Аз от картината съм доволен, но с мрежата наистина се случват проблеми а и мен ме дразни големия лаг при смяна на канали, особено ако е HD и кодиран минават 4-5 сек. докато излезе картината
Аз от картината съм доволен, но с мрежата наистина се случват проблеми а и мен ме дразни големия лаг при смяна на канали, особено ако е HD и кодиран минават 4-5 сек. докато излезе картината
Картината е една от най-добрите в тоя клас , който е писал ,че е посредствена едва ли го е гледал на живо ... да не говорим, че позволява най-прецизно настройване . Каналите и при другите не се сменят по-бързо - в повечето случаи участие в забавянето има и СА модула .
На сонито определено по-бързо се сменяха каналите, струва ми се точно СА модула тук реагира по-бавно. Не знам ако му сложа 2 дали ще се промени но дори и да, не си струва разходите за 2-ри модул и 2-ра карта (като за 2-ри телевизор от гледна точка на кабеларката)
4к съм му пускал и от компютъра и от интернет (все минава през рутера) но там на лага даже не съм обръщал внимание защото не е толкова рутинна операция като смяната на канал
А какъв е източника на "Moщният О/ЛЕД стриим.", каквото и да означава това?
Някой с Панасоник и кабелна (може би и с друга но през тунер) ТВ може ли да направи следния опит: Спирате достъпа до компютъра (от компютъра) и пробвате да отворите някоя шерната папка. Първо- след като спрете достъпа шернатите папки изчезват ли от "Устроисва"? 2 Ако не, какво се случва след опита за достъп до тях и отказ от задачата (без да разрешавате достъпа) - телевизионните канали излизат ли? При мен - не докато не разреша достъпа до компютъра.
Не ползвам шернати папки и няма как да проверя .
между другото току-що ми излезе, че има нова версия на софта
3.200 -... пак нито дума за HDR10+
- .Improve system stability.
Да, информира ме, ъпдейтнах го с надежда проблемите със забиването да изчезнат, но поне тоя който мога да симулирам изкуствено остана. Затова се зачудих да не би това да е нормално за панасониците макар че според мен противоречи на здравия смисъл
Този пост е редактиран от brotzki; 17-07-18 в 20:42.
След като разпердушини Сименс,гледам че е дошъл реда на Панасониците?
Явно ще си търся нещо от Нео,Мео,Беко и компания,поне парите им са малко.
Нещо си се объркал ... не мисля да ти отговарям повече.![]()