Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Из сайта на philips за серия 4500...(и като цяло обяснение на 3D Max функцията на всички модели който го имат)
3D Max - завладяващо 3D изживяване с Full HD резолюция
Активната 3D технология и високоскоростните дисплеи създават невероятна дълбочина, контраст и реализъм за ненадминато изживяване при гледането на 3D. Регулирането на 3D дълбочината ви позволява лесно да изберете нивото на 3D ефекта по свой вкус. Конвертирайте 2D съдържанието в живо и безупречно 3D. Съвършеното 3D изживяване.
Писах и на Philips България от там ми върнаха много неадекватен отговор или се правят на тъпанари или са тъпанари!
Благодаря колега.Вече съм с HDMI кабел .
Всичко друго зарежда без никакви проблеми, така че ме съмнява.
Виждам, че почти всички канали са на руски, само DW и Red Bull май не са. Сега съм настроил телевизора на ***** (Москва), заради EPG-то. Чудя се дали заради това ми показва предимно руски канали, т.е. ако сменя на България ще ми се появят ли български такива? Не ми се разбичква подредбата на програмите само заради пробата, затова питам - в случай, че някой ден все пак каналите вземат, че тръгнат.
Това са тестови канали.
Има възможност да се качи собствена листа, но не съм пробвал тъй като нямам абонамент за IPTV, а с листите-еднодневки, които се въргалят в нета няма смисъл.
Запуск приложения Smart IPTV на Philips Smart TV
Пуснах тази заран за проба siptv.eu, с изключение на 2-3 канала, всички вървят. картина и звук са чудесни, има и един 3д канал, там и гледах функция дълбочина- единствено което прави- вкл-изключва 3д-то.
Относно съпорта на филипс българия- просто не си губете времето, няма да ви помогнат по никакъв начин, единствено могат да дадат адрес на сервиз в града ви.
Да питам, някой с 4508 да е установил, какви са причините за честото зависване на тв-то и има ли някакъв лек?
Нова версия на софтуера за моделите от 2013 6хх8,7хх8,8хх8 v173.45
От отзивите във форума на Филипс имало видимо разбързване на менютата
Новото според филипс е само: Improvement on picturelevel for the 60PFL8708S.(Elevation set) ....
Някой сложи ли вече новия фирмуер ? Лични наблюдения ? Би трябвало да няма промени спрямо старата версия, освен ако няма някакви скрити промени ...
Което ме подсеща да попитам: Ако има нов ъпдейт и телевизора го иска след всяко включване може ли да се зададе от някъде да не го иска ?
Този пост е редактиран от Петър Младенов; 01-02-14 в 12:32.
Аз. Преди 3-4 минути. Наблюденията ми са изцяло в положителна посока - има видимо забързване на менюто и ликвидиране на появилите се след по-предишния ъпдейт известни проблеми със SD каналите. В момента и калпавите канали се виждат в летния си блясък, EPG-то си работи ОК. Какво му трябва на човек...
И аз сложих новия фирмуер. Наистина менютата вървят по-мазно ...
И аз ъпдеитнах но не виждам никаква разлика от преди,мен менюто вобще не ми е бавни и не дразни.
И аз сложих ъпдейта и съжалих. Менютата са си също толкова бавни, колкото и преди, а качеството на картината на SD каналите деградира.
Трябваше да изключа напълно Шумопотискане и Намаляване на MPEG артефактите. В противен случай в тъмните сцени почваха да се появяват опашки на лицата например. Такова нещо не бях виждал от 2001-ва на divx с ужасно качество.
Тв-то ми е 42PFL6008.
Youtube 3D продължава да дава артефакти.
Не разбирам как дори прости неща като увеличаване и намаляване на звука някак си секат. Забелязах обаче че като ползвам приложението за Андроид всичко се движи мазно ?!