Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 93 от 103 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

3D Ефекта се губи след като изгледаш 2-3 филма. В смисъл, привикваш към ефекта и не ти прави впечетление както първия път когато гледаш 3D. На мен вече и на киното не ми е толкова интересно 3D-то Но от телевизора бях приятно изненадан как възпроизвежда 3D. Ако ще пускаш от ЛапТоп-а 3D филми към телевизора, препоръчвам да използваш DLNA

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Всичко може да е . Нека си остане в Щатите - там нямат ли си " специалисти" ?
    Ами има вероятно но тук е много скъпо да си позволиш ремонт излиза малко по евтино от нов телевизор. Ще изпреваря следващия въпрос , нямам пари за нов телевизор понеже съм от скоро тука и още не съм си стъпил на краката а телевизора аз ще го ползвам. Идеята ми е дали с някакво обновяване на софтуера може да се оправи???? И евентуално как става това на този модел???

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

w902
    Шума най-вероятно идва от захранването(дроселите) на подсветката. Модела е от 2006 година
    Фирмуера няма да ти оправи проблема.

42TA648BX/37 Philips LCD TV 42TA648BX 42" Full HD 1080p - Philips Support

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    w902
    Шума най-вероятно идва от захранването(дроселите) на подсветката. Модела е от 2006 година
    Фирмуера няма да ти оправи проблема.

42TA648BX/37 Philips LCD TV 42TA648BX 42" Full HD 1080p - Philips Support
    Благодаря ти за отзива...
    Да това е телевизора но шума не е от захранването не е като брум а все едно на старите телевизори като му махнеш антената и усилил звука само шум много силен докато не го изключа и пак го включа от дистанционното...
    Явно ще го ресвам докато не си купа нов но кога ли ще е това

6. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Колега , има доста прилични схеми на изплащане , ако наистина го искаш . Начини има . И защо да се ограничаваш , живота си тече бързо , нека си доставяме удоволствия , но не с цената на лишения .

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от w902 Виж публикацията
    Благодаря ти за отзива...
    Да това е телевизора но шума не е от захранването не е като брум а все едно на старите телевизори като му махнеш антената и усилил звука само шум много силен докато не го изключа и пак го включа от дистанционното...
    Явно ще го ресвам докато не си купа нов но кога ли ще е това
    Интересно...но нищо не пречи да го ъпдейтнеш.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

О да със сигурност но първо трябва да намеря упътване как се извършва тази процедура

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от w902 Виж публикацията
    О да със сигурност но първо трябва да намеря упътване как се извършва тази процедура
    Download - 42TA648BX/37

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Благодаря ти за линковете и съветите!
    Ефекта след обновяването на софтуера е нулев. Продължава да го прави това от време на време явно проблема е другаде. То и без това аз телевизия не гледам много при първа възможност ще го сменя....

12. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте! Телевизора е 32pfl4508h/12. При пускането му се чува говор от някакъв друг канал и след това се включва канала на който е оставен? Преинсталирах софтуера, но проблема остава. Отначало беше на автоматично актуализиране на каналите и всеки път при пускане изписва, че има нова актуализация. Пускам актуализирането и не намира никакви нови канали. Не трябва ли сам да си актуализира каналите?

13. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте,

от няколко дни съм "горд" собственик на Philips 42PFL7008K 3D. Прегледах FAQ частта, преди да пиша.

Имам няколко проблема, които за момента не мога да оправя.

1. Изключих Pixel Precise 3D-> Perfect Natural Motion, но въпреки това, когато пусна филм от USB HDD или по мрежата през PS3 Media Server - картината стои не като игрален филм, а прекалено жива - като документален репортаж.
    2. Ползвам Тeлевизия на Мегалан/Мтел (но със стария STB, защото новия много го плюят). На HD каналите картината трепти леко нагоре-надолу. В другата стая имам 40'' Sony със същото STB и няма проблем.

Ще се радвам, ако някой помогне с решение.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да не би да са активирани по дефолт в вграденият плейър? Ако е така ги изключи.
    Това с трептенето не ми е много ясно...нещо в сигнала - дефектен кабел или някаква настройка в сет-топ-бокса (например неподдържана от тв резолюция).

Пробвай го как се държи на цифрова ефирна .

16. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте,
    Моля за съдействие. Закупих си следния телевизор: 32PFL3188H/12 , но при опит да стартирам субтитрите през USB ми излизат на маймуница...моля за съдействие има ли начин да отстраня този проблем...в ръководството пише , че телевизора поддържа БГ субтитри.
    Предварително благодаря.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте,
    закупих си следния телевизор 32PFL3188H/12, но за съжаление не успявам да подкарам субтитрите на филми възпроизведени от USB...може ли някакъв съвет да дадете...в сервизната книжка пише , че поддържа БГ субтитри с разширение .srt... Вси1ко ще е от полза...Реално излизат субтитри но са на маймуница опитах да ги запазя като UNICODE и др. опции, но без успех...Моля дайте някой съвет. Предварително благодаря

- - - - - - - - - -

hristoslav2 Много благодаря за бързия отговор, но не мога да разбера реално, кой вариант се отнася за моя телевизор...до колкото разбирам моя е от серия 3 32PFL3188H/12
    т.е не би трябвало да имам проблем ли? Моля те дай ми по-подробен отговор.Предварително ти благодаря

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 93 от 103 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе