Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 8 от 118 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

От два дни и аз се сдобих с 42 PFL 7404Н, дом кино Ph= HTS 3270 и WD HD. Нямах време вчера да си играя с настройки, но първите проблем/въпроси.
    1. През цифровата/кабелна на Кейбълтел/ мисе появяват няколко групи светли точки на екрана /около 4-6/ в различни варианти след всяко вкл/изкл. на цифровата. Достатъчно ярки са. В единият случай бяха две групи около центъра на екрана. В другия - четири една под друга групи малко вляво от центъра на екрана и симетримно на цевтъра още една група. Като превключа на аналогова - изчезват?!?
    2. Явно сигнала на кабелната е кофти - отново нямам три цифрови пакети.
    Та въпрос молбата ми е:
    1. Опасни ли са тези точки и как да се преборяс тях на цифрова тв.?
    2. Опасно ли е за апарата да пробвам да включа един външен усилвател за кабелна тв - 20 ДБ.?

2.  

3. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от bobyhranov
    Здравейте,
    моля за съвет. От няколко дни имам PHILIPS 37PFL8404H обаче не мога да изкарам през DLNA сигнал от компа. Иначе телевизора се връзва през рутера с приложенията които предлагат от PHILIPS. Като пусна обаче windows media player - в прозореца за шеринг, телевизора не се вижда. Направил съм всичко /или така си мисля/ от инструкцията която изтеглих като pdf файл от сайта на PHILIPS.
    Моля дайте акъл сигурно пропускам нещо.
    Благодаря предварително
    Оказа се че проблема има просто решение - изключване на защитната стена на widows-а. Като я спрях светна всичко и присъединих телевизора като устройство. Вече няма проблем.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bobyhranov
    Оказа се че проблема има просто решение - изключване на защитната стена на widows-а. Като я спрях светна всичко и присъединих телевизора като устройство. Вече няма проблем.
    благодаря за инфото -слагам го във FAQ в началото на темата за да се го научат и другите

5. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от kalva4
    От два дни и аз се сдобих с 42 PFL 7404Н, дом кино Ph= HTS 3270 и WD HD. Нямах време вчера да си играя с настройки, но първите проблем/въпроси.
    1. През цифровата/кабелна на Кейбълтел/ мисе появяват няколко групи светли точки на екрана /около 4-6/ в различни варианти след всяко вкл/изкл. на цифровата. Достатъчно ярки са. В единият случай бяха две групи около центъра на екрана. В другия - четири една под друга групи малко вляво от центъра на екрана и симетримно на цевтъра още една група. Като превключа на аналогова - изчезват?!?
    2. Явно сигнала на кабелната е кофти - отново нямам три цифрови пакети.
    Та въпрос молбата ми е:
    1. Опасни ли са тези точки и как да се преборяс тях на цифрова тв.?
    2. Опасно ли е за апарата да пробвам да включа един външен усилвател за кабелна тв - 20 ДБ.?
    По номер 2. Ползвай задължително затихвател (ТАР) -24 дбм след усилвателя, за да не си изгориш тунера. . Имай в предвид, че усилвателя усилва както сигнала така и шума, тоест ако твоя сигнал е вече зашумен нищо няма да направиш с усилвател освен да вдигнеш нивото с 20 dbm.

6. Тук е от
    Sep 2009

Philips 32PFL5604

Здравейте всички.Новобранец съм тук но имам един проблем които ме тормози с моя телевизор.Един месец се опитвам да му наглася цветовете и неуспиавам да са така че да ми хареса.Проблема е че на преки предавания или на хора на екрана лицата и телата ми изглеждат винаги като все едно са изгорели от слънцето.Все едни ччервеникави и не естесвени.По принцип цветовете ми изглейдат много неестествени.Чудия се дали е за сервиз или просто модела е така.Дали има колеги с такъв модел и подобен проблем.Играл съм си всички видове настроики на картината без да пипам в сервизното меню.Поздрави на всички.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от kiko26
    Здравейте всички.Новобранец съм тук но имам един проблем които ме тормози с моя телевизор.Един месец се опитвам да му наглася цветовете и неуспиавам да са така че да ми хареса.Проблема е че на преки предавания или на хора на екрана лицата и телата ми изглеждат винаги като все едно са изгорели от слънцето.Все едни ччервеникави и не естесвени.По принцип цветовете ми изглейдат много неестествени.Чудия се дали е за сервиз или просто модела е така.Дали има колеги с такъв модел и подобен проблем.Играл съм си всички видове настроики на картината без да пипам в сервизното меню.Поздрави на всички.
    Върни фабричните настройки и избери режим Кино/Cinema/Movie. Така ще е са по-близки до истината.
    Тия дни ще поместя едно кратко ръководство за калибрация на телевизор за начинаещи.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2009

Когато е на стандартните настройки положението е направо нетърпимо.Сега настроиките които са за цвят по избор съм ги свалил на 0 та горе долу става за гледане.чудя се дали няма проблем нещо с цветовете моето тв или просто това си е нормално за този модел.Ходих гледах и в магазина други но тАм с тези магазински сигнали работят добре привидно.Иначе позвам булсат но и на ефирна и на преглед на снимки картината е една и съща.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Когато е на стандартните настройки положението е направо нетърпимо.Сега настроиките които са за цвят по избор съм ги свалил на 0 та горе долу става за гледане.чудя се дали няма проблем нещо с цветовете моето тв или просто това си е нормално за този модел.Ходих гледах и в магазина други но тАм с тези магазински сигнали работят добре привидно.Иначе позвам булсат но и на ефирна и на преглед на снимки картината е една и съща.
    Такива са си цветовете на повечето модели LCD телевизори.При тези с LED подсветката положението е доста по-добре. Ако толкова много държиш на цветовете намери някой специалист да ти го калибрира.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Еволюцията на Natural motion и Pixel plus

http://medienservice.philips.de/apps%5Cn_dir%5Ce1231501.nsf/pages/646B413978331745C125713E005E8648/$FILE/HDTV_whitepaper_Feb+2006_engl.pdf
    http://www.docstoc.com/docs/1745431/...0white_20paper

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

PHILIPS 21:9

13. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Ти да не си на оттенък по избор? Ако си пробвай на оттенък/нормален

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Кои точно настройки си дал на 0?

16. Тук е от
    Sep 2009

Отенък по избор сум дал на 0.Ако е е на отенук нормал положението и още по оранжево червникаво по лицата на хората на екрана.Все едно цял ден са били на плажа.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

А какъв модел е телевизора? Ако има видима разлика в картината спрямо същия модел в магазина то явно нещо не е в ред.

18. Тук е от
    Sep 2009

PHILIPS 32PFL5604.Другия тв също е филипс 26pfl5404 мисля беше и на него картината е доста по добра.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 118 ПърваПърва ... 6789101858 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе