Страница 37 от 93 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1390

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от andi03
    а някакъв линк за настройка цветове и динамика на картината за 32PFL5606H можеш ли да ми дадеш
    Не намирам настройки за този модел в нета.

2.  

3. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не намирам настройки за този модел в нета.
    и аз, сигурно не подлежи на настройване

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Здравейте, моля за съвет, тъй като имам Филипс 32pfl5606h който както се оказа не потдържа 100 Hz/които търсех/ и шаси като на 3606h с разлика във софтуера и фирмуера/такива са явно моделите за нашия регион/ да ли да не поискам да ми го заменят за модел 4606h, който се оказа че е с по ново шаси и процесор и който е имал досег с 32pfl4606 и 37pfl4606 да ли има разлика в двата модела относно 100 Hz, тоест дали се потдържат и при двата размера. Благодаря

Гледам доста спорт и незнам да ли си струват главоболията със замяната и да ли ще има осезателен ефект върху образа при 4606
    В меню SETUP - TV SETTINGS - PICTURE - PIXEL PLUS HD имаш ли параметър "100Hz Clear LCD"? Вероятността да е реализирано чрез вмъкване на черни кадри (BLB) е голяма. Някой експерт може да се изкаже с информация от първа ръка.

Подмяната с 4606 няма да доведе до нищо съществено според мен, в насока "стоте херца".

5. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    В меню SETUP - TV SETTINGS - PICTURE - PIXEL PLUS HD имаш ли параметър "100Hz Clear LCD"? Вероятността да е реализирано чрез вмъкване на черни кадри (BLB) е голяма. Някой експерт може да се изкаже с информация от първа ръка.

Подмяната с 4606 няма да доведе до нищо съществено според мен, в насока "стоте херца".
    в подменютата на PIXEL PLUS HD нямам такъв параметър, а относно замяната може би не си струва главоболията и разправиите, след Нова година ще си търся над 40 инчов, а този ще остане за децата, между другото за информация, като разглеждах в ТМ Филипс 32PFL4606H забелязах, че в менюто PIXEL PLUS HD се потдържа 120 Hz Clear LCD

6. Тук е от
    Nov 2009

Hristoslav ви е показал кой е 100 Hz и кой не. Процесора в 4606 е реално 100 Hz . То си му личи и по картината между другото. Ако вие не сте в състояние да различите добрия телевизор без да гледате рекламните фантасмагории, то изобщо няма значение какъв сте си взели. В 4606 има някои неща които ме дразнят като прекалено острата картина, слабия контраст на матрицата и посредственото представяне с SD сигнал.

7. Тук е от
    May 2011

Здравейте!Някой ако може да сподели/качи настройки за гледане SD канали за 46PFL8605M/08

8.  

9. Тук е от
    Jan 2011

Да ви питам взех си още един тв само че 6606 с интернет и всички екстри - забелязах че тв гайда може да го тегли от интернет и от оператора. От оператора работи ама от нета ми разпознава само някой чужди канали. Българските не. От къде се настройва това ако може естествено. Например да ги тегли от tvguide.bg.

Благодаря Ви!!!

10. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Искам да попитам, дали е добра идея да сложа телевизор с Ambilight на поставка за стена? В документацията пише, че може, но същевременно има изискване за 25 см отстояние от стената. Аз такава поставка за стена не съм виждал, а дори да има - струва ми се, че би изглеждало нелепо?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Iliyan N
    Здравейте!Някой ако може да сподели/качи настройки за гледане SD канали за 46PFL8605M/08
    Хммм това е модел за Италия и явно пишеш от там. Потърси в нета като напишеш в Гугъл
    Philips 46PFL8605 settings
    Philips 46PFL8605 review
    В някои ревюта има изписани настройките след калибрация. Може да пробваш и с тези за 40 инчовият вариант-близки са като стойности.

Цитат Първоначално публикувано от hhristov
    Да ви питам взех си още един тв само че 6606 с интернет и всички екстри - забелязах че тв гайда може да го тегли от интернет и от оператора. От оператора работи ама от нета ми разпознава само някой чужди канали. Българските не. От къде се настройва това ако може естествено. Например да ги тегли от tvguide.bg.

Благодаря Ви!!!
    Това е нормално - тегли го от страниците на съответните телевизии. А нашите си български- нямат такава информация на сайтовете си/ако имат такива/.

Цитат Първоначално публикувано от Shmi
    Искам да попитам, дали е добра идея да сложа телевизор с Ambilight на поставка за стена? В документацията пише, че може, но същевременно има изискване за 25 см отстояние от стената. Аз такава поставка за стена не съм виждал, а дори да има - струва ми се, че би изглеждало нелепо?
    Без проблем. Достатъчни са и 7-8 сантиметра от стената.

Ето клипове с обяснения за отделните серии.

9-та
    http://live.philips.com/index.php/gl...ls-9000-series

8-ма
    http://live.philips.com/index.php/gl...ls-8000-series

7-ма
    http://live.philips.com/index.php/gl...ls-7000-series

5-та и 6-та
    http://live.philips.com/index.php/gl...00-6000-series

12. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

ОК, благодаря!

Що се отнася до субтитрите - миналата седмица направих ъпдейт на моя 7606. Пробвах 2-3 филма и субтитрите излизат на "маймуница" - подозирам, че ако си поиграя с encoding-a може и да ги разпознае, но не съм се занимавал все още.

13. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

пробвах преди малко филм със субтитри str но изобщо не се появиха
    Филипс 32PFL5606H/58 с последен ъпдейт TPM62E_2.18, това с енкодинга не ми е много ясно

14.  

15. Тук е от
    Jan 2011

И при мен са на маймуница, ако някой има решение да сподели 32PFL6606H

16. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

пробвах преди малко филм със субтитри str но изобщо не се появиха
    Филипс 32PFL5606H/58 с последен ъпдейт TPM62E_2.18, това с енкодинга не ми е много ясно
    успях, вече тръгнаха на български и като големина са перфектни - Филипс 32PFL5606H/58, фирмуер TPM62E_2.18

направих следното - проверих дали името на филма и субтитрите съвпадат до буква и символ, формата на моите субтитри е srt, както бяха оригинално свалени от сайт тръгнаха на маймуница
    изтрих ги от флашката, отворих субтитрите с notepad и ги презаписах в формат Unicode, качих ги на флашката, стартирах филма и на език на субтитрите дадох Cyrillic и тръгнаха перфектно

17. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Ето, че си се ориентирал за encoding-a. Вече официално работи значи.

18. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Остава и DTS да тръгне и са пушка...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 93 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 18:18
  2. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе