Не намирам настройки за този модел в нета.Първоначално публикувано от andi03
Не намирам настройки за този модел в нета.Първоначално публикувано от andi03
и аз, сигурно не подлежи на настройванеПървоначално публикувано от hristoslav2
![]()
![]()
В меню SETUP - TV SETTINGS - PICTURE - PIXEL PLUS HD имаш ли параметър "100Hz Clear LCD"? Вероятността да е реализирано чрез вмъкване на черни кадри (BLB) е голяма. Някой експерт може да се изкаже с информация от първа ръка.Първоначално публикувано от andi03
Подмяната с 4606 няма да доведе до нищо съществено според мен, в насока "стоте херца".
в подменютата на PIXEL PLUS HD нямам такъв параметър, а относно замяната може би не си струва главоболията и разправиите, след Нова година ще си търся над 40 инчов, а този ще остане за децата, между другото за информация, като разглеждах в ТМ Филипс 32PFL4606H забелязах, че в менюто PIXEL PLUS HD се потдържа 120 Hz Clear LCDПървоначално публикувано от Lance
Hristoslav ви е показал кой е 100 Hz и кой не. Процесора в 4606 е реално 100 Hz . То си му личи и по картината между другото. Ако вие не сте в състояние да различите добрия телевизор без да гледате рекламните фантасмагории, то изобщо няма значение какъв сте си взели. В 4606 има някои неща които ме дразнят като прекалено острата картина, слабия контраст на матрицата и посредственото представяне с SD сигнал.
Здравейте!Някой ако може да сподели/качи настройки за гледане SD канали за 46PFL8605M/08![]()
Да ви питам взех си още един тв само че 6606 с интернет и всички екстри - забелязах че тв гайда може да го тегли от интернет и от оператора. От оператора работи ама от нета ми разпознава само някой чужди канали. Българските не. От къде се настройва това ако може естествено. Например да ги тегли от tvguide.bg.
Благодаря Ви!!!
Искам да попитам, дали е добра идея да сложа телевизор с Ambilight на поставка за стена? В документацията пише, че може, но същевременно има изискване за 25 см отстояние от стената. Аз такава поставка за стена не съм виждал, а дори да има - струва ми се, че би изглеждало нелепо?
Хммм това е модел за ИталияПървоначално публикувано от Iliyan N
и явно пишеш от там. Потърси в нета като напишеш в Гугъл
Philips 46PFL8605 settings
Philips 46PFL8605 review
В някои ревюта има изписани настройките след калибрация. Може да пробваш и с тези за 40 инчовият вариант-близки са като стойности.
Това е нормално - тегли го от страниците на съответните телевизии. А нашите си български- нямат такава информация на сайтовете си/ако имат такива/.Първоначално публикувано от hhristov
Без проблем. Достатъчни са и 7-8 сантиметра от стената.Първоначално публикувано от Shmi
Ето клипове с обяснения за отделните серии.
9-та
http://live.philips.com/index.php/gl...ls-9000-series
8-ма
http://live.philips.com/index.php/gl...ls-8000-series
7-ма
http://live.philips.com/index.php/gl...ls-7000-series
5-та и 6-та
http://live.philips.com/index.php/gl...00-6000-series
Що се отнася до субтитрите - миналата седмица направих ъпдейт на моя 7606. Пробвах 2-3 филма и субтитрите излизат на "маймуница" - подозирам, че ако си поиграя с encoding-a може и да ги разпознае, но не съм се занимавал все още.
пробвах преди малко филм със субтитри str но изобщо не се появиха
Филипс 32PFL5606H/58 с последен ъпдейт TPM62E_2.18, това с енкодинга не ми е много ясно
И при мен са на маймуница, ако някой има решение да сподели 32PFL6606H
успях, вече тръгнаха на български и като големина са перфектни - Филипс 32PFL5606H/58, фирмуер TPM62E_2.18Първоначално публикувано от andi03
направих следното - проверих дали името на филма и субтитрите съвпадат до буква и символ, формата на моите субтитри е srt, както бяха оригинално свалени от сайт тръгнаха на маймуница
изтрих ги от флашката, отворих субтитрите с notepad и ги презаписах в формат Unicode, качих ги на флашката, стартирах филма и на език на субтитрите дадох Cyrillic и тръгнаха перфектно
Ето, че си се ориентирал за encoding-a.Вече официално работи значи.
![]()
Остава и DTS да тръгне и са пушка...