Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 75 от 116 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница /част 4/

ulf1113
    Зависи и от серията. При светло помещение черното на ST60 изветлява до сиво, но въпреки това картината е добра. Дори вечер при пуснати лампи няма проблем.

chorlav
    Ако тапета беше без шарки, осветлението в бяло, а свободното разстояние около телевизора беше еднакво от всички страни (+ без отразяващата плоскост в дясно и компютърните колонки) - ефекта щеше да бъде далеч по-добър.

Стената зад телевизора трябва да е в неутрален цвят - бяло или сиво. Сивото е неутрално, защото в него присъстват всички цветове.
    Тапета ти е в сиво и черно или греша?
    Разшири нишата в която се намира телевизора ти - поне 40-50 сантиметра от всички страни.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

В дясно е хладилника. Това е най-добрият вариант. Няма как да регулирам разстоянието, това е положението

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2014

Мерси, Христослав!
    Моята идея за лед осветление с димер е да се сложи горе в ъгъла на стената ( на тв) и тавана, като ще дойде над Тв и ще дава някаква светлина вечер в помещението, за да не е напълно тъмно, когато се гледа Тв, а когато се гледа филм вече да е на тъмно!
    Просто лошото при мен е до обяд, когато слънцето осветява стаята и директно стената, на която трябва да е Тв, и заради това се ориентирам към Лед, но плазмите имат много повече плюсове от Лед, който от своя страна има и много компоненти, които да подобрят или влошат картината в опитите им да достигнат плазмите.
    Та за това си мисля, дали да не се ориентирам към плазма!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

При директна слънчева светлина образа на плазмата се влошава - губи се контрастът и картината избелява.

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2014

Днес бях в ТП, загледах се в две от плазмините на панасоник Ст60 и х60 и разликите бяха очевидни дори за мен, при ст60 много по-добро черно, по-дълбоки цветове и от 1метър много леко се виждаха отделните пиксели, докато при х60 черното сивееше, цветовете бяха бледи, а пикселите огромни особено при червените рози, които бяха от рекламата.
    В магазина осветеността не ми попречи, остава да видя някоя плазма на светло от слънцето, но май ще е по-добре да се върна към търсенето на ЛЕД. Мерси за отговорите и търпеливостта ти към хора като мен Христослав.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2013

@ulf1113

Разликата между ST60 и X60 е очевидна . За да видиш пикселите предполагам, че си гледал 50 инчовите модели от около метър ?

8.  

9. Тук е от
    Jun 2013

Здравейте, телевизора ми Panasonic 50ST60 стана на 200 часа. Дайте, моля настройки, които вие ползвате и сте доволни от тях. Опитах с тези на D-Nice но нещо не ми допадат. Да не говорим, че там има едни допълнителни настройки, които при мен ги няма.

10. Тук е от
    Mar 2014
    Живее в
    София

Здравей, това, знаеш , е субективно до голяма степен. Няколко страници назад имаше една табличка с настройки. Може да пробваш нещо от нея при желание.

Да използвам случая да споделя отличните си впечатления от плазмата - 50ST60. Искаше ми се 55", ама пусти бюджет... За момента само с 3D субтитрите малко имам проблем, ама ще го решавам натам.

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2014

@сома
    точно в целта, в магазина на редицата ги гледах от около метър и седях и се чудех на меринджея им как може да сложат двата модела един до друг, ако не бяха сигурно нямаше да видя разликите.
    И разликата наистина е осезаема, което си личи и по името СТ60 все пак е среден клас, а Х е бюджетен и си личи наистина!

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ulf1113
    Разлика има в резолюцията и присъствието на антиотражателен филтър в ST60 ..
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-03-14 в 22:35.

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от idyulgerov Виж публикацията
    Здравейте, телевизора ми Panasonic 50ST60 стана на 200 часа. Дайте, моля настройки, които вие ползвате и сте доволни от тях. Опитах с тези на D-Nice но нещо не ми допадат. Да не говорим, че там има едни допълнителни настройки, които при мен ги няма.
    Аз ползвам настройките от следния адрес Test Panasonic ST60 : une référence pour le Blu-ray ! | HDfever и за гледане на телевизия използвам TNT настройките. Това е ревю на модела , в което има и професионални настройки на картината с апаратура. На мен лично тези настройки ми допадат като за филми влагам корекциите на Koleto .

14.  

15. Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    Аз ползвам настройките от следния адрес Test Panasonic ST60 : une référence pour le Blu-ray ! | HDfever и за гледане на телевизия използвам TNT настройките. Това е ревю на модела , в което има и професионални настройки на картината с апаратура. На мен лично тези настройки ми допадат като за филми влагам корекциите на Koleto .
    Извинявам се, но какво е TNT ?

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Това е телевизия, т.е. HD FEVER са направили и настройки за гледане на телевизия .

17. Junior Member Аватара на shtiliyan
    Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    Имали ги някъде тези настройки за гледане на телевизия написани на английски , с този френски май нещо някъде бъркам . Картината ми излиза много зърнеста и ясни артефакти при телевизии с sd сигнал . Дори на планета HD се заблязва около логото .

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Виж как е с тези настройки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 116 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе