиза като инфо: https://www.dropbox.com/s/ugauxfy4wkkblwh/IMAG0499.jpg
    https://www.dropbox.com/s/6qftz6kgk6c6p5t/IMAG0498.jpg
    А 3D филмите си ги пускам от външен плеър.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе