Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 97 от 103 ПърваПърва ... 47879596979899 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,441 до 1,455 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2014

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Да, може и въпрос на лицензи да е, което пак не обяснява това, че е работел в една версия на FW, в следващата - не. Както и да е, явно няма да има решение за това, колкото и неприятно да е. Набързо се разочаровах от марката с всички изброени недостатъци, които описах по-горе (дори да оставим настрани аудиото). Надявам се, че в най-високите им класове поне липсват тия дразнещи "дреболии". Оказва се, че с модели на други производители получаваш повече за тази цена, колкото и да не е приятно да го призная. Благодаря за отделеното време

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Шаситата на серии 8,7 и 6 са едни и същи, и затова фирмуера е общ. Програмистите са пропуснали този факт и затова във FW v000.171.47 се получава активиране на DTS и при 6-та серия....Което е поправено веднага в следващата версия FW v000.171.49. Предполагам че ако намериш FW v000.171.47 и си даунгрейднеш телевизора ще получиш отново DTS..но е на твой риск. Филипс не препоръчват да се прави даунгрейд.

За проблема с You Tubе...май е саботиране от страна на Гугъл - нали искаха да наложат оперативната си система Андроид и при телевизорите и сега "наказват" телевизорите на всички производители с HTML5.

Нови активни очила PTA509

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=BG&scy=BG

http://download.p4c.philips.com/file..._pss_deude.pdf
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-01-14 в 20:44.

4. Тук е от
    Jan 2014

Здравейте! Току-що се регистрирах, защото от днес имам проблем с новия си телевизор Philips 42PFL6008K/12. Гугъл ме "насочи" към този форум и май проблемът, който изника при нас е фабричен, но се надявам да не съм разбрала вярно това, което преди малко прочетох. От днес имаме двоен образ на екрана, т.е един основен образ и сякаш под него втори образ, изместен малко встрани. Звънях на доставчика на тв сигнала НЕТ1, казаха, че проблемът не е от тях. ПРеинсталирах каналите, разцъках настройките за картина, но не успявам да го оправя. Разчитам на вашето съдействие и моля само да имате предвид,че съм наскоро родила млада жена, демек вероятно съм леко тъпа и трябва да ми се обяснява по-подробно

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Случайно да не е пипана настройката на 3D? Само като идея.

6. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Amelly Виж публикацията
    Здравейте! Току-що се регистрирах, защото от днес имам проблем с новия си телевизор Philips 42PFL6008K/12. Гугъл ме "насочи" към този форум и май проблемът, който изника при нас е фабричен, но се надявам да не съм разбрала вярно това, което преди малко прочетох. От днес имаме двоен образ на екрана, т.е един основен образ и сякаш под него втори образ, изместен малко встрани. Звънях на доставчика на тв сигнала НЕТ1, казаха, че проблемът не е от тях. ПРеинсталирах каналите, разцъках настройките за картина, но не успявам да го оправя. Разчитам на вашето съдействие и моля само да имате предвид,че съм наскоро родила млада жена, демек вероятно съм леко тъпа и трябва да ми се обяснява по-подробно
    А в БГМАМА попитахте ли?... Шегувам се, не се стърпях..!

Опитайте още няколко неща, преди да го понесете към сервиза..
    Актуализация на софтуера
    Изключване от контакта за няколко минути. Ако има свързани устройства (ДВД и пр.) - разкачете ги.
    Качете на флаш драйв кратко видео или снимка и проверете дали го има същия проблем и при плеъра на телевизора.

Все неща, за които със сигурност ще ви питат от поддръжката.
    Искрено се надявам (и Ви пожелавам) да е временна "невменяемост" на телевизора.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Amelly Виж публикацията
    От днес имаме двоен образ на екрана, т.е един основен образ и сякаш под него втори образ, изместен малко встрани. Звънях на доставчика на тв сигнала НЕТ1, казаха, че проблемът не е от тях. ПРеинсталирах каналите, разцъках настройките за картина, но не успявам да го оправя.
    Това на коя програма го прави - да не е някоя 3D ?
    Ако е така - това е нормално..Необходимо е само да пуснете очилата и в менюто да изберете 3Д настройките.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2014

Здравейте,нов съм във форума и искам да ви попитам един малко глупав въпрос според мен,но цял ден не мога да намеря решение на проблема.Вчера взехме за детето ТВ PHILIPS 22pfl3108h/12 настроих каналите,но след това не мога да ги наредя така както аз искам.Пробвах по описаните начини в началото на темата,но при мен в менюто не се показва опция Пренареждане на каналите.Ще ви бъда благодарен,ако може да ми помогнете.Благодаря.

10. Тук е от
    Jan 2014

Благодаря! В крайна сметка (и без да питам в бг-мамма успях сама да се досетя да го изключа от мрежата и при следващо пускане екрана си беше наред. Оказа се,че голямата дъщеря седнала върху дистанционното, нещо се показало на екрана,тя натиснала "изход", за да го махне и вероятно така е задала някаква настройка, която доведе до двойния образ. Телевизорът го имаме от 3 седмици и още не съм му разучила функциите,но днес се стреснах, защото прочетох,че някои модели дават двоен образ като фабричен дефект. Надявам се това да не е нашия случай. Пожелавам ви хубава вечер!

11. Member
    Тук е от
    Sep 2005
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Абе може и женски да е, същия е, но не влиза в буксата на телевизора. И двата куплунга са еднакви с еднаква ориентация на пиновете. Нещо са сбъркали. Гледам колегата под моето мнение също за това говори. Някой друг да еимал подобна дилема?

12. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Телевизора ми е 6008. Какви точно (освен пасивни) се водят очилата, искам да си купя още но не ми се дават толкова пари за оригинални и мисля да си поръчам от китай. Например тези: Free shipping 2pcs/lot Glasses 3D-in 3D Glasses from Consumer Electronics on Aliexpress.com по 2.5$ са, на външен вид са същите.

13. Тук е от
    Jan 2014

От киното Real 3D очилата стават, пробвах ги вече. Струват 2 лв.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2013

Също проблем с YouTube. Не мога да го гледам вече. Отвратително се вижда.

- - - - - - - - - -

За 3D-то на YouTube!
    QF2EU-0.173.42.0 (Date published: 2013-11-20) Това е ъпдейта.
    Solution for 3D not available on Youtube. Няма да се поддържа.

- - - - - - - - - -

За проблеми в YOUTUBE влизате в настройки на картината - Pixel Precise - динамичен контраст - и го изключвате.

Трептенето спира.

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2013

Цитат Първоначално публикувано от mitakabus Виж публикацията
    Абе може и женски да е, същия е, но не влиза в буксата на телевизора. И двата куплунга са еднакви с еднаква ориентация на пиновете. Нещо са сбъркали. Гледам колегата под моето мнение също за това говори. Някой друг да еимал подобна дилема?

Виж сега . Няма как да са объркали нещо. Явно ти може би бъркаш. Много точно са ти дадени примерите на снимките и схемите. А може би не си на ясно точно този кабел в комплекта за какво е. Щом си ходил в магазина отново е би трябвало да ти обяснят кое как се свързва точно с този кабел и каква му е идеята.

17. Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от cecko80 Виж публикацията
    Здравейте,нов съм във форума и искам да ви попитам един малко глупав въпрос според мен,но цял ден не мога да намеря решение на проблема.Вчера взехме за детето ТВ PHILIPS 22pfl3108h/12 настроих каналите,но след това не мога да ги наредя така както аз искам.Пробвах по описаните начини в началото на темата,но при мен в менюто не се показва опция Пренареждане на каналите.Ще ви бъда благодарен,ако може да ми помогнете.Благодаря.
    Мaркирaй всички кaнaли кaто любими и зaдaй дa ти излизa сaмо списъкa с любими кaнaли.Тогaвa ще ти излизa и опциятa зa преподреждaне.Дaже нaй-лесно е още кaто ги мaркирaш кaто любими,зaщото се подреждaт по редa,по който си ги мaркирaл.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 97 от 103 ПърваПърва ... 47879596979899 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе