Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 56 от 103 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от k1kkk Виж публикацията
    Колега L1892 на 7007 субтитрите(.srt) вървят без проблем. Като тръгне филма от Options се избира Кирилица и се показват. Предполагам че и на 7008 трябва да е нещо подобно.
    Да, грешката бе моя, субтитрите си вървят на български безпроблемно под ANSI, но менюто е малко по-различно и езикът не бе сменен на кирилица.
    Благодаря за напътствието!

2.  

3. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте,моля за помощ с PHILIPS 37pfl4007h.Към тв има два преходника-скарт и Адаптерен кабел за компонентно видео.Проблема е,че като включа плейстешън2 на скарта няма звук,а с другия кабел картината е черно бяла и на снежинки и трябва аудио кабел за звука,но на конзолота няма къде да се включи.От настройките на тв избирам игрална конзола.Как да включа конзолата да има звук или да търся други кабели?Благодаря предварително.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-04-13 в 16:00.

4. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

46PFL5507K/12 Philips 5500 series Smart LED телевизор 46PFL5507K 117 см (46") 3D DVB T/C/S2 с Pixel Plus HD - Philips Support

Ъпдейт от 10.04.2013 за PFL5507

Вече бях изгубил надежда...

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от metray Виж публикацията
    Здравейте,моля за помощ с PHILIPS 37pfl4007h.Към тв има два преходника-скарт и Адаптерен кабел за компонентно видео.Проблема е,че като включа плейстешън2 на скарта няма звук,а с другия кабел картината е черно бяла и на снежинки и трябва аудио кабел за звука,но на конзолота няма къде да се включи.От настройките на тв избирам игрална конзола.Как да включа конзолата да има звук или да търся други кабели?Благодаря предварително.
    Мисля че бъркаш компонентен с композитен. На ТВ имаш YPbPr (който се нарича компонентен или YUV)
    http://download.p4c.philips.com/file...7h_12_cow_.jpg
    37PFL4007H/12 Philips 4000 series Smart LED TV 37PFL4007H 94*см (37") Full HD 1080p с DVB-T/C с технологией Pixel Plus HD - Philips Support

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

колеги, някакви впечатления от pfl7007. колебая се между него и hx850... някой ако притежава филипса да пише

7. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    Дали знаеш какво по-добро има в този ъпдейт че се чудя още дали да го направя...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от bvitanov Виж публикацията
    Дали знаеш какво по-добро има в този ъпдейт че се чудя още дали да го направя...
    Опитали са се да оправят някои бъгове...
    • Updated predefined channel list of Sky in Germany, Austria and Switzerland.
    • Black screen when switching from analog channel to SCART.
    • Intermittently losing picture and sound.
    • Audio, picture and/or signal dropouts when watching TV via a Freebox set-top box connected via
    HDMI.
    • Video and audio loss via HDMI connection with UPC Horizon set-top box.
    • TV turns off and on by itself.
    • TV does not response to remote control.

10. Тук е от
    Oct 2012

Здравейте! От днес съм горд собственик на Philips 46PFL5507K. От Варна съм и кабелната е на фирма Интербилд. Един колега я е подкарал без тези допълнителните устройства NETA от фирмата, но на мен нещо не ми се получава. Най-вероятно бъркам в някоя настройка. Ако някой има идея каква може да е причината ще съм му благодарен да сподели.Мерси!

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Едва ли е не кодирана - отиваш в техен офис и вземаш карта и СА модул .

12. Тук е от
    Mar 2013

Колеги много ви моля за помощ. Вчера си взех Philips 42PFlLL3007H/12 от промоциите....с мисълта да дам на родителите си 40-ката Тошиба.....пускам го но ОТВРАТИТЕЛНА картина особено на HD качество...едни пиксели едри ,чудесиииии прочетох в първия пост следното:

Настройки

Картината на телевизора изглежда като аматъорско видео или театрален спектакъл.
    Изключете си функцията HD Natural Motion
    [Setup] > [TV settings] > [Picture] > [Digital Crystal Clear] / [Pixel Plus] /
    [Pixel Plus HD] > [HD Natural Motion]

Да но като отида на
    [Digital Crystal Clear] нямам [Pixel Plus] /
    [Pixel Plus HD] > [HD Natural Motion] а имам следните менюта : Advancded sharpnes , Dynamic backlight , Dinamic backlight , MPEG artifact reduction , Colour enhancement , Gamma ... но дори и в тях ги няма въросните [Pixel Plus HD] > [HD Natural Motion]

Моля дайте съвет какво да правя ако не да ходя да го връщам ако може разбира се... ако може някой нек аи на скайпа пише : skype : caspar4o
    Благодаря много предварително.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не случайно не препоръчвам 3-та серия. Ако в магазина има някои по-наблюдателен продавач консултант, ще ти каже че видеобработката на моделите от серията куца.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2013

Да ходя ли да го връщам колега...чел съм десетки твои постове и знам , че си на Ти с нещата ?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Върни го. Тук следва въпроса - с какъв бюджет разполагаш за да го смениш с друг модел.

17. Тук е от
    Nov 2012

Колеги имам шитане относно цифровия тунер на 9603 модела.След като го замених със по голям реших да гледам цифрова телевизия докато си взема втори декодер.При сканиране за канали изписва че е намерил 8 цифрови канала,но след като ги пусна ми изкарва само звук и надпис "Unsupported video format".дали няма някаква настройка която пропускам тъй като досега никога не съм гледал на него през вградените му тунери.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Chubi Виж публикацията
    Колеги имам шитане относно цифровия тунер на 9603 модела.След като го замених със по голям реших да гледам цифрова телевизия докато си взема втори декодер.При сканиране за канали изписва че е намерил 8 цифрови канала,но след като ги пусна ми изкарва само звук и надпис "Unsupported video format".дали няма някаква настройка която пропускам тъй като досега никога не съм гледал на него през вградените му тунери.
    Модела 9603D - няма вграден чип за декодиране на MPEG4 video и поради тази причина имаш само звук, но не и картина.
    Такъв чип имат моделите завършващи на букви H и S /обяснено е в първи пост/.
    Може да си закупиш външен приемник с подръжка на MPEG4.
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%BD%D0%B5.html

https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post616827

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 56 от 103 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе